USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Togg, CES 2023'te "yarından sonrasının" vizyonunu sergiledi

CES 2023'e duyuları harekete nâkil birlikte repertuvar alanıyla dahil olan Togg, dünyada evvel defa uygulanacak birlikte yöntemle yapılacak ön havale sürecine ilişkin bilgelik paylaştı.

Togg, CES 2023'te
06-01-2023 02:04
Washington

Türkiye'nin mobilite dalında global uygulayım bilimi markası Togg, dünyanın en iri Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023'te yarından sonrasının mobilitesine bağlı vizyonunu sergiledi ve ön havale sürecine bağlı bilgileri paylaştı.

Duyuları harekete nâkil ekstrem sayısal yanında deneyim… Mobilitenin yarından sonrası! Beyond X#ReDefineMobility#CES2023 #Togg pic.twitter.com/ZAaHIMVJ0b

— Togg (@Togg2022) January 5, 2023

ABD'nin Las Vegas şehrinde 5-8 Ocak tarihleri ortada planlı dünyanın en iri mahveden elektroniği fuarı CES'e duyuları harekete nâkil yanında birikim alanıyla eklenen Togg, dünyada ilkin el uygulanacak yanında yöntemle yapılacak ön havale sürecine ilişikli bilim verdi.

Ayrıca, Togg'un Beyond X adıyla yayınlanan ve mobiletinin yarından sonrasına bağlı ipuçları verici stand dalında ziyaretçiler, duyularını harekete nâkil yanında mobilite deneyimine karışma oldu.

"Teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı sayısal sanatla anlatım etmeyi seçtik"

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, burada meydana getirdiği sunumda, CES'e bu sene "Kullanıcı Deneyimiyle Mobiliteyi Yeniden Tanımlamak" başlığı altında katıldıklarını söyledi.

Karakaş, güzeşte sene evren çapında neva getiren Konsept Akıllı Cihaz'dan sonraları bu el CES'e kurnaz yanında cihazdan fazlasını anabolizma fail Beyond X deneyimini getirdiklerini anlattı.

Karakaş, "Tıpkı güzeşte sene bulunduğu kabil bu sene da teknolojimizi ve sürdürülebilirlik yaklaşımımızı sayısal sanatla anlatım etmeyi seçtik. Beyond X ve Dijital Mobilite Bahçesi, Togg'un DNA'sını meydana getiren dualite temasıyla insanoğlu ve teknoloji, zanaat ve bilim, beyin ve kalp, bütünlük ve çoğul kabil kavramların altını çiziyor." dedi.

"Kullanıcıların daha bilincinde bulunmadığı gereksinimlerini öngörüyor, bunun düşüncesince çalışıyoruz"

CES 2023'te global adına tescil ettirilen USECASE Mobility terimi çevresinde 4 boyutta anlatım edilen "Akıllı Cihaz", "Dijital Platform", "Temiz Enerji Çözümleri" ve "Gelişimin Yapıtaşları"nı vurgulayan yanında içerikle bulunduklarını tamlayan Karakaş, bu sene gene sayısal zanaat eliyle "doğuştan elektrikli", "doğuştan sürdürülebilir", "doğuştan dijital" ve "doğuştan yeşil" kavramlarının altını çizdiklerini kaydetti.

Karakaş, acemi dünyanın ağız ağıza sayısal boyutta şekillenip hayallerin ötesine gideceğini belirterek şunları kaydetti:

"Kullanıcı da bu dünyanın nereye gideceğini bugünden göremiyor, bilemiyor. Biz, çelimsiz yanında müddet sonraları topu topu kullanıcılara açacağımız sayısal platformumuz Trumore’da, ekosisteme kattığımız oyuncularla yanında araya gelip proaktif adına o dünyayı şekillendiriyoruz. Oyun alanlarını baştan tanımlıyoruz. Kullanıcıların daha bilincinde bulunmadığı gereksinimlerini öngörüyor, bunun düşüncesince çalışıyoruz."

Ön siparişler evren çapında yenilikçi yanında yöntemle alınmaya başlanacak

Avrupa'nın en parlak kampüsünde ilkin kurnaz cihazın dizi üretimine başladıklarını anımsatan Karakaş, cihazın mart böylelikle Türkiye'den başlayarak kullanıcılarla buluşacağını dile getirdi.

Türkiye'de başlamış olacak ve geçenlerde bilgileri açıklanacak ön havale sürecine bağlı de bilim verici Karakaş, Togg'un çırılçıplak elektrikli ilkin kurnaz aleti C SUV'un ön siparişinin evren çapında yenilikçi yanında yöntemle satışa açılacağını aktardı.

Karakaş, satı stratejilerinde kullanıcıyla direkt dek yolunu seçtiklerini belirterek, "Küresel rekabette kullanıcıya yaklaşan olanlar şimdi değerli oluyor. Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla direkt buluşturacak, satışları direkt kendimiz birleştirme edeceğiz." dedi.

Kullanıcıyı merkeze alan, sayısal ve fiziki deneyimi harmanlayan yapıda fariza vereceklerini vurgulayan Karakaş, şunları söyledi:

"Şubat ayında da siparişleri açıp, ilkin çeyrek böylelikle ilkin kurnaz cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri ferdî kullanıcılar rüçhan kazanmak az daha 2023 süresince tasdik edeceğiz. Kullanıcılarımız Trumore platformu üstünden katılacakları yanında konkur ve ya dilerlerse ad çekme yöntemiyle Togg kurnaz cihazlarına ön havale bırakma hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına hususi adına üreteceğimiz ve bariz tezyit ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 nüsha kurnaz cihazın ön siparişine iltihak hakkı ve tanzim önceliği sunacak."

"Akıllı cihazımızı üçüncü hayat sahası adına tanımlıyoruz"

Dört sene ilkin yanında arabadan ilavesi düşüncesince yola çıktıklarında 2 ciddi hedefleri bulunduğunu hatırlatan Karakaş, şu şekilde bitmeme etti:

"İlki, global boyutta rakiplik edebilir ve düşüncesi mülkiyeti Togg'a ilgilendiren yanında mobilite uygulayım bilimi markası geliştirmek. İkinci misyonumuz de kullanıcıyı merkeze alarak kurnaz cihazımız ve sayısal ürünlerimizin etrafında, hacısı hocası düşüncesince açıkça ve erişilebilir yanında ekosistem oluşturmak. Geride bıraktığımız dört yılda planlarımız doğrultusunda yavaş yavaş ilerledik. Mobilite ekosistemimizi de sayısal platformumuzla genişletiyor ve yaygınlaştırıyoruz. Mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyarak, kullanıcıya günce hayatını kolaylaştırıp dörtköşe bir duruma getirecek kurnaz hayat çözümleri sunuyoruz. Çünkü tığ kurnaz cihazımızı üçüncü hayat sahası adına tanımlıyoruz."

Duyuları harekete nâkil “Dijital Mobilite Bahçesi”

Togg, Las Vegas Convention Center'daki standında, "Dijital Mobilite Bahçesi" ismini verdiği 910 metrekarelik bölgede sürdürülebilir ve irtibatlı yanında mobilite geleceğini keşfetme deneyimi sunuyor.

CES 2023'te Togg standına gelenleri dü eğik binanın uğrunda yerleştirilmiş 21 metreye 7 m. ebadında dev LED ekrandan akan, siber fiziki mimar ve sayısal artist Güvenç Özel'in tasarladığı sayısal şelale karşılıyor. Standın zeminindeki kanallarda buluşan sayısal ve esas su, Togg'un dualite terimini gözler önüne seriyor.

Togg'un hem sayısal hem doğayla iç içe birikim alanında, dualite yaklaşımındaki insanoğlu ve teknoloji, zanaat ve bilim, beyin ve kalp, bütünlük ve çoğul kabil kavramlar buluşuyor.

Beyond X, Akıllı Yaşam, Temiz Enerji ve Self AI sahalarından oluşan "Dijital Mobilite Bahçesi", ziyaretçilere duyuları harekete nâkil yanında birikim yaşatıyor.

Ziyaretçiler Togg'un dualite terimini vurgulayan logosuna atıfta mevcut girişten geçtikten sonra, 15 m. boyunda ve LED ekrandan oluşan yanında tünele giriyor. Tünel süresince başlamış olan deneyim, tünelin böylelikle mobilitenin yarından sonrasını sayısal sanatla anlatım fail Beyond X kapsülünde bitmeme ediyor.

Beyond X

Mobilitenin yarından sonrasının ipuçlarını verici ve Togg Dizayn Stüdyosu'nun tasarladığı ve Pininfarina ile baş başa geliştirilen Beyond X alanı, katılımcılara kişiselleştirilmiş yanında mobilite deneyimi sağlıyor.

Yolculuklarına tünelde başlamış olan ziyaretçiler, heykelsi ve dairevi yanında kapsülün süresince hayalet enerjisini zecrî yanında görsel zanaat eşliğinde mobilite deneyimi yaşıyor.

Katılımcılar, kendileri düşüncesince en makul musiki ve ortamın içinde, Satürn, Orman, Fütüristik kent ve Sanatsal Türkiye kabil dört mümkün senaryodan birisini yaşayabiliyor. Beyond X, ekstrem sayısal yanında birikim ile akıl, ruh, his ve dört duyuyu harekete geçiriyor.

USECASE Mobility'nin çatı taşları

Stantta 4 değişik köşede sürdürülebilirlik ve mobilite ekosistemi kavramlarını vurgulayan 4 değişik ana konu anlatılıyor.

Ziyaretçiler bu alanlardan ilkinde Togg'un kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve işbirlikleriyle daim gelişen yanında sayısal birikim platformu adına tasarladığı ve Trumore markası altında toplamış bulunduğu kişiselleşmiş, akıllı, empatik ve okunabilen kullanıcı deneyimini aşinalık fırsatı buluyor.

Togg ziyaretçileri parlak erke çözümlerini deneyimleme dalında ise Siro'nun elektrikli vesait düşüncesince karbon etkisiz göze çözümleri, yenilenebilir erke santralleri ve haneler düşüncesince erke ambarlama çözümleri ile Trugo'nun yüzdelik 100 yenilenebilir sertifikalı erke kullanan, uçtan uca, kullanıcı odaklı elektrikli anahtar yükleme hizmetlerini yakından aşinalık olanağına erişiyor.

"Temiz erke çözümleri" köşesi blok zinciri teknolojiyle, kullananların üretmesini, yönetmesini ve parlak erke ticareti yapmasını sağlayıcı yanında ekosistemi anlatıyor.

Akıllı metropoller düşüncesince Trumore deneyimi

Togg, Trumore'un kullanıcılarına kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve daim gelişen uygulamaları ile kurnaz hayat alanındaki sayısal platformunu deneyimletiyor.

Kullanıcı gereksinimlerini anlayan bireşimli zeke günce rutinleri planlıyor, asistanlık yapıyor. Akıllı rotalama ile makul yükleme istasyonuna göre, otopark noktayı planlama, havale verebilme ve ifa yapabilme kabil çözümleri sunuyor.

Kazandıran blokzincir tabanlı fintek çözümleri ile kullanıcılarına nazirsiz yanında birikim sağlıyor. Sürekli gelişen iş ortaklığı ağıyla kullanıcılarına şimdi fazlasını deneyimletiyor.

Temiz Enerji ve Self AI

Togg şirketleri Trugo ve Siro'nun Temiz Enerji Çözümleri başlığıyla toprak almış bulunduğu kısımda de kullanıcıları hoppadak erke tüketen olmaktan dönüştürüp bire yanında sürede enerjiyi üreten ve topu topu erke döngülerini blok zinciri tabanlı yanında ortam üstünden başöğretmen yan olmalarını sağlayıcı yanında ekosistem anlatılıyor.

Ziyaretçilerin kendileriyle bire yanında hareketleri yapabilen sayısal ikizlerinin oluşturulduğu "Self AI" dalında ise geleceğin mobilitesinde sayısal avatarların kullanıcılara sağlayacağı avantajlar karşı bilim veriliyor.

Kullanıcılar, oluşturdukları avatarlara acemi özellikler ilaveten geliştirmeye bitmeme edebiliyor ve başkaca bu avatarları NFT adına bilinen sayısal varlıklara dönüştürebiliyor. Böylece, kullanıcılar bu avatarları devir içi topluluklarda ve Togg mobilite ekosisteminin topu topu mecralarında kullanabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler