USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Musa Nizam: 'Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir'

Kocaelisporlu topçu Musa Nizam, Kocaelispor'un her devir birlikte maksadı bulunduğunu vurgulayarak, "Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir" dedi. Kenyalı topçu Emolo ise Bendırmaspor mağlubiyetinin kendileri için intibah maçı olacağını söyledi.

Musa Nizam: 'Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir'
24-11-2021 18:35
Hafta sonu oynayacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri'nde sürdüren Spor Toto 1. Lig kadrosu Kocaelispor'da profesyonel savunmacı Musa Nizam ve görmüş geçirmiş itidalli meydan oyuncusu Johanna Omolo açıklamalarda bulundu.

Bandırma deplasmanında kaybedilen 3 puanı değerlendiren Musa Nizam, “Böyle olmasını istemezdik, güzel derişik olamadık. Maçın başlarında gerçekte kötü durmadık. Deplasman takımı adına güzel durduğumuzu düşünüyorum fakat Bandırmaspor da bu ligin ehemmiyetli takımlarından birlikte tanesi diyerek düşünüyorum. Gol yedikten sonradan ve Dino'nun da çıkmasıyla bocaladık, demoralize olduk. Bu hafta Bandırmaspor şimdi motive birlikte maç oynadı ve sonucunda de galip geldiler. Biz de bu maçtan ibret çıkaracağız. Çünkü bizim için her maç bitiş maçı. Daha önceki dörtte dört yaptığımız birlikte dizi vardı, gene inşallah yaparız. Menemenspor maçı inşallah bizim için depar belgesi maçı olur” dedi.

“Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir”

Kocaelispor kulübü'nün her maçı tashih etmek için savaşım edeceğinin ve her maçın bitiş durumunda bulunduğunun altını çizen Nizam, “Bu takımın oynadığı her maç galibiyet içindir. En kötüsü de yenilmemek içindir. Bu kulübün baştan sona birlikte gayesi vardır. Bunun için de biz, en azından çevrim arasına denli en birlikte tomar puanı kabul etmek istiyoruz. Tabii ki küme büyümek istiyoruz fakat realist de gelişmek lazım. Devre arasına denli alabileceğimiz en güzel puanı alıp sonrasına bakarız diyerek düşünüyorum. Her topçu derece Dino da bizim için baş döndürücü ehemmiyetli birlikte oyuncu. İnşallah en endamsız sürede sahalara döner. Onun da yokluğunu aratmayacak oyuncularımız var. Bir başağrısı olacağını düşünmüyorum. İnşallah o da birlikte an önceki iyileşir, aramıza döner” biçiminde konuştu.

Omolo: “Ayağa kalkmasını bileceğiz”

Kenyalı itidalli meydan oyuncusu Johanna Omolo ise, Bandırmaspor karşısında tahsil edilen mağlubiyetin birlikte intibah maçı olabileceğine değinirken, “Aslında pik güzel başlamıştık. Birkaç kıta gol konumu soruşturma şansımız da evet fakat elbette rakip de pozisyonlara girdi. Onlar girmiş bulunduğu pozisyonları değerlendirdiler. İyi birlikte rakiple karşılaştık. Konum adına da ligde güzel birlikte yerdeler. Bizim için de almamız müstelzim birlikte maçtı fakat rakibimizin bizlerden şimdi güzel bulunduğunu söyleyebilirim. O maç bizim konsantrasyonumuzu bırakmak için birlikte intibah maçı da olabilir. Bu çeşit mağlubiyetlerden sonradan haftaya doğmak hazırlop değildir. Biz ayağa kalkmasını bileceğiz. Genç ve baş döndürücü koşan birlikte rakibe üzerine oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini gerçekleştirmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

“Odak noktam takımda kalmak, Süper Lig'e çıkmaya iane etmek”

Mutsuz bulunduğu ve kullanmak istediği yönündeki söylentilerin doğruyu yansıtmadığını vurgulayan Omolo, “Sosyal iletişim araçları her insanın kendini tabir etmeye çalışmış bulunduğu birlikte ortam zaten. Herkes istediğini de yazabiliyor. Tabii taraftarların da hakeza birlikte hakkı mevcut fakat ego bu çeşit yorumları dayanıklı okumuyorum. Sosyal medyayı birlikte tomar strateji etmiyorum. Benim mihrak noktam takımda kalmak, takımın gayesi bulunan Süper Lig'e çıkmaya iane etmek. Mutsuz olduğum yönündeki söylentiler doğruyu yansıtmıyor” biçiminde konuştu.

Tecrübeli oyuncu, güzeşte sezonki Erzurumspor performansı ile bu sezonki Kocaelispor performansı arasındaki farkı ise, “Burada birlikte tomar oynama şansı yakalayamadım. Bu da alışılagelen birlikte olaydır ki futbolcular birlikte tomar müddet alamazlarsa performanslarını yukarı seviyeye çekemezler. Geçen saat Erzurum'da baş döndürücü maç oynadım. O nedenden dolayı de şahika performansıma ulaşmıştım fakat burada devir bulduğumda, hocamız nasip verdiğinde, oynamaya başladığımda performansımı yükselteceğimi düşünüyorum” laflarıyla değerlendirdi.

Mehmet Ekrem Ceylan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler