USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Muğla'da yurttaşlar ve turistler acemi senenin ilk gününde denize girdi

Muğla'nın Fethiye, Marmaris ve Bodrum ilçelerinde, güneşli havayı gitmek talip yurttaşlar ve turistler dünkü senenin ilk gününde sahillerde zaman geçirdi, birileri denizde yüzdü.

Muğla'da yurttaşlar ve turistler acemi senenin ilk gününde denize girdi
01-01-2023 16:08
Muğla

Havanın ve deniz suyu sıcaklığının 19 basamak ölçüldüğü Fethiye'de, kaymakamlık halkının yanında birtakım evcil ve ecnebi turistler denize girip güneşlendi.

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ile Kumburnu sahillerinde, hafta sonu olmasının da etkisiyle çabukluk yaşandı. Babadağ'dan yalpı paraşütüyle atlayan birtakım tatilciler Ölüdeniz'in iyi manzarasını açıktan strateji olanağı buldu.​​​​​​​

Hava ve deniz suyu sıcaklığının 20 basamak ölçüldüğü Marmaris'te ise senenin ilk gününde turistler ve vatandaşlar, sahillerde zaman geçirdi.

Atatürk ve 19 Mayıs Gençlik meydanları, Yat Limanı, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi ve Ulusal Egemenlik Caddesi'nde aşırı sayıda insan temaşa yaptı, kafelerde zaman geçirdi.

Uzunyalı ve İçmeler sahilleri süresince temaşa yapanların yanında balık tutmayı yeğleme edenler de oldu. Aileler, piknik iskemle ve masalarını koyarak plajlarda derinliğine müddet oturdu. Bazı turistler ve yurttaşlar ise denize girdi.

Bodrum'da da güneşli iklim zımnında sahillerde kesafet oluştu. Kumbahçe, Paşatarlası sahillerinde birtakım gezmen ve yurttaşlar denize girip güneşlendi.

İlçedeki çay bahçeleri ile yaka bandındaki temaşa yollarında da kesafet oluştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler