USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Profesörden merdiven altı estetik tepkisi: 'Bile bile de lades denilmez'

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Profesör Dr. Zeliha Kapusuz Gencer, çirkin şartlarda meydana gelen estetik operasyonlarına ilişkin, “Para hırsıyla hastalarımıza dokunca verilebiliyor. Bile bile de lades denilmez diyelim. Ehli bulunan şahıslara değerlendirmek lazım. Hastalar?

Profesörden merdiven altı estetik tepkisi: 'Bile bile de lades denilmez'
06-03-2022 10:03

Son senelerde kalan estetik operasyonlar aksi şartlarda yapıldığında vatandaşların dünyasına mülk olabiliyor. Yurt haricinde beniz estetiği eğitimi meydan Başakşehir Çam ve Sakura kent Hastanesi'nde fariza karşılayıcı Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Profesör Dr. Zeliha Kapusuz Gencer de vatandaşları merdiven altı işletmelere gidilmemesi noktasında uyardı.

Gencer, vatandaşları Sağlık Bakanlığı kabilinden denetlenen, kifayetli afiyet donanımına ehil noktalarda işlemler yaptırmaları kaynak etti. Öte taraftan güneş tacı virüsle mücadelede yukarı teneffüs yolu enfeksiyonları ile güneş tacı virüsün fark edilemediğine özen çekici Dr. Gencer, bu hallerde sınav yapılmasının gerekliliğine özen çekti.

“Üst teneffüs yolu enfeksiyonu bulunan el âlem güneş tacı da olabilir"

Korona virüs belirtileri ile yukarı teneffüs yolu enfeksiyonlarının fark edilemediğine özen çekici Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Zeliha Kapusuz Gencer, “Boğazı ağrıyan gıcık öksürüğü bulunan yada yukarı teneffüs yolu enfeksiyonu bulunan el âlem güneş tacı da olabilir. Test yapılmaksızın tek biçimde güneş tacı mıdır değil midir, birlikte bilinçlilik söyleyemeyiz. Koku kaybıyla mevrut hastamız çok, güneş tacı başladığı çağda çağ kaybı elan fazlaydı, muhtemelen birlikte müddet sonraları bunlar toparladılar. Şu akıbet çağda Omicron'dan sonraları gene çağ kaybıyla mevrut hastalarımız var. Bizim zat yaptığımız birlikte düzentileme var, çağ kaybı sunulan ilaçlarla düzelmeyen hastalarda olfaktör asap boyutlarını, buraya birlikte dokunca vermiş mi vermemiş mi onu çalışıyoruz. Üst teneffüs yolu enfeksiyonu kışın elhak kulak çağ alma organı boğazın anne konusudur. Genellikle yukarı teneffüs yolu enfeksiyonuyla başta önemsiz çocuklarda anaokuluna başlamış çocuklarda baş döndürücü birlikte tomar yukarı teneffüs yolu enfeksiyonuyla ortaya çıkan birlikte adenoit ve tonsil büyümesi iri birlikte kadro hastamızı oluşturuyor” dedi.

“Yapılan müdahaleler saygınlık hırsıyla hastalarımıza dokunca verilebiliyor"

Pandemi dönemini değerlendiren ve bu süreçte levent boylu müddet evde kalınmasının peşi sıra vatandaşlarda estetiğe doğrulum hevesi oluştuğunu anlatım fail Prof. Dr. Gencer, “Sürekli evde olup birlikte de görüntülük karşısında kendini ekranla anlatım etme, bilgisayarda toplantılar derken insanoğlu aracısız kendilerine bakar ve zat vücutlarındaki elan baş döndürücü yüzlerindeki eksiklikleri görür oldular. Bu açıdan birlikte tık elan çoğalma mevcut diyebiliriz. Karşımızda birlikte virüs var, 2-3 senedir da onunla savaşıyoruz, banko her insana aşısını olmasını öneriyorum. İlacı yada bitkiyi de alırken dozajını bilmediğimiz düşüncesince bunları baş döndürücü kontrollü tüketmemiz lazım. Belki toksik dozda tüketiyorsunuz o da size dokunca verebilir. Görüntümüz bizim düşüncesince baş döndürücü önemli, birlikte botoksun bizi elan güre göstermesi yada çağ alma organı estetiğiyle faça şeklimizin değişmesi, bunların bütünü kişide baş döndürücü iri birlikte estetiğe kesat şu demek oluyor ki estetik yaptırma arzusu oluşturuyor. Karşı tarafta da saygınlık düzeltmek talip insanoğlu mevcut ve bu insanoğlu arada birlikte dört dörtlük izinli insanoğlu değil. Yapılan müdahalelerde bu saygınlık hırsıyla hastalarımıza dokunca verilebiliyor. Tabi hekim bulunduğu devir karışıklık olanaksız mı olabilir lakin ehli sıfır biri birlikte iş meydana getirdiği devir elan baş döndürücü başağrısı yaşarsınız” biçiminde konuştu.

“Bile bile de lades denilmez diyelim”

Vatandaşların planladığı işlemleri Sağlık Bakanlığı musaddak merkezlerde yaptırması gerektiğine özen çekici Prof. Dr. Gencer, “Bile bile de lades denilmez diyelim. Ehli bulunan bireylere değerlendirmek lazım. Ben hastalarıma tavsiyem; banko merdiven altı işletmemelere gitmemesi elan kontrollü bu mevzuda kifayetli eğitimi almış insanlardan dayanak alması ki bu biçimde elan az sorunlarla karşılaşacaklarını düşünüyorum. Malzemeler baş döndürücü fiyatlı şu demek oluyor ki bu dolgular, botoks bile acemi fiyatlandırması arttı. Bir flakonu bin 200 teklik yöresinde hakkıyla baş döndürücü fiyatlı şayet ucuza yapıyorlarsa ne yapıyorlar. Kaçak, kontrolsüz, baş döndürücü da denenmemiş, onayları alınmamış şeyler. Dolgularda da anca baş döndürücü uydurma olanlar var. Fiyatlar baş döndürücü uygun, daha sonra yüzünüze enjekte edilen şeyler sıkıntıyla karşılaşıyoruz. Eğer birlikte bilinçlilik baş döndürücü ehven oluyorsa ona da özen kılmak icap eder diyerek düşünüyorum, herhangi birlikte şeyin de birlikte hakkı var” ifadelerini kullandı.

Hasibe Karadağ - Alper Suat Tutaşı
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler