USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Sergen Yalçın: 'İlerleyen zamanda sonuçlar düzelir'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sporting CP maçı öncesi, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız üç maçı da kaybettik. Buradan birlikte şeyler alıp değişmek istiyoruz" dedi.

Sergen Yalçın: 'İlerleyen zamanda sonuçlar düzelir'
02-11-2021 23:04

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting CP ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde planlı matbuat toplantısında Teknik Direktör Sergen Yalçın ve topçu Rıdvan Yılmaz açıklamalarda bulundu.
İlk galibiyeti kabul etmek istediklerini kail Yalçın, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız üç maçı da kaybettik. Buradan birlikte şeyler alıp fark etmek istiyoruz. Hedefimiz elbette ki kazanmak. Risksiz ve sert birlikte hile oynayarak buradan istediğimizi almış biçimde fark etmek istiyoruz. Zor birlikte karşılaşma olacak" dedi.

"Sakatlıkları mevcut oyuncularımız önümüzdeki haftadan itibaren adım adım takıma karışma olacaklar"

Sergen Yalçın, "Şampiyonlar Ligi apayrı birlikte kulvar. Oynadığımız kulvarların en zoru ve en önemlisi Şampiyonlar Ligi. Bu kulvarda oynadığımız maçlar bizim adımıza elleme olmadı. Bölüm departman elleme oyunlar sergiledik. Pozisyon sonuçlandırmada mesail yaşadık ve girintisiz çıkıntısız goller yedik. Güçlü rakiplere dirlik oynadık.
İyi birlikte ekibe sahibiz. Geniş birlikte kol kurduk. Yaşadığımız hata problemleri takımın ritmini bozdu. Arka arkaya dü pik bire birlikte kadroyla çıkamadık. Oyuncular, ekipman ritmini birlikte muhtelif yakalayamadı. Bu gestalt bizim düşüncesince dava oldu. Önümüzde derinlemesine birlikte müddet var. Sakatlıkları mevcut oyuncularımız önümüzdeki haftadan itibaren adım adım takıma karışma olacaklar. Huzur dair rastgele birlikte sıkıntımız yok. Bütün oyuncularımız karakterli, takımdaki enformasyon iyi. Takımdaki elleme ortamı az buçuk elan fiilen neticelere yansıtmamız gerekiyor. Kısa müddette bu sıkıntısı da çözeriz diyerek düşünüyorum"

"İçeride yaşanmış olan birlikte dava yok"

Kadro üzerine da bilim sağlayan görmüş geçirmiş beceri adam, "Kadroda cezrî birlikte farklılık meydana getirecek durumumuz yok. Beş altı oyuncumuz ferda gene yok. Bu bir hale şükrediyoruz zira esbak maçta on iki, on üç oyuncumuz yoktu. Ciddi hata sıkıntısı yaşıyoruz. Bu beklemediğimiz birlikte durum. Futbolda hakeza ahval var. Bazen oyuncuların performansları düşebiliyor. Motivasyon eksikliği olabiliyor. Oynadığımız oyunlar skora dönüşmüyor. Bunlar yaşandığında eleştiriler fazlalaşıyor. Oynadığımız hile birlikte sonuç oyunu. Maç bittiğinde nüsha tabelasında yazanın aşırı ehemmiyetli bulunduğu birlikte ortamdayız. Bizimle ve oyuncularla ilişik aşırı ayrı ayrı yorumlar yapılıyor. Herhangi birlikte sıkıntımız yok, oldukça elleme durumdayız. İçeride yaşanmış olan birlikte dava yok. Bizi üzen biricik obje sakatlıklar. Sakatlıklar zımnında ekipman tartım bulamıyor. Radikal birlikte değişmeyen edinmeyi gerektirecek halde değiliz" biçiminde konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'nde kazanmak bizim düşüncesince aşırı güzel"

Teknik Direktör Sergen Yalçın konuşmasının şöyleki tamamladı:

Eksiklerimiz bulunmasına karşın birinci sınıf birlikte takımız. İyi oyuncularımız var. İyi birlikte hile ve savaşım böylecene benek yahut puanlar kabul etmek istiyoruz. Sporting CP atletik oyunculardan oturmuş çabuk birlikte takım. Kısa müddette rakip kaleye gelebiliyorlar. Yarın düşüncesince köşe atışlarına ilaç alacağız. Umarım elleme birlikte karşılaşma olur.
İç sahada oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçlarında evvel otuz dakikalara bakmış olduğunuzda elan aşırı konum bulan tarafın tığ olduğumuzu görürsünüz. Pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Öne geçebilseydik oyunlar aşırı elan değiştirilmiş olurdu. Bundan eminim. Güçlü takımlara dirlik oynuyoruz. Sonucu bulamadığınız zaman riskler oluşuyor ve konum vermeye başlıyorsunuz. Basit yanlışlar ve atakları sonuçlandıramamak dönüşlerde gol yemenize sebep oluyor. Ne derece elleme oynarsan oyna kader faktörü de aşırı önemli. Risk aldığımız bölümlerde konum veriyoruz. Oyunun evvel yarılarında değil yetmiş beşten sonraları riziko aldığımız düşüncesince konum veriyoruz. Oynadığımız maçlarda evvel golü atan yan tığ olsaydık oyunlar o halde nite gelişecekti, o tarafı da nikbet ediyorum. İlerleyen zamanda ferdî performanslar da düzelir, sonuçlar da düzelir. Kimsenin şüphesi olmasın.”

Rıdvan Yılmaz: "Bu karşılaşma düşüncesince elleme çalıştık"

Futbolcu Rıdvan Yılmaz ise, “Bizim düşüncesince ehemmiyetli birlikte pik çıkacağız. Kazanmamız gerekiyor. Bu karşılaşma düşüncesince elleme çalıştık. Elimizden mevrut rastgele birlikte şeyi yapacağımızı düşünüyorum. İnşallah galip geliriz. Burada olduğum düşüncesince aşırı mutluyum. Hocam bana kader verdiği düşüncesince aşırı mutluyum. Ülkemizi en elleme biçimde anabolizma etmeye çalışıyoruz. Geçen sezona da elleme başlamamıştık. Sezonun devamında elleme birlikte ivme yakalayarak böke olduk. Yine bire birlikte olacağını düşünüyorum. Yoğun birlikte seyir içerisindeyiz. Gelecekte depar belgesi göstereceğimize inanıyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler