USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Uzmanından aşırı terleme tavsiyesi: Ertelemeyin

Çoğu ferdin günce yaşamını etkilese üstelik aşırı bir tomar önemsemediği ve doktora üstelik müracaat ihtiyaçı duyulmayan aşırı terleme yahut el-ayak terlemesi problemi ile ilgilendiren Doç. Dr. Orhan Yücel, “Kişiyi depresyona bile itebilen bu hastalığı şimdi bir tomar ert

Uzmanından aşırı terleme tavsiyesi: Ertelemeyin
22-11-2022 11:09

Sağlığımız düşüncesince ehemmiyetli bulunan terlemenin indinde başta günce yaşamı etkileyen aşırı terleme ve el-ayak terlemesi ile ilişik BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi Göğüs Cerrahisi Doç. Dr. Orhan Yücel bilgilendirmelerde bulundu. Tedavilerin temelli ve can alıcı bulunduğu için ötürü iğbirar canlı insanların yaşamış bulunduğu problemi ertelemeden doktora başvurması icap ettiğini kail Doç. Dr. Orhan Yücel meri tedaviler karşı da düşkünlük edilenleri yanıtladı.

“Depresyona ve yalnızlığa itebiliyor”

Öncelikli namına terlemenin insanoğlu sağlığı düşüncesince aşırı ehemmiyetli olduğuna yer veren Doç. Dr. Orhan Yücel, bire birlikte biçimde alışılagelen sıfır terlemenin de huzursuz edici bulunduğunu söyleyerek, “Isı dengesini en kusursuz biçimde terleme yolu ile sağlamaktayız. Fakat terlemenin olmaması denli aşırı terlemenin de olması aşırı ağır sıkıntılara sefer açabilmektedir. Kişiyi depresyona, yalnızlığa genişliğinde itebilir. El ve fut terlemesi de bire birlikte biçimde aşırı ağır sorunlara menşe olabilir. Çünkü insanoğlu bundan sonradan henüz ters birlikte bölgede birlikteler ve elindeki ter yükünü atabileceği akıbet adım hudutlu birlikte sahası mevcut. Daha evvel insanoğlu natür ile iççice bulunduğu için ötürü bu ter vaziyetini ihtimal birlikte tomar hissetmiyorlardı. Fakat bundan sonradan aşırı henüz gözle görünür ve konuşulan birlikte dava oldu” dedi.

“Gece terlemesi ehemmiyetli birlikte kriter”

Terleme nedenlerinin tanısı karşı da detaylandırmalarda mevcut Doç. Dr. Yücel, geceleyin terlemenin ehemmiyetli birlikte ölçüt bulunduğunu söyledi. Yücel açıklamalarına şöyleki bitmeme etti:

“Bizim düşüncesince dü eleştiri boyut lakırtı konusudur, bu terleme yalnızca el, koltukaltı ve beniz bölgesi ile hudutlu ise ve akşamları olmuyorsa bu tip hastalarda cerrahi otama ile hem can alıcı hem de temelli birlikte otama elde etmiş oluyoruz. Eğer geceleyin terlemesi mevcut ise bu apayrı birlikte rahatsızlıktan kaynaklandığını gösterir. Genelde nedeni bilinmiyor. Sebebi bilinmiyorsa bizim aşırı ağır yararımız olabiliyor. Ancak hormonsal yahut apayrı birlikte hastalığa ilişkin bulunduğu devir yalnızca el, koltukaltı ve beniz ile hudutlu olmuyor bedenin geneli ile ilişik oluyor, hakeza birlikte halde da cerrahi otama yapmıyoruz. Terlemeye menşe bulunan ast iğbirar giderildikten sonradan filhakika terleme problemi ortadan kalkıyor. İlaç tedavisi de belkili fakat otama yalnızca terleme ile ilişik ağırlık etmiyor bunun indinde öbür sistemlere de ağırlık ediyor. Buna ilişkin namına da şahıslarda huzursuz olma hali lakırtı konusu. Bu sebepten genel anlamda terleme ile ilişik tedavide nedeni de mahsus değilse şayet derman tedavisinden henüz aşırı en dobra biçimde yarar sağlayıcı cerrahi formül yeğleme edilmelidir.”

Tereddüt etmeden tedaviye başvurulmalı

Terleme problemi düşüncesince meydana getirilen faaliyetler ile ilişik düşkünlük edilenleri aktaran Yücel bire birlikte sürede ehliyetli teşekküllü ve inanılır hastanelerde tedavinin yapılması icap ettiğini de hatırlatarak, “Göğüs cerrahisi editör ki de tek devir emeksiz değil fakat bilirkişi birlikte doktor ve ekiple girildiği devir akıbet adım basit. Tolera edilmeyecek komplikasyonlar aşırı seyrek oluyor. Sinire meydana getirilen hasarla ilişik namına teessürat ortaya çıkabiliyor. Sinire birlikte tomar hasar verildiğinde ihtimal bunlar dirimsel tehlikeye sefer açmıyor zorla ferdin elindeki terleme geçse fark bedenin öbür taraflarında aşırı ağır aşırı terlemeler bahis konusu oluyor. mesela ‘elimde terleme varmı namevcut mu, faaliyetler olayım mı olmayayım mı' sorusu karşısında ferdin duraksama etmemesi lazım, zira yaşamını somurtuk bir duruma getirebiliyor. Fakat cerrahi ile bundan sonradan aşırı emeksiz kurtulabiliniyor” biçiminde konuştu.

Ameliyattan sonradan gene nüksetme durumunun olup bulunmadığı ile ilişik de Yücel, “Cerrahinin yetersizliği lakırtı mevzusuna ilişkin namına maatteessüf gene ika hali yaşanabilir. Anatomik sebeplerden sinire karışma edemiyoruz. Zaten ameliyattan doğrudan sonradan terleme bitmeme edeceği düşüncesince ameliyatın kalburüstü olup olmadığını anlarsınız. Terlemenin bulunduğu bölgenin yalnızca el, beniz ve kerhane altı olup olmadığına bakılmalı, şayet öbür alanlarda mevcut ise ameliyatımız negatif sonuçlanır” dedi.

Genetik menşe mevcut mı?

Son namına da probleminin kalıtım bilimi birlikte ast yapısı olup bulunmadığı karşı da mütekellim Doç. Dr. Orhan Yücel, “'Aileler soruyor çaker mevcut ise çocuğumda da bire birlikte terleme problemi mevcut mıdır' sanarak ve oldu maatteessüf yüzdelik 50 oranında ailenin öbür fertlerinde de bunu görüyoruz” niteleyerek laflarını sonlandırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler