USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Semih Kaya: 'Kerem’le konuşmamızda, Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim'

Galatasaraylı topçu Semih Kaya, UEFA Avrupa Ligi kurası öncesinde kahvaltıda Kerem Aktürkoğlu ile konuştuklarını hatırlatarak, "Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim. Sonuçta Şampiyonlar Ligi seviyelerinde Real Madrid'e karşı, ulusal grup seviyelerinde Brezilya'ya hakkında

Semih Kaya: 'Kerem’le konuşmamızda, Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim'
25-02-2022 20:03


Galatasaray'ın profesyonel futbolcusu Semih Kaya, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde GS TV'ye takıma devir süreci ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona eşleşmesini değerlendirdi. Galatasaray'a gine döndüğü düşüncesince baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu kail Kaya, "Güzel hatırat biriktirdim burada. Tekrar elleme hatırat ve başarılarla meşbu maceralar belirlemek içn gine yuvama döndüm. Bir bebek ailesinin yanından ayrıldığında kendisini biçimsiz hisseder; fakat evine ve yuvasına ortak çağ döneceğini bilir. Bir yere okumaya gittiğinde ortak devir sonradan eve döneceğini bilir. Ben de gine yuvama döndüm. Bunun farkında kendisine ayrılmıştım. Doğduğumdan buyana babadan, aileden hulul Galatasaraylıyım. O nedenden yuvamda olduğum düşüncesince baş döndürücü mutluyum. Sağ olsun arkadaşlarım, abilerim, pakt personelleri beni baş döndürücü elleme karşıladı. Güzel şeyler bırakmışım ki gine döndüğümde baş döndürücü elleme karşılandım" sanarak konuştu.

"Mükemmel ortak omuzdaşlık ilişkimiz var"

Takım içi omuzdaşlık dair ise Semih Kaya, "Mükemmel ortak omuzdaşlık ilişkimiz var. Kardeşlerim hürmetli davranıyorlar, büyüklerimiz de bizlere dostça yaklaşıyorlar. Biraz kendiliğinden gelişti. Böyle ortak tasar mevlit günüme bedel geldi. Herkes hususi ortak haset olduğunda bunu ailesiyle, sevilmiş bulunduğu insanlarla tebrik etmek ister. Ben de ailemle kutladım. Güzel ve yunak ortak yassı vardı. Güzel sohbetler ettik. Kendi aramızda şakalaştık. Neyi elan elleme yapabileceğimizi konuştuk. Galatasaray'ın örfünde de hakeza şeyler sonsuz vardır. Bir yerde muvaffakiyet olmasını istiyorsanız, ilk önce fasile ortamını elleme yakalamanız gerekiyor. Gözlemlediğim kadarıyla bu fasile ortamını en elleme biçimde ele geçirmiş durumdayız. Bu da sahaya en elleme biçimde yansıyacak sanarak düşünüyorum. Göztepe maçında takımın bütünlük ve beraberliğini kol içerisine ne yansıttığını gördük. Saha dışında, kulübedeki dostlarım da ne derece bütünlük olduğumuzu gösterdik. Hiçbir nesne biçimsiz gitmiyor. Sadece ortak talihsizlik vardı. Bunu da aksine çevirmeye başladık. Güzel şeyler bizleri bekliyor. Galatasaray adının bulunduğu herhangi ortak yerde başarılar, şampiyonluklar vardır. Biz de kulübümüzü, armamızı doğruluk etmiş bulunduğu yere en endamsız müddette kavuşturacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Karakterli ve hürmetli ortak hocaya sahibiz"

Takımın Göztepe galibiyetiyle beraberce yükselişe geçeceğine inandığını kail 31 yaşındaki futbolcu, "Yükselişe geçeceğimizden on paralık şüphem yok. Takım arkadaşlarımıza, hocalarımıza güveniyorum. Bunu da en elleme biçimde alan ortamında ve alan dışındaki arkadaşlarımıza hissettirmeye çalışıyoruz. Her devir elleme çabalamak zorundayız. Bu armanın sorumluluğunu bilmemiz gerekiyor. Şu andaki arkadaşlarımız bunu baş döndürücü elleme biçimde algılıyorlar ve hissediyorlar. İyi olacağını, gine elleme ortak depar belgesi yakalayacağımızı biliyorum. Hocamızın çalışmış bulunduğu seviyeleri hepsi biliyor. Bunu bahsetmek bana düşmez. Kişisel kendisine fikrim karakterli ve hürmetli ortak hocaya sahibiz. Kulübümüze ve camiamıza fazlalık şeyler eklemek talip ortak hocaya sahibiz. Bireysel kendisine bizimle baş döndürücü ilgileniyor. Eksiğimiz bulunan şeyleri korkmadan yüzümüze vuruyor. Artı bulunan şeylerimizi doğrudan fazlalık biçimde yansıtıyor. Her devir olumlu biçimde onun desteğini baş döndürücü açık biçimde hissedebiliyoruz. Genç ve bizim kabil profesyonel oyuncular düşüncesince onunla idman ortak şans" dedi.

Göztepe galibiyetinin arkası sıra Kaptan Fernando Muslera'nın soyunma odasında icra ettiği konuşmayla ait ise Semih Kaya, "Güzel konuşmalar yaptık maçtan önce. Bu sahaya da yansıdı. Şöyle hususi ortak benek var. Herkes, önde işletme yapacağız, kenetleneceğiz, bütünlük olacağız demesinden sonradan Nando elini kaldırdı. Nando 'Beyler, herhangi ortak nesne baş döndürücü güzel. İyi motive olduk, kazanmamız geçişsiz kesinlikle. Her şeyi ortak kenara koyun, bırakın ve şu anda yanımızda Omar var. 1,5 senedir neler çektiğini baş döndürücü açık ortak biçimde kendisinden gayr bilemez. Bütün zorluklara karşın takıma döndü. 1,5 senedir oynamamasına karşın bugün 11'de. Her şeyi ortak kenara bırakın ve onun düşüncesince oynayın" dedikten sonradan o maçı yitirme kabil ortak lüksümüz olamazdı. Bunu herhangi ortak ne derece istediğimiz biçimde oynayarak olmasa da mücadeleyle, kol arkadaşımızın bahtiyar olması düşüncesince kazandığımızı düşünüyorum" biçiminde konuştu.

"Armaya adanmışlık vardır"

Galatasaray'daki geleceği değerlendiren Kaya, "Galatasaray gel der, gelirim. Yeri sağlık git derler giderim. Oyna derler oynarım. Sakatlığım vardır, oyna derler oynarım. Bir bol var. Armaya adanmışlık vardır. Aşk vardır, muhabbet olmaktadır o elvan için. O nedenden dümdüz kendisine beyan eylemek icabında ego Galatasaraylı Semih'im. Sadece ayak topu değil herhangi ortak branşta elimden mevrut desteği veririm. Galatasaray altyapısında yetiştim. 12 yaşlarında Altay'da da oynadım. Yetiştiğim arazi Galatasaray camiasıdır. İleride bulunduğu takdirde gailesiz kardeşlerimizle enfrastrüktür hocalarımıza ve gailesiz kardeşlerimize araştırma görevlisi peyda eylemek isterim" açıklamasında bulundu.

"Rakibin ki bulunduğu ehemmiyetli değil"

Galatasaray'ın Avrupa'da aşina ortak bellik bulunduğunu vurgulayan Semih Kaya, "Avrupa'da oynayan oyuncularımız bu ismin hakkını ettikleri mücadeleyle, kazandıkları maçlarla baş döndürücü açık biçimde gösterdiler. Camia kendisine gidebildiğimiz yere derece değerlendirmek istiyoruz. Rakibin ki bulunduğu ehemmiyetli değil. Avrupa'da muvaffakiyet yakaladığımız yıllarda ne kulüplere gönül rahatlığı muvaffakiyet elde ettiğimiz delik önündedir. Bunu Şampiyonlar Ligi'nde de başardık. Çeyrek finallere derece çıktık. Elbette finale derece değerlendirmek isterdik. Galatasaray markasının ne seviyeler bulunduğunu o yıllarda da, 2000'li yıllarda dünyaya tanıtıldığını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Çaykur Rizespor maçına en elleme biçimde hazırlanıyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Çaykur Rizespor maçına en elleme biçimde hazırlandıklarını kail profesyonel futbolcu, "Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. 35 şahsiyet ortak ekibiz. Aktif kendisine bulunan, ortak şeyler katmaya çalışan, takıma araştırma görevlisi peyda eylemek talip oyuncularımıza ehil çıkalım. Onlara bedel verelim. Günün böylelikle o sahaya tığ çıkıyoruz. Yeter ki desteklerini esirgemesinler. Kötü de oynayabiliriz; zorla tek biçimde biçimsiz savaş ika lüksümüz yok. Bundan şüpheleri olmasın. İyi hazırlandık. Kazanmak istiyoruz. Göztepe galibiyetinin ortak manası olmasını istiyorsak çıkıp, aslanlar kabil savaş yazar savaşıp kazanmaktan ayrıksı çaremiz yok. Bulunduğumuz vaziyetten çıkmaya başladık. En endamsız vakitte elan elleme konumlara geleceğiz" dedi.

"Hedef herhangi ortak devir şampiyonluk"

Yarım mevsimsel sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Semih Kaya, "Kağıt üzerinde gayrisıhhi mevsimsel kontratım var. Seneye burada olmazsam ortak yandaş kendisine herhangi ortak devir Galatasaray'a desteğimi canı içtenlikle göstereceğim. Burada olduğum takdirde armanın üzerinde yıldızların ağırlığı bulunduğu düşüncesince gayem sezonu böke kendisine bitirmek. Daha ilkin de bunu yaptık. Ligde, Avrupa'da kupalarla ve şampiyonluklarla tamamlamak. Seneye burada olurum veya olmam zorla herhangi ortak devir böke kendisine dolaşmak isterim" ifadelerini kullandı.

"Barcelona'nın gelmesine bahtiyar oldum"

UEFA Avrupa Ligi kurası öncesinde kahvaltıda Kerem Aktürkoğlu ile konuştuklarını kail Kaya, "Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim. Sonuçta Şampiyonlar Ligi seviyelerinde Real Madrid'e karşı, ulusal kol seviyelerinde Brezilya'ya gönül rahatlığı oynadım. Oynayalım, savaş edelim. Onlara düzeyimizi gösterelim. Rakibe hürmet duyalım. Büyük camialar ve şişman adlara gönül rahatlığı savaş edelim zorla o tecrübeyi yaşayalım. O tecrübeyi yaşamadıktan sonradan kendimizi ortak aşama öne atmamız baş döndürücü çetince olur. Barcelona'nın gelmesine bahtiyar oldum" niteleyerek laflarını tamamladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler