Montella: 'Takımın gelişiminden memnunum'

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, önceki yarıyla ilişik icra ettiği değerlendirmede, "Gerçekten sevinme donör müşterek başarım gösterdiğimizi düşünüyorum. Artık takımın müşterek kimliğe erbap bulunduğunu hacısı hocası biliyor" dedi.

Spor - 2 yıl önce

Adana Demirspor, erte Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda başına gelebilecek Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, sezonun evvel yarısında ekibi beğendiğini söyledi. Montella, “Gerçekten sevinme donör ortak başarım gösterdiğimizi düşünüyorum. Artık takımın ortak kimliğe ehil bulunduğunu hepsi biliyor. Kendi ruhunu ve mücadelesini sahalarda yansıtabiliyor. Bireysel namına da hepsinin gelişim göstermesi sevinme verici” ifadelerini kullandı.

Ligin ikinci yarısının evvel yarıya layıkıyla henüz dayanıklı geçeceğini aktaran Montella, “Herkes bizi tanıyor, kimliğimizi yansıtabileceğimizi biliyorlar. Daha dayanıklı ortak proses olacağını düşünüyorum. Ancak kılıç özlük mücadelemizi sürdüreceğiz ve yolumuza bitmeme edeceğiz” biçiminde konuştu.

“Ocak kocaoğlan para aktarımı devri ortak tamirat dönemidir”

Transfer konusu ilişkin da görüşlerini dile getiren Montella, “Ocak kocaoğlan para aktarımı devri ortak tamirat devri gibidir. Ancak bu mevzuda katı ortak bilgim yok. Burada başkanımızın ve kulübümüzün niyeti baş döndürücü önemli. Başkanımız ekibi yükseltmek düşüncesince ortak punt bulursa banko envestisman yapacağını biliyorum. Biz çalışmalarımıza bitmeme ederken kulübümüzün de çalıştığını biliyorum” niteleyerek konuştu.

"Kendi performansımızı tekrar yansıtmamız gerekiyor"

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda oynayacakları Ankaraspor müsabakasını da değerlendiren İtalyan uygulayım adam, “Aslında elleme ortak ekip bulunduğunu düşünüyorum Ankaraspor'un. Rizespor'a huzur aldıkları galibiyeti çözümleme ettim ve kompakt olan, bu arada ve kaba oynamayı hedefleyen ortak takım. Baktığınızda aykırı ataklarda da belli başlı organizasyonları mevcut ve topa ehil olmadıklarında da organizasyonlu ortak biçimde kaynak gösteriyorlar. O nedenden dolayı ağız ağıza mütemerkiz ve özlük performansımızı tekrar yansıtmamız icap ettiğini düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Kaan Kanak: “Çok elleme ortak uzlaşma yakaladık”

Antrenman evveliyat gazetecilere mütekellim mavi-lacivertli ekibin oyuncularından Kaan Kanak, “İlk nısıf elleme geçti. Daha fazlasını yapabilirdik lakin bu oynadığımız maçlardaki yaptığımız hataların ilişkin çalışıp ikinci nısıf henüz elleme ortak Adana Demirspor izleteceğiz. İyi ortak evvel nısıf geçirdik bence. 26 sene sonradan Süper Lig'e çıkmak dünkü ortak ekip vardı. Başka ülkelerden, şehri on paralık bilmeyen oyuncular vardı. Hepsiyle şu an baş döndürücü elleme ortak uzlaşma içerisindeyiz. Başkanımız, taraftarımızla baş döndürücü elleme ortak uzlaşma yakaladık” niteleyerek konuştu.

Muric: “Biraz şanssızız”

Başarılı kaleci Arijanet Muric ise ekip namına sezonun evvel yarısını elleme geçirdiklerini ve sonsuz geliştiklerini söyledi. Muric, Göztepe maçında Rassoul ile yaşamış olduğu mutsuz vakası da değerlendirerek, “Biraz şanssızız o konuda. Böyle şeyler futbolda oluyor. Ben çıktım, o beni görmedi lakin üzerinde durmamamız gerekiyor. Futbolda hakeza yanlışlar var” dedi.

Umutcan İşledici - Elif Ayşenur Bay

Haftanın Öne Çıkanları

Zehra Güneş: '13 savaşçı kadınla sahada olmak gurur verici'

2021-12-23 12:38 - Spor

Ünlü şef Somer Sivrioğlu boşandı

2021-12-22 11:53 - Magazin

'Elinin hamuruyla' açmış olduğu iş durumunda 25 kişiye istihdam sağlıyor

2021-12-23 12:05 - Yaşam

Almanya’da kesilecek denilen bacağı Türk doktoru kurtardı

2021-12-26 13:59 - Sağlık

Andız çekirdeğinden icra ettiği ıtırlı tespihleri dünya dışına satıyor

2021-12-25 13:08 - Yaşam

Kerem Aktürkoğlu gol sayısını 7’ye çıkardı

2021-12-25 18:34 - Spor

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan buğulu eş yaşamış olduğu travmayı atlatamıyor

2021-12-28 11:59 - Yaşam

Sökmen Baykara şifahane morgundan fotomuhabirliğine uzanan avlu öyküsünü anlattı

2021-12-27 12:08 - Yaşam

Doğasever avukat yerleştiği mahallenin "gönüllü çöpçüsü" oldu

2021-12-25 12:59 - Yaşam

Spor Toto Süper Lig: Göztepe: 0 - Adana Demirspor: 1

2021-12-26 17:29 - Spor

İlgili Haberler

FIFA Başkanı Infantino ile alakalı "özel uçak" anket dosyası kapatıldı

12:06 - Spor

Bayern Münih çeyrek finalde !

09:05 - Spor

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final biletini aldı

08:05 - Spor

Çalımbay: 'Fiorentina’dan korkmuyoruz'

02:05 - Spor

Isaac Cofie: 'İyi oynayacağız ve kazanacağız'

01:06 - Spor

Günün Manşetleri

81 ilin gazeteciler cemiyeti başkanı Trabzon’da bir araya geldi

15:00 - Gündem

Türk savunma sanayisi SAHA EXPO'da iddiasını ortaya koydu

14:38 - Ekonomi

Ahıska Türkleri, 77 sene esbak sürgünde yaşadıkları acıları hafızalarından silemiyor

14:28 - Yaşam

Milli çalıştırıcı 15 yılda binlerce gence muaythai ve kick boksu sevdirdi

14:15 - Spor

Gölcük Tabiat Parkı'nda ara tatil yoğunluğu yaşanıyor

14:08 - Yaşam