School Of Akmerkez By Wise Akademi kapılarını açıyor

Akmerkez, Wise Akademi iş ortaklığıyla evlatların ve DOĞRU çevresinin eğitimine yardım sağlayacak “School of Akmerkez by Wise Akademi” projesini yaşama geçiriyor.

Eğitim - 2 yıl önce

Psikoloji devamlı konuşma ve pedagoji bilimi merkezi Wise Akademi teşrikimesai ile 1 Ekim bakımından yaşama geçecek “School of Akmerkez by Wise Akademi”de ayrımlı atölyeler, eğitimler ve oyunlar arazi alacak. Bireylerin er çocukluktan itibaren etkileşimde oldukları gayrı kişilerle beraberce “iyi olma haline” arkalamak amacıyla ruhsal devamlı pedagoji bilimi içerikleri üreten ve uygulayıcı akademi, sadece evladı değil, onun toplumsal dünyasının dip paydaşları bulunan anne babaları ile öğretmenlerini de çalışmalarına karışma ediyor. Açılış programında çocuklarla dram atölyesi ve çaput çanta pentür az daha etkinliklerin yanı esna Cumartesi haset Prof. Dr. Ayşe Bilge Selçuk "Çocukların Gelişiminde Tiyatronun Önemi ve Ebeveynlik Tutumları", Pazar haset Matematikçi Dr. Özer Öztürk “Anne-Baba Matematiği” başlıklı söyleşilerle Akademi'nin Kurucusu Vildan Güleç'in misafiri olacak.

Konuya bağlı açıklamalarda mevcut Akmerkez AVM Genel Müdürü Hakan Tümkaya, “Eğitim rastgele devir en bedel verdiğimiz konulardan bir tanesi oldu. Etkili eğitimin, evladı merkeze düzlük ancak ailesi ve öğretmenleri karışma kazanmak az daha kâffesi çevresini sürece karışma fail beraberinde önsezi ile muhtemel olacağına inanarak Wise Akademi ile beraberinde teşrikimesai gerçekleştiriyoruz. 1 Ekim haset açılışını yapacağımız ‘School of Akmerkez by Wise Akademi' düşüncesince baş döndürücü heyecanlıyız. Çocuklar ve yetişkinler burada tiyatrodan felsefeye, dilsel gelişimden matematiğe, ecnebi dilden bilime ve sanata nice eğitimi uzmanlar eşliğinde çalgılı çağanaklı beraberinde yolla alacak. Aynı sürede Ebeveynlik Okulu ve Aile Oyun Grubu az daha içerikler ve türlü atölyelerle de çocuğun benzeyen etrafına tesisat kazandıracağız” dedi.

Wise Akademi Kurucusu ve Genel Müdürü Vildan Güleç ise “Beş sene ilkin ‘Bireysel ve Birlikte İyilik' sloganıyla çıktığımız yolda, bireylerin er çocukluktan itibaren etkileşimde oldukları gayrı kişilerle beraberce “iyi olma haline” dayanaklık etmek bulunan ruhsal devamlı tiyatro, eğitim, işaret ve dubara içerikleri üretiyoruz. Oyunla ve eğlenerek öğrenmeyi, sanatın en çelimli dallarından bir tanesi bulunan temaşa üstünden kurgulayarak hazırladığımız, dünyanın önceki ‘çift dilli' kısaca bire beraberinde anda hem çocuğa bununla müşterek yetişkine seslenme fail ‘Ebeveyn-Çocuk Tiyatrosu' oyunlarımız rastgele hafta sonu ailelerle buluşacak. Yaptığımız kâffesi çalışmalarda bulunduğu az daha ‘School of Akmerkez'de de gerçekleşecek kâffesi etkinlikler sahasının uzmanları kabilinden yürütülecek. 1 Ekim haset açılışını yapacağımız yüksekokul rastgele hoşnutluk seslenme fail içerikleriyle beraberinde keşif, repertuvar ve eylem merkezi olacak” halinde konuştu.

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

Haftanın Öne Çıkanları

Milli boksör Rabia'nın amacı sabık yıl sıhhatsiz artan bökelik hayaline ulaşmak

2022-09-23 12:02 - Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Dünya Şampiyonası mesaisi başlıyor

2022-09-23 11:02 - Spor

Kars'ta sezonun önceki gravyeri tezgahlardaki yerini su kamışı eşliğinde aldı

2022-09-23 14:01 - Yaşam

CANLI ANLATIM |Türkiye 3 - 3 Lüksemburg

2022-09-23 01:02 - Spor

Kovid-19 salgınında 'büyük global başarısızlık' yaşandı

2022-09-22 21:02 - Sağlık

Temizlik etkinliğinde yuvadan çıkan bahir kaplumbağası yavruları denizle buluştu

2022-09-23 19:59 - Yaşam

Katarlı iş adamı anadan görme yemeklerle markalaştırdığı restoranında ünlüleri ağırlıyor

2022-09-22 15:03 - Yaşam

İstanbul Havalimanı'ndaki hızlı operasyonlarla uyuşturucuya boğaz verilmedi

2022-09-23 16:00 - Ekonomi

School Of Akmerkez By Wise Akademi kapılarını açıyor

2022-09-29 15:01 - Eğitim

Erencan Yardımcı: 'İnşallah her geçen gün daha çok süreler almaya devam edeceğim'

2022-09-23 20:01 - Spor

İlgili Haberler

FEDEK’ten iki lisans programına akreditasyon

14:07 - Eğitim

Uluslararası bilim topluluğu Türkiye’den uzman isme davet gönderdi

16:07 - Eğitim

BAU Global üyesi Bay Atlantic Üniversitesi NECHE akreditasyonu aldı

11:06 - Eğitim

Depremzede öğrenciler, eğitime çadır okullarda devam ediyor

15:06 - Eğitim

Depremden etkilenen öğrencilerden bahar yarıyılında katkı payı ve öğrenim ücreti alınmayacak

14:07 - Eğitim

Günün Manşetleri

81 ilin gazeteciler cemiyeti başkanı Trabzon’da bir araya geldi

15:00 - Gündem

Türk savunma sanayisi SAHA EXPO'da iddiasını ortaya koydu

14:38 - Ekonomi

Ahıska Türkleri, 77 sene esbak sürgünde yaşadıkları acıları hafızalarından silemiyor

14:28 - Yaşam

Milli çalıştırıcı 15 yılda binlerce gence muaythai ve kick boksu sevdirdi

14:15 - Spor

Gölcük Tabiat Parkı'nda ara tatil yoğunluğu yaşanıyor

14:08 - Yaşam