USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şenol Güneş: 'Talihsiz gol, bizi oyundan düşürmedi'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor karşısında maçın başlangıcında yedikleri mutsuz golün ekibi oyundan düşürmediğini belirterek, "Oyun kendisine sıkıntımız olmadı fakat elan aşkın konum üretmemiz gerekirdi" dedi.

Şenol Güneş: 'Talihsiz gol, bizi oyundan düşürmedi'
14-01-2023 21:09

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 2-1 aşınmış ettikleri maçın peşi sıra matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu. Konyaspor'un sonuç senelerde karşılaşma kazanamadığını fakat yenilmediğini ve deplasmanda aldıkları bu galibiyetin muştulu bulunduğunu kail Güneş, "Galibiyet dü tarafa da gelebilirdi. Bütün oyuncularımı kutlama kartı ediyorum. İki tarafın da kazanmaya gereksinimi vardı. Oyun başlangıcında yediğimiz mutsuz gol, bizi oyundan düşürmedi. Bu elleme birlikte şey. İlk ilkin az buçuk demoralize oldular fakat sonraları toparladılar. Oyun şekilde sıkıntımız olmadı fakat henüz birlikte tomar vaziyet üretmemiz gerekirdi. Yavaş oynadık, onun haricinde eksik, deplasmanda karşılaşma kazanamayan birlikte grup şekilde ikinci nısıf git gele yanıt verdik ve sonuç dakikalarda önde bası yaparak gol attık, maçı kazandık. Takımın artıları fazlaydı. Konyaspor'a gereğince henüz üstündük. Yine de eksiklerimiz var. Moral açısından kazanmaya aşırı ihtiyacımız vardı. Sonuna denli arkadaşlarımız bunu yaptı. Bir arkadaşın hatasını bu gayretle ötekiler kapatmış oldu. Takım edinmek düşüncesince buna gerekseme var" dedi.

Skora ağırlık eden, muahharen oyuna giren oyuncuların performansından bahtiyar bulunduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Daha elleme oynayan ve elde eden birlikte takıma dönüştürürüz. Geriye bakmadan deminden istikbal bakarak çarşamba haset pik hazırlanacağız. Oyuncularımı kutlama kartı ediyorum. Konyaspor'a da başarılar diliyorum" halinde konuştu.

"Gidecek, doğacak dair tek nesne yok"

Şenol Güneş, para aktarımı dair mevrut soruya ise, "Bir kez şu bulunduğumuz durumdan, henüz elleme birlikte yere gitmemiz lazım. Ben bunu söylerken oyunculara da söylüyorum. Birebir faik olacaksınız. İyi birlikte takımız, elleme birlikte oyuncularımız var ve 11'e 11 faik olacağız. Bunu halis muhlis parametrelere bakınca görebilirsiniz zaten. Oyunda üstünlüğümüz var fakat hatalarımız da var. Pas hatalarımız da var. Bazen levent boylu topları boş atmamız var. Top kaybında dönen pozisyonlar var. Tercih hatalarımız da var fakat elleme işlerimiz de var. Bütün bunları yöneltmek behemehâl devir alacak. Bir de aktör değişimleri yapıyoruz. Maçı ki oynarsa oynasın pik ulama yapması devir alıyor. Rakibi zat alanında hapsedip henüz birlikte tomar vaziyet üreten rakibe henüz az vaziyet verici ekibi ego de görüntü ediyorum fakat bugün aha hassaten hakeza karşılaşma kazanmanın onlara maneviyat ve güvenlik artısı olacağını düşünüyorum. Bu dönemleri aştığımızda birlikte de buna ilişkin şekilde revan mevrut oyuncular kesinleştirdiğimiz devir o devir grup olur. Gidecek, doğacak dair tek nesne yok. Bunlar sonuç güneş değişmeyen verilmekte fakat ihtimalleri vardı. Weghorst bunlardan biriydi. Gitti, namına başarılar diliyoruz. Şartlar onu getirdi. Şimdi ellerimizdekini değerlendireceğiz. Onlara da tahkim orada yahut bambaşka mevkide, kulübün hesaplı gücüne takımın ihtiyacına gereğince değerlendireceğiz. Bunları filhakika dışarda konuşmadım fakat hepsi bildiğini yazıyor. Hiçbir oyuncuyla ait kararım yok. Şimdi elimde bulunan aktörleri sahaya sürdüm. Yarın ne evolüsyon olabilir onu bilmiyorum. Oynayan da gidebilir, oynamayan da gidebilir. Ona bakacağız. Ben şu an çarşamba haset oynayacağımız pik bakacağım. Şu an oyuncularımız mevsim gene buyana en elleme ölçüde kıymetlendirmek istiyoruz. Henüz o seviyeye gelmedik" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'ın almış olduğu nokta tam değil"

Güneş bulunan nokta durumuyla ilgili şekilde icra ettiği açıklamada, "Benim hesabım sanarak birlikte nesne yok. Takımın hesabı. Biz nokta averajının altındayız zaten. Sezon gene buyana bakmış olduğunuzda filhakika anca olup, olmasaydı ihtimal çaker gelmeyecektim. Burada stratejik bulunan Beşiktaş'ın başarısı. Benden esbak sarıklı da ulama yaptı. Biz de ulama hazırlamaya çalışacağız. Burada ehemmiyetli bulunan Beşiktaş'ın elleme olabilmesi. Puan şekilde Beşiktaş'ın almış olduğu nokta tam değil. Oyunumuzda tam değil" sanarak konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu - İbrahim Yetkin
 

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, foto ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler