USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Afetzedeler düşüncesince ihtiyaç malzemeleri teknoloji tabanlı uygulamalarla hızla toplanıyor

Çevrimiçi iane pazarı Respondlocal'in, Türkiye'de iane gereksinimi periyodunu kamçılamak düşüncesince faaliyete geçmiş olduğu duyuruldu.

Afetzedeler düşüncesince ihtiyaç malzemeleri teknoloji tabanlı uygulamalarla hızla toplanıyor
17-02-2023 15:09

Türkiye-Suriye depreminin arkası esna eleştiri dakikalarda iane ihtiyacını karşılamayı süratlendirmek düşüncesince çevrimiçi iane pazarı Respondlocal'in faaliyete geçmiş olduğu açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre, teknoloji kuruluşu NeedsList'in Google.org ile işbirliğiyle faaliyete geçirdiği çevrimiçi platform, iane gereksinimi periyodunu süratlendirmek üzere domestik ortakların gereksinimlerini bildirmelerine ve tedarikçilerle elden biraz ahit içre eşleştirilmelerini sağlıyor. Yerel kuma Field Ready çeşidinden yönetilecek bulunan platform, domestik firmaların toplumlarının gereksinimlerini bildirmelerine ve bağışçılar, iri ölçekli kar maksadı gütmeyen firmalar ve hususi kesim şirketleri ile eşleştirmelerine olanak verecek; proses ilerledikçe eleştiri ahit ve saatlerde vakitten menfaat sağlayacak. Field Ready, platformu yönetmenin beraberinde Suriye'nin kuzeybatı branşında halihazırda çalışıyor ve sıcaklıkların düşmesi dolayısıyla eleştiri ehemmiyet haiz şita soğuğundan arkalamak düşüncesince binlerce kişiye canlılık panoları ve döşeme canlılık karoları edinip dağıtmaya bitmeme ediyor. Kurum ayrımsız sürede ciddi molozları kaldırabilecek ve göçük hissedar binanın altında sıkışmış olanların çıkmasına iane edecek (konuşlandırılmış taşıt iklim torbaları dahil) domestik yerine arka müktesep ve arka dönüştürülmüş malzemelerden mamul ‘kurtarma iklim yastıklarını' sahaya yerleştirecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler