USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Diş tedavisi düşüncesince geldiği Türkiye'de beyninde tümör tespit edildi

İngiltere'den Antalya'daki hususi birlikte hastaneye diş tedavisi düşüncesince mevrut İngiliz yurttaşı Lisa Robinson, beyninde tümör tespit edilmesi üstüne meydana gelen ameliyatın peşi sıra harcamaları ödeyemediği düşüncesince taburcu edilmedi. Robinson, yakınları çeşidin

Diş tedavisi düşüncesince geldiği Türkiye'de beyninde tümör tespit edildi
01-08-2022 20:03

İngiltere'nin Kuzey Batısında arazi düzlük Consett şehrinde canlı 44 yaşındaki Lisa Robinson'ın beyninde, 23 Haziran'da diş implantı yaptırmak düşüncesince geldiği Antalya'da tümör ve nezif tespit edilmiş ve çabucak ameliyata alınmıştı. Ameliyatın peşi sıra İngiltere'ye dönen Robinson'ın süreci yakından izleme fail arkadaşı Paula Çetintürk icra ettiği açıklamada, "Türkiye'ye dişlerini yaptırmak düşüncesince gittiği hastanede Lisa'nın neymiş husus etkisindeymiş kabil davranıyor olması afiyet personellerinin dikkatini çekinme Lisa bambaşka nezdinde hastaneye gönderiliyor. Hastanede, muayene, dem testi ve MRI taramasından sonraları Lisa'da sumsuk büyüklüğünde nezdinde akıl tümörü bulunuyor ve elan sonraları çabucak cerrahi müdahale yapılıyor" dedi.

Diş muayenesi düşüncesince gitti, akıl tümörü ameliyatı oldu

Robinson, tümörle giriş başa doktorların akıl kanaması da tespit ettiklerini söyleyerek, "Ameliyattan sonraları 4 güneş dip bakıma alındım ve akrabalarım ziyarete geldi. Yoğun bakımda olduğum düşüncesince değme güneş arı 1 kişiyi elden 1 dakika görmeme müsaade verildi. Sonra 2 hafta süresince tedavim bitmeme etti" dedi.

"Doktorlar hayatımı kurtardı"

Beyin tümörü ameliyatının peşi sıra Türkiye'de görmüş bulunduğu tedavinin "mükemmel" bulunduğunu kail Robinson, doktorların yaşamını kurtardığını anlatım etti. Çetintürk ise, "Lisa, doktorunu giriş döndürücü methetti. Hemşireler ve hastanede etkin her insanoğlunun tam bulunduğunu söyledi. Daha güzel nezdinde nazarıitibar bekleyemeyeceğini söyledi" dedi.

Sağlık sigortası şifahane harcamalarını ödemeyi reddetti

Hastaneden taburcu peyda etmek ve İngiltere'ye arka dönebilmek düşüncesince şifahane harcamalarını yapmak durumunda bulunan Robinson ve ailesi, hususi afiyet sigortalarının şifahane harcamalarını karşılamayı reddetmesi karşısında kıygın oldu. Robinson, afiyet sigortasının 50 bin paunt (65 bin euro) değerindeki şifahane harcamaları düşüncesince rastgele nezdinde ifa yapmayı ikrar etmediğini söyledi.

Ödeme yapılana derece hastanede muhat kaldı

Robinson, sigorta şirketinin ödemeyi reddetmesi sebebiyle, ön nezdinde ifa yapana derece hastanede muhat kaldığını ve kapıda asayiş görevlilerinin kendisini beklediğini belirtti. Robinson icra ettiği açıklamada, "Sanki nezdinde asayiş kontrolündeymişim kabil hissettim" dedi.

Robinson'ın ailesi ve arkadaşları çeşidinden mevcut parayla giriş başa hastaneye makul nezdinde ifa yapıldığını kail Çetintürk, "İngiltere'ye uçabilmek düşüncesince hastaneye 15 bin pound ve sonraları ek 21 bin pound ödedik. Bunun sebep bulunduğu ruhsal gerilim korkunçtu. Ağustos kocaoğlan ortasına derece ödememiz müstelzim 20 binden nezdinde tomar nezdinde bakiyemiz elan var" biçiminde konuştu.

Migren ile akıl tümörü bağlantısı arandı

Sigorta şirketinin genel ağ sitesinde ehliyetli bilginin bulunmadığını tamlayan Çetintürk, "Bunu sigorta ödemedi, zira Lisa'nın sigorta poliçesinde ön afiyet durumunun belirtilmediğini söylediler. Şirketin genel ağ sitesinde ön afiyet durumlarının ne bulunduğu açık açık belirtilmiyor. Lisa'nın yarım mir ağrısı ağrıları vardı. Ancak değme giriş ağrısı canlı insanoğlu kabil bunun tıbbi nezdinde ön afiyet hali olacağını düşünmedik. Bence kanser, his krizi yahut damla kabil nedenler nezdinde ön tıbbi gidişat olabilir. Bu da genel ağ sitesinde açık açık belirtmiyor" biçiminde konuştu. Robinson ise, "Benim bildiğim yarım mir ağrısıyla akıl tümörü irtibatlı değildir. Bu sebepten doktorlarım çeşidinden sonsuz yarım mir ağrısı yahut giriş ağrılarının akıl tümörüyle irtibatlı bulunmadığı dair bilgilendiriliyordum. Baş ağrısıyla akıl tümörünü başlangıçta elbette kestirim edebilirsiniz?" dedi.

Hastane harcamalarını yapmak düşüncesince dayanaklık etmek toplanıyor

Hastane masraflarının ödenmesi düşüncesince türlü iane ve yarayışlı kuruluşlarından armağan toplandığını kail Çetintürk, nezdinde genel ağ sitesinde Lisa'nın şifahane harcamalarını istikbal etmek düşüncesince meydana getirilen yardımdan bahsetti. Çetintürk, "İngiltere'den giriş döndürücü dayanaklık etmek aldık. Bunlardan nezdinde tanesi ise iane sayfalarından oldu. İnanılmaz nezdinde dayanaklık etmek aldık. Şu anne derece 22 bin pound topladık" dedi. Çetintürk, "Lisa'nın ona iane edecek destekçileri olmasaydı, ne insanoğlunun bu derece parası olurdu bilmiyorum? Demek istediğim, ailesinin o parayı nezdinde araya getirebilmesi düşüncesince giriş döndürücü nezdinde tomar sıkıntı var. Ancak bu olmasaydı Türkiye'de elan nezdinde tomar kalması gerekecekti. Ancak o devir da hastanede ikamet etmek düşüncesince günde 3 bin 500 paunt ödeyecektik" biçiminde konuştu. Lisa, "Bu mevzuyla uğraşan karı fertlerim hakkıyla sarsıldı. Bu giriş döndürücü rahatsız nezdinde durum" sanarak ekledi.

Ödemenin Ağustos'a derece kapatılması gerekiyor

Çetintürk, "Ödememiz müstelzim akıbet 20 yahut 21 bin pound kaldı fakat bu Ağustos'un ortasında isteniyor. Ve ailenin o müddette bu derece nezdinde tomar servet bulması belkili değil. Önümüzdeki beş altı ay zarfında servet dercetmek düşüncesince türlü bağışçılar arıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kanser tanısı konuldu

İngiltere'de hemşirelik karşılayıcı Robinson'un doktorları, hastanın yüzdelik 25'lik nezdinde ihtimalle geçinme şansının giriş döndürücü bağan bulunmasına karşın ameliyatı başarıyla sonuçlandırmış ve Lisa Robinson 13 Temmuz Çarşamba haset İngiltere'ye dönmüştü. İngiltere'de Newcastle'daki Royal Victoria Infirmary'de hastanın beyninin gayrı bölgelerine yaygın bulunan ve tedavi edilemez 4'üncü basamak kanseri canlandırma edildi. Doktorlar, tedavi planları, kimyasal tedavi yahut ışın tedavisi ile hasarın en örgen indirilebileceğini söyledi. Sağlığının Türkiye'den döndüğünden buyana kötüleştiğini kail Robinson, "O vakitten buyana elan çirkin oldum. Çünkü İngiltere'deki hastanede, 4'üncü basamak kanserimin, saldırgan ve tedavi edilemez bulunduğu dair bilgilendirildim. Ama bambaşka nezdinde tedaviden bahsettiler. Yani gelecek hafta başlaması müstelzim lehçe tedaviyi bekliyorum" dedi.

Aylin Albayrak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler