USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Kimliksiz bebek ve depremzedeler hastanede güvende

Adana kent Hastanesi'ne mevrut bebek ve yok yoksul depremzedeler hususi uyanıklık ve korumayla otama dibine alındı. Hemşire ve hekimler depremzedelerin sağlıklarına ulaşması düşüncesince savaş ediyor.

Kimliksiz bebek ve depremzedeler hastanede güvende
10-02-2023 23:06

Kahramanmaraş merkezli depremde 10 ilde binlerce eş yaşamını kaybetti, 10 binlerce eş ise yaralandı. Türkiye'yi içten yaralayan depremin yaralarının sarılması düşüncesince mevki hepsi olanakları ciharıyek koldan savaş ediyor. Depremin etkilediği Adana'da da hem ortalık da düzentileme yapılmaktadır hem de yer illerden mevrut yaralılar özellikle kent Hastanesi iktisap etmek kadar birlikte baş döndürücü hastanede otama dibine alındı. Özellikle bebekler ve kimlikleri mahsus sıfır depremzedeler hususi candan izleme edilip korunuyor. Depremde kardeşlerini kaybeden ve çökme altından kurtarılan 16 yaşındaki Yusuf ise hastane odasında namına familya bulunan doktorlara teşekkürname ederek "Ben iyiyim ”dedi.

Kimliksiz mevrut bebek ve evlatların inç izleri alındığını ve servislerde faziletli güvenlikle sağlıklarına kavuşturulduğunu tamlayan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Halil Nacar, yakınlarını bulamayan yurttaşlar düşüncesince de hususi birlikte ünite kurularak etiket belirleme analizlerinin yapıldığını kaydetti. Adana kent Hastanesi, Üniversite Hastanesi ve hepsi keyif birimlerinde güvenliğin yukarı kurda tutulduğunu ve hastaneye mevrut herbir kişinin hepsi kayıtlarının alındığını aktaran Nacar, “Öncelikle asrın felaketini yaşadığımız şimdilerde her insana önceki olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bir vatandaşımız ve ya elan da enli birlikte çerçeveyle, rastgele birlikte insanoğlu bizim hastanelerimize girdikten sonraları onlar bizlere emanettir. Bu hem tinsel olaraktan kurduğumuz birlikte dizge hem de resmi olaraktan onlar bizim sorumluluğumuz altındadır. Tüm sistemlerimizle bu hastalarımızı, bu sahipli, sahipsiz, kendinde bulunan sıfır hastalarımızı arkalamak hesabına kurgulanmıştır. Biz burada hemen Sağlık Bakanlığı ve ya keyif teşkilatı olaraktan değil bire birlikte sürede Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı, Emniyet Müdürlüğü teşrikimesai içinde çalışanlarımız güven içinde ilerlemekte” sanarak konuştu.

“Kimliksiz bebek ve bebek ve yetişkinler güven içinde hastanedeler”

Hastaları kurmuş oldukları sistemlerle koruduklarına yer veren Nacar “Bebeklerimiz buraya ulaştığında biricik başına gelse de geldikten sonraları rastgele birlikte bebeğimiz düşüncesince mutlaka, kesinlikle birlikte keyif profesyoneli ve bire birlikte sürede Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çeşidinden göreve getirilmiş kadro ile yük ve girişleri yapılıyor. Burada uğur boncuğu bebek, uğur boncuğu bebek ve ya iyesiz şuuru bağlı kendini anlatamayan uğur boncuğu hasta bekâr değildir. Burada biz yılgı birlikte gayretle onların birlikte an ilkin sağlıklarına ulaşması düşüncesince hız ediyoruz. Hem de onların güvenliğini sağlayıp birlikte an ilkin sevdikleriyle, aileleriyle buluşmaları düşüncesince birlikte hız gider ediyoruz. Biz de burada kimliği belgisiz etiket alamadığımız şahıslar düşüncesince hususi çalışmamız var. Bizde hem fotoğraflıyoruz hem de inç izi ve birlikte baş döndürücü çözümleme verisi havuzu oluşturduk. Yaptığımız çalışmalarla inç izi emek harcamaları yapıyoruz. Ondan sonraları bu insanları iyileştikten sonraları taburcu edeceğimiz devir Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile bağlantılı birlikte halde hemen onlara devletin kurumlarına, evlatları muhabbet evlerine ve gözetmenler eşliğinde teyit ediyoruz. Onun düşüncesince hastanemize mevrut uğur boncuğu hastamız hakeza birlikte riske açıkça değildir” halinde konuştu.

“Yakınlarını arayanlara hususi birim”

Sevdiklerini arayan ve bulamayan şahıslar düşüncesince hususi birlikte ünite kurduklarına ilgi çekici Nacar “Onun düşüncesince ego benzer olduğunca elbette ki şahısların sevdiklerini aramalarını, onu hatırlamak istemelerini baş döndürücü güzel anlayabiliyorum. Biz de onlar düşüncesince çalışıyoruz beraber kendimiz de, Adana İl Sağlık Müdürlüğümüz içinde bu yurttaşlarımızın bilgelik alabilmesi düşüncesince özlük çağırma cihazı merkezimizi kurduk. Çağrı merkezimiz 24 sayaç çalışıyor. Biz de sonsuz sahadan devim bilimi bilgelik topluyoruz. Şu anda sahada arkadaşlarımız var. Acil servislerde, dip bakımlarda ve servislerde. Kimlik tespitleri yapıyorlar. Hastaların rastgele birlikte hastaya hususi etiket belirleme analizi yapıyoruz. Yaşı, cinsiyeti, nitelikleri şayet konuşuyorsa, ve birlikte baş döndürücü bezer data ile yük dibine alıyoruz” niteleyerek laflarını tamamladı.

Beril Solmuşgül - Elif Ayşenur Bay

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler