USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Vincenzo Montella: 'Umarım Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez'

Adana Demirspor'da Teknik Direktör Vincenzo Montella, Dünya Kupası'nda play-off'a küsurat A Milli Takım ile ilgili, "Ben İtalyanım, ümit ederim Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez" dedi. Altay'ın nitelikli birlikte grup bulunduğunu vurgulayan Montella, "İlk 7 maçta 5 yengi al

Vincenzo Montella: 'Umarım Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez'
17-11-2021 23:48

Ligde 16 puanla 10. tam mevcut mavi-lacivertli ekip, deplasmanda alışveriş haset başına gelebilecek Altay maçının hazırlıklarını pakt tesislerinde sürdürüyor. Antrenmandan geçmiş gazetecilere açıklamalarda mevcut Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Altay maçının öneminden bahsederek, “Bu arada istirahat fırsatımız oldu. Milli oyuncularımız art döndü ve yeniden hazırlıklara başladık. Maça bulunan yaklaşımımız aşırı aşkın önemli. İyi, elleme ortak karşılaşma olacağını düşünüyorum” biçiminde konuştu.

“Umarım Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez”

A Milli Takım'ın müsabakasını izlediğini ve beğendiğini tamlayan Montella, “Türkiye Milli Takımı'nı kutlama kartı ediyorum. İtalya da play-off'a kaldı. Umarım 2 grup da play-off'tan gruplara kalma şansını elde eder. İtalya Milli Takımı'nın beceri direktörü aşırı koskoca ortak hoca. Ben buna inanırım ki, play-off'tan çıkıp bizi Dünya Kupası'na götürecek. Ben İtalyanım, ümit ederim Türkiye ve İtalya aynı gruba düşmez” ifadelerini kullandı.

“Türkiye başka devletlere layıkıyla şimdi farklı”

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'ın ecnebi kuralına gösterdiği tepkiye de yer veren Vincenzo Montella, “Aslında federasyonunun koyduğu ortak kural. İster istemez almak zorundasınız. Türkiye başka devletlere layıkıyla şimdi farklı. Baktığınızda İtalya'da hakeza ortak ayaklık yok. Hem hocanın bununla beraber kulübün işi şimdi kolay” dedi.

“Deplasman performansı iyi”

Adana Demirspor'un deplasman performansını beğendiğini kaydeden Montella, “İlk maçımızı saymazsak deplasmanda elleme maçlar oynadığımızı düşünüyorum. Son oynadığımız deplasman maçı da on paralık kötü değildi. Rakibinde enerjisini matematik eylemek ve ona layıkıyla yetişmek lazım” biçiminde konuştu.

“Kaliteli olduklarını gösterdiler”

Ligde karşılaşacakları Altay'ı da değerlendiren Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, şimdi sonraları şunları söyledi:
“Altay ekibi birinci sınıf bulunduğunu gösterdi. İlk 7 maçta 5 yengi aldılar. Son 5 maçtır kazanamıyorlar. Böyle rakipler bu janr periyotlardan sonraları tashih eylemek isteyecektir. Aslında bizim düşüncesince de yarar olabilir. Kazanmak istedikleri düşüncesince dengelerini bozabilirler. O nedenden dolayı bizim zat hazırlığımızı yaparak oraya gitmemiz gerekiyor.”

Matias Vargas: “Burada olmam aşırı büyüklük verici”

Mavi-lacivertli ekibin kol oyuncularından Matias Vargas ise Adana'yı aşırı sevdiğini, Adana Demirspor taraftarının da Arjantin lehtar topluluğuna benzediğini söyledi. Vargas, “Türkiye ligi aşırı iri ortak lig. Gelişmek düşüncesince aşırı çabalayan ortak lig. Dünya çapınca olmaya etkin ortak lig. Benim biricik hedefin Pazar güneş ki maçı kazanmak. Her hafta yavaş yavaş ilerleyerek gidiyorum. Çok sevdiğim ortak yerdeyim. Burada olmam aşırı büyüklük verici. Adana Demirspor taraftarı Arjantin lehtar topluluklarına aşırı benziyor. Uzun ortak müddet kılıç seyircisiz oynadık. Seyircili maçlar başladığında onların tutkuları beni aşırı bahtiyar etti” ifadelerini kullandı.

Belhanda: “Forma verildiği taktirde oynayacağım”

Takımın golcülerinden Younes Belhanda ise Altay maçına hazırlandıklarını vurgulayarak, “Aldığımız yengi aşırı önemliydi. Önümüzde güçlü ortak uğraş var. Çıkıp elimizden geleni yapacağız. Ligi yukarı sıralarda bitirebilmemiz ve ortak esbak galibiyetimizi ehemmiyetli kılabilmemiz düşüncesince kazanmamız gerek. Sakatlığım dair şu an kendimi elleme hissediyorum. Forma verildiği taktirde oynayacağım” dedi.

“Sahada olmayı istiyorum”

Sahanın haricinde olmayı on paralık istemediğini aktaran Belhanda, “Sahanın haricinde olgunlaşmak beni çıldırtıyor. Sahada olmayı istiyorum. Arkadaşlarım, taraftarlar beni özledi biliyorum. Ben de sahada olmayı özledim. Bu benim işim ve bundan sağlık alıyorum. Her defasında sahada olgunlaşmak isterim ve sahada yerimi alacağım” sanarak konuştu.

Umutcan İşledici

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler