USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

BUEK Başkanı Enver Yücel’den depremzedelere büyük destek

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) ve Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, ülkemizi kanun boğan depremde ana yahut babasını kaybeden öğrencilerine yaşam boyu yetişek desteğiyle ölüm fail kasıntı personeli öğretmenlerin ailelerine müşterek se

BUEK Başkanı Enver Yücel’den depremzedelere büyük destek
24-02-2023 12:09
BAU Global Başkanı da bulunan Enver Yücel, beraberindeki Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü hasret Dağ, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi Saygın Şenel, Ali Aslan, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı Genel Menejeri Alpaslan Aydın, BAU Mezunlar Derneği Başkanı Serdar Şenel ve Bahçeşehir Koleji Genel Müdür Yardımcısı Savaş Boyar ile giriş başa deprem branşında ziyarette ve araştırmalarda bulundu. Adana Kampüsündeki öğretmenlerle yanında araya geldikten sonradan Hatay'daki Bahçeşehir Koleji Kampüsüne güzeşte Yücel, “Kahramanmaraş merkezli, çevredeki 11 şehirde sansasyonel bulunan deprem, tamamı ülkemizi bulunduğu az daha bizleri de tarifi olanaksız yanında acıya boğmuştur. Öncelikle depremde, emek vermek arkadaşlarımızın da aralarında bulunduğu ölüm fail tamamı yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına giriş sağlığı, tamamı yaralılarımıza da aceleci şifalar diliyorum” dedi.

“Dört binin üstünde öğrencinin naklini sağladık"

İlk dü depremin yaşanmasının elden arkası sıra tamamı terbiye kurumları ve çalışanlarla teyakkuza geçtiklerini tamlayan Yücel, “Hem depremzedelerimizin acılarına eş edinmek bununla beraber yaralarımızı yanında an evvela dolamak düşüncesince seferber olduk ve zaman de bunun düşüncesince buradayız. Deprem bölgesindeki 11 ilimizde mevcut Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okullarının 23 kampüsünün kapılarını elden açarak depremzedelerimizi kucakladık. Okullarımızda mihman ettiğimiz depremzedelerimizin hamam aşındırmak ilkin edinmek az daha besin ve korunma gereksinimlerini çabucak karşıladık ve şu an da karşılamaya bitmeme ediyoruz. Yine geçmiş günden itibaren deprem bölgesindeki öğrencilerin değişik illerdeki kampüslerimize naklini sağladık. Bu çerçevede, 4 binin üstünde öğrencimizin nakli, ilkbahar nısıf devri düşüncesince kusursuz burslu namına tamamlandı. Bu biçimde öğrencilerimizin terbiye öğretimlerine kaldıkları yerden bitmeme etmelerini sağladık. Şimdi de bölgeden başka kentlere bulunan nakillere kontenjanlar dahilinde bitmeme ediyoruz” diyerek konuştu. Yaraları el birliğiyle sarmaya çalıştıklarını, depremzedeler ilkin edinmek az daha tamamı yurttaki öğretmenler, öğrenciler ve veliler düşüncesince psikososyal destek verdiklerini açıklanan Yücel, geceli gündüzlü demeden esas gereksinimler ilkin edinmek az daha iane malzemelerini toplayıp 100'ün üzerindeki TIR'la bölgedeki depremzedelere ulaştırdıklarını belirtti. Kurumlarının millî ve arsıulusal manada insancasına iane zinciri oluşturup tamamı yurtta bulunduğu az daha ölçüm edilecek yanında el birliği ruhunu ortaya koyduklarını da kail Yücel, “Bahçeşehir Üniversitesi Mezunlar Derneğimizin organizasyonu ile geçmiş 48 saatte 72 yetkilendirilmiş ve gönüllüden oluşan 22 dar kol bölgedeki kontrol istirdat çalışmalarına katıldı. Başarılı çalışmalarıyla alanda nice depremzedenin çökme altından kurtarılmasında fariza yaptı. Enkaz yerlerine 21 iş makinası göndermemizin yanı sıra, çöl çadırı da kurduğumuz deprem branşında acemi gereksinimler doğrultusunda destek faaliyetlerimize çabucak ediyoruz” biçiminde konuştu.

“Öğrenci ve öğretmenlerimizin yanındayız"

Yücel, Yükseköğretimde 6 Mart'ta başlamış olacak ilkbahar çağında kılgılı derslerde saptanca uygunluğuna uyarınca depremzede öğrencilere Bahçeşehir Üniversitesi içerisinde hususi mektepli statüsünde parasız terbiye olanağı da sunacaklarını belirterek, “Depremde maatteessüf kurumlarımızda fariza karşıcı öğretmenler ile öğrencilerimizi de kaybetmenin dip üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkemizi kanun boğan depremde ana yahut babasını kaybeden öğrencilerimize dirim boyu terbiye yardımı ile ölüm fail kasıntı çalışanı öğretmenlerimizin ailelerine yanında sene süresince aylık ita sonucu aldık. talebe ve öğretmenlerimizin gelişigüzel daima destekçisi namına alanda yaşamın normale dönmesi düşüncesince elimizden geleni hazırlamaya hazırız” dedi. Hatay kent merkezinde depremzedelerle yanında araya mevrut Yücel ve beraberindekiler, İskenderun ve Belen kampüslerinde de araştırmalarda bulundu.

Ahmet Berke Erdal-Ahmet Arslan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler