Katarlı iş adamı anadan görme yemeklerle markalaştırdığı restoranında ünlüleri ağırlıyor

Katarlı Şems el-Kassabi'nin özlük adıyla kurduğu ve ailesinden öğrendiği anadan görme lezzetleri sunmuş olduğu restoranının ünü giderek iklim sınırlarını aşarak arsıulusal bölgeye taştı.

Yaşam - 2 yıl önce

Doha

Katarlı Kassabi seneler ilkin evde hazırladığı yiyecekleri bugün Doha'daki Vakif Çarşısı'nda toprak düzlük restoranında adlı sanlı misafirlerine sunuyor.

Yaklaşık 20 yılda özlük ismini haiz birlikte bellik mucit Kassabi'nin sıfırdan başladığı bu seyahat nice kadının girişimcilik hayatına girmesi düşüncesince sabah yeli deposu oldu.

Ancak Kassabi'nin bu günlere kavuşması emeksiz olmadı. Muhafazakar birlikte aileden mevrut Kassabi, adamların hâkim bulunduğu işinde birlikte avrat adına ülkesindeki tradisyon ve görenekleri aşmaya çalıştı.

Akşam saatlerine derece hazırladığı yiyecekleri kişilerin zevkine arz etmek düşüncesince çarşıda kalması iri birlikte zorluktu. Kassabi, giderek Vakif Çarşısı'nda bildik bir tanesi halini aldı ve aralarında ünlülerin de bulunduğu gelişigüzel milletten insan, açmış bulunduğu restoranı ziyarete gelmeye başladı.

Katarlı iş adamı Kassabi, evinde kemirmek yaparak sıfırdan süregelen mücadelesini ve anlı şanlı birlikte restoranla taçlanan muvaffakiyet öyküsünü AA muhabirine anlattı.

Ev hanımlığından arsıulusal üne yolculuk

Kassabi, 20 sene ilkin kurduğu restoranında anadan görme ve ahali yiyeceklerini çağdaş birlikte biçimde sunduğunu söyledi.

Hazırlanışından sunuluşuna derece yemeklerin aşırı dikkat çektiğini tamlayan Kassabi, bu sürecin ayrımsız sürede "fast-food" adına isimlendirilen Batı seçimi aceleci öğünlere seçenek oluşturduğunu aktardı.

Katarlı avrat girişimci, ülkedeki nice yukarı dozaj yetkili, bakanlar, ayrıca emektar Katar Emiri Hamed bin Halife Ali Sani ve eşini devir kurnaz restoranında ağırladığını belirtti.

Restoranın arsıulusal üne de kavuştuğunu kaydeden Kassabi, "Yalnızca evcil ziyaretçiler değil, sonuç ağırladığımız İngiliz ayak topu yıldızı David Beckham derece arsıulusal üne erbap nice isim de müşterimiz oldu." dedi.

Kassabi, önceki başladıklarında hoppadak 6 masayla misyon verdiklerini fakat deminden 400'den birlikte tomar şart ve içeceği misafirlerin zevkine sunduklarını anlatım etti.

Kassabi hususi çeşni karışımları yapıyor

Annesi ve büyükannesinden çeşni karışımlarının gizemini kesinlikle öğrendiğinden tutkuyla gır fail Kassabi, çeşni tüccarı adına etkin ve evde şekerleme atölyesi mevcut babasından da aşırı yararlanma ettiğini belirtti.

Doğu baharatlarını hazırlanmanın iri güç istediğini kail Kassabi, sürecin baharatların yıkanması, kurutulması ve kavrulması, öğütülmesi ve karıştırılması ile başladığını, neticede bunların Katar'ın ayrımlı bölgelerinden ve yurt dışından mevrut müşterilere seslenme fail ürünlere dönüştüğünü kaydetti.

Müşterilerine gelişigüzel devir çeşni karışımları, tatlılar, maya işleri, şifalı otlar, Arap kahvesi ve içecekleri açısından toy mahsulat sunmaya etkin Katarlı girişimcinin restoranının duvarlarında nice adlı sanlı şahsiyetin fotoğrafları bulunuyor.

Restoranında sunmuş bulunduğu hizmetle yetinmeyen Kassabi, kemirmek kültürüne bağlı bilgelik ve kemirmek deneyimlerini aktarma etmek düşüncesince dü eser yayımlamış. Kassabi, girişimciliği ve hizmetleriyle lehçe ve arsıulusal nice ihsanıhümayun de kazanmış.

Haftanın Öne Çıkanları

Ünlü estetikçi çaldı, Bediha Akartürk söyledi

2022-09-19 15:04 - Magazin

"2. Maden Kurtarma Yarışması" başladı

2022-09-20 19:02 - Ekonomi

Togg Konsept Akıllı Cihazı'nın Türkiye'deki toy durağı Galataport İstanbul oldu

2022-09-20 17:03 - Teknoloji

Taha Akgül, Dünya Güreş Şampiyonası’nda finalde

2022-09-15 21:02 - Spor

Harkiv'de nikahlar savaşın gölgesinde kıyılıyor

2022-09-16 12:04 - Yaşam

Başakşehir, Fiorentina'yı devirip 2'de 2 yaptı!

2022-09-16 02:00 - Spor

72 yaşındaki Ayşe ninenin okuma azmi herkese örnek

2022-09-17 11:02 - Eğitim

Ortaokul öğrencileri yüzdelik 50 şimdi az maliyetle su özleştirme filtresi geliştirdi

2022-09-16 15:02 - Teknoloji

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, BM’de dünya telekomünikasyon sektörünü temsil etti

2022-09-20 18:02 - Teknoloji

İlham Aliyev, Karabağ-Nantes maçına bağlı paylaşımda bulundu

2022-09-16 01:01 - Spor

İlgili Haberler

Şanlıurfa'da esirgeme altındaki ceylanlar depremi kayıpsız atlattı

13:06 - Yaşam

Mısırlı çiftçi kurduğu güneş enerjisi sistemiyle yağışsız alanda ürün yetiştiriyor

12:08 - Yaşam

Nijerya'da kadın girişimci Motunrayo, camekân mankeni kasten ailesine dayanak sağlıyor

21:07 - Yaşam

Enkazda kızına esirgeme bulunan anne, hastanede eşinin aslında ayrılmıyor

20:07 - Yaşam

Bursa'nın 132 salname manzume lisesi depremzedeler düşüncesince standartlara akıllıca çadır üretiyor

19:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

81 ilin gazeteciler cemiyeti başkanı Trabzon’da bir araya geldi

15:00 - Gündem

Türk savunma sanayisi SAHA EXPO'da iddiasını ortaya koydu

14:38 - Ekonomi

Ahıska Türkleri, 77 sene esbak sürgünde yaşadıkları acıları hafızalarından silemiyor

14:28 - Yaşam

Milli çalıştırıcı 15 yılda binlerce gence muaythai ve kick boksu sevdirdi

14:15 - Spor

Gölcük Tabiat Parkı'nda ara tatil yoğunluğu yaşanıyor

14:08 - Yaşam