USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Türkiye’de diş estetiği Hollywood Smile

Türkiye, diş estetiğinde önde mevrut devletler arasına girdi. Özellikle Hollywood Smile en baş döndürücü yeğleme edilen yöntemlerden bir tanesi oldu.

Türkiye’de diş estetiği Hollywood Smile
31-08-2022 10:06

Türkiye Dental Kurucu ortağı Gökhan Oskay, diş estetiği Hollywood Smile üzerine açıklamalarda bulundu. Oskay, bu diş estetiğini nice Hollywood yıldızının yaptırdığını belirtirken, Türkiye'de de en baş döndürücü yeğleme edilen metodlar ortada bulunduğunu söyledi.

''Sorunsuz ve mıhlı dişleri bulunan da yaptırıyor''

Hollywood Smile yönteminin ne işe yaradığını açıklanan Gökhan Oskay, ''Öncelikle Hollywood Smile'ın depar belgesi noktasını ele aldığımızda, ihtiyaçtan artma estetiğin henüz baş döndürücü ön planda bulunduğunu görüyoruz. Hayranlıkla Hollywood filmlerini izlediğimiz, strateji ettiğimiz Angelina Jolie'den Leonardo Di Caprio'ya nice Hollywood yıldızının gülerken bizleri kendilerine fanatik bırakan o esrarengiz gülüşe ehil edinmek düşüncesince tasarladığımız hande estetiğidir. Hollywood Smile; görüntüsünden tasalı olduğunuz, gayrisıhhi dişlerinizin kesilerek yada törpülenerek hesabına ak pak dişlerin yapılması mıdır? Bu suali değerlendirdiğimizde yüzdelik 50 hak oranı mevcuttur. Fakat bu Hollywood Smile dediğimiz bediiyat o derece ön plana çıkmaya başladı ki, insanlarda ortak gerekseme biçimine dirimsel oldu. Artık çabucak gayrisıhhi ve karışık dişlere değil, problemsiz ve mıhlı dişleri bulunan nice isim henüz parafin henüz etraflıca henüz görünür henüz ön planda bulunan dişlere ehil edinmek düşüncesince Hollywood Smile Estetiği yaptırmaktadırlar'' dedi.

Hollywood Smile kimlere uygulanabilir?

Hollywood Smile'ın kimlere uygulanabileceğine değgin bilgelik sağlayan Oskay, ''Hollywood Smile dediğimiz bediiyat hande az henüz herhangi ortak insana (18 yaşını dolduran) uygulanabilir. Sadece yürütüm yöntemleri değişebilir. Kimi makbul insanda dişte tek törpüleme olmaksızın yada baş döndürücü az törpüleme yapılarak yürütüm yapılabilir. Bu yürütüm genel anlamda Lumineers yahut Lamine(veneers)olabilir. Lumineers yahut Lamine yapılamayacak şahıslar düşüncesince ise dişte az buçuk henüz ortak tomar törpüleme yapılarak Kron ortak yürütüm yeğleme edilebilir. Bunlar da E-max Kron, zirkonyum, empress, esrar destekli istila vs. Hollywood Smile herhangi ortak insana uygulanabilir fakat yürütüm evreleri şahısların dudak yapısına gereğince tahavvül gösterebilir. Dünya genelinde Türkiye, Hollywood Smile estetiğinde ne noktada niteleyerek baktığımızda en baş döndürücü diş estetiği yapılmakta bulunan ve diş estetiği yaptırılmak maksut devletler ortada arazi alıyor'' halinde konuştu.

Oskay, laflarına şu şekilde bitmeme etti: ''Türkiye'nin en baş döndürücü Hollywood Smile diş estetiği yaptırılmak maksut devletler ortada arazi almasının nice yönü var. Bu yönleri incelediğimizde devletimizde mevcud diş estetiği düşüncesince teknolojik ast binanın gücü, hekimlerimizin doğurucu ve baş döndürücü ortak tomar hikâye görmüş olmaları, Türkiye'nin gezinsel ortak arazi olması. Özellikle İstanbul kabilinden ortak yerde hem şehri icat etmek bununla beraber toy ortak Hollywood Smile ehil olma düşüncesinin insanlarda bıraktığı heyecan. En ehemmiyetli taleplerden ortak tanesi hem kaliteyi en yukarı ölçüde yakalayıp bununla beraber tutarları en minimumda markajcı ülkelerden biri olmamızdır.''

Oskay, laflarını şu şekilde tamamladı: ''Dünya üstünde canlı nice insanın, Hollywood Smile yaptırmak istediği devletlerin başlangıcında arazi aldığımız ve herhangi ortak güzeşte devir bu ilginin evren üstünde henüz da artacağı gerçeğini gördüğümüzde, biz Turkey Dental adına yaptığımız işin türkiye düşüncesince ne derece ehemmiyetli ve doğurgan bulunduğunu esasen yine görmekteyiz. Firmamızı İbrahim Halil Turan ile kurduğumuz önceki devir ki coşku ile işlerimizi geliştirmeye ve toy teknolojileri strateji etmeye bitmeme ediyoruz.''

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler