USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Valerien Ismael'den 'Serdar Saatçi' açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Valérien Ismael, Avusturya'da gündeme müteallik açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, "Beşiktaş futbolcusu kazanmak aşırı özeldir. Her şeyinizi vermeniz gerekir. Her manada amade olmanız gerekmektedir. Eğer bunların bulunmadığı müşter

Valerien Ismael'den 'Serdar Saatçi' açıklaması
15-07-2022 22:04

Yeni saat hazırlıklarına Avusturya'nın Bad Haring dalında bitmeme fail Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valérien Ismael, bu sabahleyin meydana getirilen idmanın peşi sıra matbuat çalışanları ile birlikte araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalarda mevcut güre fen adam, taktiksel şekilde esneğiz diyerek, "5 şişman ligde de geçer birlikte cümle bu. Ama bu mevzuda esneğiz. 10 numaralı da oynuyoruz icabında önde 3 oyucuyla 3-4-3 kabilinden de oynarız" biçiminde konuştu.

"Hala elan nakil düşüncesince çağımız var"

Geçen yıl takımın başına geldiği düşüncesince dünkü sezonda grup ihdas ve taktiksel tedarik açısından bahtlı olduklarını dile getiren Ismael, "Her bilinçlilik şu anda güzel gidiyor. Doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Hava koşulları da baş döndürücü iyi. Ufak tefek detaylar da oluyor. Bunlar herhangi birlikte kampta olur. Bunların olmaması beklenemez. Buraya hareketli geldik, gençlerimizi himaye kılmak istedik. Gençlerimizden de faydalandık, onları da oynattık. Milli takımdan geç dönen oyuncularımız oldu. Yeni transferler de aramıza katıldıktan muahharen hafta hafta, gündüz gündüz elan iyiye gittiğimizi söyleyebilirim. Şu an yekûn dinlenme kampı süremizin yarısına geldik. Burada 3 karşılaşma oynayacağız, bugünkü karşılaşma ile beraber. Şu anda yapmamız müstelzim maçları oynayıp alan süresince birbirimizin arasındaki ilişkiyi iyileştirmek. Ceyhun Bey ile transferler üstünde baş döndürücü birlikte tomar çalıştık. Geçen saat er gelmenin avantajını bu aşamada kullandığımızı söyleyebilirim. Herkesi görüp eksiklerimizi belirleme ettik. Transfer ettiğimiz futbolcuları ercecik kandırma etmemizi sağlamış oldu bu durum. Bu mevzuda Ceyhun bayı ve yönetimimizi hakkıyla kutlama eylemek lazım. Hala elan nakil düşüncesince çağımız var. Savunmamızı elan da çelimli bir vaziyete getirmemiz elbette ki gerekiyor. Oraya birlikte gerekseme olabilir. Bunun düşüncesince çalışıyoruz çalışmalarımız bitmeme ediyoruz. Umarım bu mevzuda da herhangi birlikte bilinçlilik amacında gider. Ve oraya da muktezi desteği sağlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

"Zor birlikte saat bizi bekliyor"

Zor birlikte sezonun menfaatlerini beklediğini ve ona uyarınca çalışmalarını inceden inceye sürdürdüklerini dile getiren fen adam, "Çok birlikte tomar detaya tahavvül eylemek istemiyorum. Ama herhangi birlikte futbolcunun burada yüzdelik yüzünü vermesi, yüzdelik yüzü ile olması icap ettiğini bilmesi lazım. Beşiktaş futbolcusu peyda eylemek baş döndürücü özeldir. Her şeyinizi vermeniz gerekir. Her anlamda amade olmanız gerekmektedir. Eğer bunların bulunmadığı birlikte noktada bulunuyorsanız da iletişimde bulunabiliriz bu mevzularla ilgili. Benim beklentim, ilkin taraftarın beklentisi bu mevzuda herhangi birlikte futbolcunun yüzdelik yüzünü vermesi. Bu olmuyorsa ego de birlikte değişmeyen alırım en sonunda. Her topçu elinden gelenin en iyisini yapıyor. Şu anda burada olanlar gerçekte bu saat da burada olmayı adalet fail topçu dostlarım ki onlar da bizimle peyda eylemek istiyorlar, kulübe birlikte şeyler özgülemek istiyorlar ve başarının birlikte parçası peyda eylemek istiyorlar. Mantalitemiz bu mevzuda baş döndürücü güzel gidiyor. Sezon başı idmanlarında elhak maksadımız burada bu işleri akıllıca gerçekleştirmek ve baş döndürücü çalışmaktı. Bu mantaliteyi kâffesi sezona yaymak. Zor birlikte saat bizi bekliyor, baş döndürücü birlikte tomar çalışmamız gerekecek baş döndürücü zorlanacağız. Bu atmosferi burada peyda etmek baş döndürücü güzel. Kadromuzu yeteri derece derinleştirdik, genişletiyoruz da ayrımsız zamanda. Aslında az buçuk bekleme lüksümüz var. Çok birlikte tomar hızlı etmeme lüksüne sahibiz. Yüzde beniz bizi kandırma fail birlikte gidiş oluşursa onu değerlendirmeye alabiliriz" niteleyerek konuştu.

"Hafta hafta hakkındaki koyarak, yüzdelik yüze ulaşacağız"

Taktik anlamda oynanacak maçların seyrine uyarınca tahavvül gösterebileceklerini vurgulayan Valérien Ismael, "Geçen saat gerçekte bu görüntüyü verdik. Bu müselles oynama görüntüsünü. Hatırlarsanız, 5 şişman ligde de geçer birlikte cümle bu. Ama bu mevzuda esneğiz. 10 numaralı da oynuyoruz icabında önde 3 oyucuyla 3-4-3 kabilinden de. Biz bunu değiştirebiliriz, karşılaşma içindeki vaziyete uyarınca elan ofansif olmamız icabında o vaziyete da amade oluruz. Netice nedeni ile karşılaşma kazanmanız gerekiyor. Biz de bu esnekliğe cemaat olacağız. Futbolcularımız bu kampta hakkıyla baş döndürücü güzel çalıştılar, düzene erinç da istediklerimizi verdiler. İyi hissettiklerini ego ayırt ediyorum. Henüz elan yüzdelik yüzüne elbette ki ulaşmadık zira hepsi değişik seviyelerden geldi. Yeni transferlerimiz oldu. Weghorst, Muleka onlar takıma muahharen katıldı. Nkoudou, Rachid Ghezzal, onlar da ulusal takımdan döndüler. Herkesin seviyeleri birbirinden farklıydı. Hafta hafta hakkındaki koyarak, yüzdelik yüze ulaşacağız. Herkesi de ayrımsız seviyeye çekeceğiz" biçiminde konuştu.

"Elimizden geldiğince gençlerimizden faydalanmaya çalışacağız"

Kampın amaçlarından birinin de altyapıya kalkmak ve öz kaynakları himaye kılmak bulunduğunu kail Ismael, "Bazı futbolcularımız takıma geç katılacaktı. O noktada burada serbest ekibe ihtiyacımız vardı. Diğer birlikte taraftan, dünkü transferlerin takıma dört dörtlük şekilde ne devir katılacakları anlaşılan değilken, burada yapacağımız idmanların elan güzel elan dişi geçmesi için, koşa kalelerde eksiğimizin olmaması düşüncesince de gençlerimizi buraya getirdik. Bir taraftan madun bina oyuncularımızın da ilkin sonuç 2-3 yılda kulübün bu mevzuda gelişmelerini cezaevi önüne alırsak, Ersin, Rıdvan, Emre ve Emirhan kabilinden örneklerin çoğalmasıyla madun yapımıza elan birlikte tomar katlanmak beslemek istedik. Şu anda hakkıyla oradan güzel halde mevrut futbolcular var. İyi biçimde menfaatlerini geliştiren arkadaşlarımız mevcut. Bugün bu maçta da göreceğiz. İspanya'ya kampa giderken herkesi dayanmak isteriz ama birlikte dirhem azaltacağız o kadroyu. Elimizden geldiğince gençlerimizden faydalanmaya çalışacağız. Duruma uyarınca burada gelişim alacağız. Bir kontenjanımız mevcut gerçekte ama kavait gereği Türk aktör da geçişsiz bize. Türk aktör da oynatmamız lazım. Şu anda yüzdelik beniz tehlikesiz olursak şayet Beşiktaş'a yarayışlı olabileceğini düşündüğümüz, bizlere mental anlamda istediğimizi yapabilecek kalitede ahenkli bulunduğunu düşündüğümüz, tehlikesiz olduğumuz birlikte topçu olursa değerlendirebiliriz. Daha ilkin de söyledim ama bu mevzuda hızlı etmeyeceğiz. Bazen mevcud futbolcularınıza veya gençlerinize nasip vermeniz gerekiyor. Hazırlık maçlarını da bundan dolayı yapıyoruz tabii. Kararı verirken banko yüzdelik beniz tehlikesiz olmamız lazım. Şu anne derece anahtar noktalarda yaptığımız transferlerde güzel iş yaptık. Çok birlikte tomar hızlı etmeden önümüzde o sonucu ilişki çağımız var" dedi.

"Saiss düşüncesince Beşiktaş'a sisteme, bizlere baş döndürücü uyacak birlikte topçu niteleyerek düşündüm"

Faslı savunma aktör Romain Saiss hakkındaki açıklamalarda mevcut güzel fen adam, "İyi birlikte nakil evet bizim için. Nisan ayında görüşmeye başladık kendisiyle. Ceyhun akıl önerisiyle görüşmelere başlamıştık. Futbolcuyu izleyince, görür görmez dört dörtlük ihtiyacımız bulunan hakeza birlikte futbolcu, Beşiktaş'a sisteme, bizlere baş döndürücü uyacak birlikte topçu niteleyerek düşündüm. Liderlik yönünde bizlere yarayışlı olacağını düşündüm. Transferi baş döndürücü hızlı bitirebildik. Çünkü namına tekâlif vardı. Ben bu aşamada namına de teşekkürname eylemek istiyorum. Çabuk değişmeyen verdi Beşiktaş'a inzimam eylemek konusunda. Ama kendisiyle alakalı birlikte dirhem dayanak göstermemiz gerekiyor. İspanya kampında aramıza katılacağını ego düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Önce lige güzel başlayıp Dünya Kupası'na derece en güzel biçimde en güzel puanları edinmeyi hedefliyoruz"

Sezona güzel birlikte baş yapıp, düzenlenen birlikte biçimde hedeflerine iktiran kılmak istediklerini dile getiren Valerien Ismael, "Bizim düşüncesince çelimli doğmak en ehemmiyetli bilinçlilik olacak. Doğru yolda olduğumuzdan tehlikesiz olmamız gerekiyor. İyi başlangıcı ve ivmelenmeyi belirlemek en azından o sürece derece bizim ilkin hedefimiz. Şu andan itibaren Dünya Kupası'nın başlamış olacağı anne derece o ilkin aşamayı güzel geçirirsek bizim düşüncesince o ilkin aşama olacaktır. Çünkü küme birlikte yarış, derinlemesine birlikte maraton, o araya derece elimizden geleni yapmamız şu an düşüncesince ilkin hedefimiz. Yüzde yüzümüzle kâffesi futbolcularımızı yüzdelik yüze duyurmak da benim ve ekibimin görevi. Daha hemen sonra Dünya Kupası'ndan ahir proses ondan muahharen gelecek. evvel lige güzel başlayıp Dünya Kupası'na derece en güzel biçimde en güzel puanları almamızı hedefliyoruz. Kurallar daima olacak tabii, ama dediğiniz kabilinden 2 Türk futbolcunun noktayı birlikte dirhem açık kabilinden gözüküyor. En azından kermen ve sol kol berk pozisyonunda Türk topçu oynatacağız kabilinden gözüküyor. 3. Türk'ü oynatacağımız yerde herhangi birlikte alanda Türk oyuncumuzun olması bizim düşüncesince şişman birlikte artı. Hücumda, itidalli sahada savunmada Türk oyuncularımız var. Bu noktada seçme gerçekte bizim düşüncesince elan hazırlop olacak. Serbestliğimiz mevcut birlikte pare birlikte yere odaklanmamış olacağız. Orda streç olacağız. Yine grup bünyesinde bu esnekliği bizlere sağlayan oyuncularımız var. Mesela Emirhan İlkhan, 6, 8 ve 10 dalavere oynayabiliyor. Cenk gene ön taraftaki 3'ünün herhangi birlikte durumunda oynayabiliyor. Kenan'ı hem hücumda hem kol bekte kullanabiliyoruz. Burada kendilerinden değişik pozisyonlarda faydalanabildiğimiz Türk oyuncular var. Çok güzel ecnebi oyuncularımız var. Bir dü pare elan Türk aktör kadromuza kattıktan muahharen elan da kararlı intihabat yapabileceğiz. Bu arada kadromuzda baş döndürücü da güre birinci sınıf futbolcularımız da var. Kural gereği ihtimal minimum 3 Türk oynatmamız gerekiyor ama noktayı ulaştığında bu adet 4 veya 5'e de gençlerimizin katkılarıyla çıkabiliriz saat içerisinde. Bu duraç gerçekte Türk kulüplerinin işini zorlaştırıyor diyebilirim. Çünkü nitelik konusunu dikme ait birlikte madde bu ecnebi konusu. En güzel Türk oyuncular ülke haricinde oynuyor şu anda. Kaliteli Türk aktörleri oynatmanız gerekiyor ki bu kulüplerin üstünde birlikte edisyon oluşturuyor. Bu futbolcuları tekrardan Türkiye'ye nakil etmeleri gerekiyor. Uluslararası dizi düşüncesince başağrısı oluşturabilen birlikte madde ama bizim düşüncesince daha elan başağrısı bulunduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş bu mevzuda başağrısı yaşamamıştır. Çünkü kifayetli kalitede oyuncularımız var. Özellikle madun yapıdan da bu desteği baş döndürücü birlikte tomar aldığımızı düşünüyorum. Herkes hakkındaki fikrimizin olması düşüncesince herkesi himaye kılmak düşüncesince bu kampa hakeza geldik. Bazı arkadaşlarımızdan ego baş döndürücü memnunum. Daha ilkin dediğim kabilinden 3 haftadır kamptayız, elan önümüzde 2 hafta var. Değerlendirmelere bitmeme edeceğiz. İspanya kampında da rüyet fırsatımız olacak. Orda da ağır rakiplerle tedarik maçı oynayacağımız devir elan açık fikirlerimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler