USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mauro Icardi: 'Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu'

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sarı-kırmızılılara gelmesinde çevresinin çok etkisi bulunduğunu söyledi. Kendi evinde üzere hissettiğini tabir fail Icardi, Nef Stadyumu'nda da emniyetsiz ortak hava bulunduğunu belirtti.

Mauro Icardi: 'Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu'
14-01-2023 23:06

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Havalimanında taraftarların emniyetsiz müşterek istikbal yaptığını kail Icardi, "Bütün ailemle, dostlarımla baş başa geldik. Yolculuk esnasında da videolar yaptık, şarkılar söyledik ve emniyetsiz müşterek karşılamaydı gerçekten. Çok esenlik aldık. Çok elleme hissettik kendimizi" niteleyerek konuştu.

"Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu"

Transfer süreciyle ilişik bilgiler sağlayan 29 yaşındaki futbolcu, "Paris Saint-Germain'de tedarik dönemindeydik. En çok Erden Bey ile görüştüm. Kendisi ile görüntülü konuşmalarımız oldu. Daha sonradan bu arada çalıştığım dostlarım ve ailemle danışma sürecine girdik. Galatasaray'a gelmemde çevremin çok etkisi oldu. Buraya geldikten sonradan da taraftarlar çok elleme karşıladı. Saha içinde, meydan haricinde daima kendimizi evimizde hissetmemizi sağladılar. Benim düşüncesince çok elleme müşterek proses oldu" halinde konuştu.

"Fenerbahçe derbisinde oynayabildiğim düşüncesince çok bahtiyar oldum"

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kadıköy'de oynadıkları Fenerbahçe derbisi düşüncesince ise kuzey futbolcu, "Türkiye'ye geldiğimden beri hepsi derbiyi kazanmanın ne derece ehemmiyetli bulunduğunu ve çok ehemmiyetli karşılaşma olacağını söylüyordu. Sosyal medyadan da taraftarlar daima benimle iletişime geçiyordu. Herkes bana bu maçın ne derece ehemmiyetli bulunduğunu hissettirdi. Öncesinde müşterek günah yaşamıştım maalesef. Dolayısıyla önceki 11'de arazi alamadım. Fakat sonuç kısımda de olsa o pik girebilmek, pik ulama getirmek benim düşüncesince çok önemliydi. Oynayabildiğim düşüncesince çok bahtiyar oldum. Gerçekten çok keyifliydi. Kazandığımız düşüncesince çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe derbisinde performansına da yer veren Mauro Icardi, "Ben oynamaya hazırdım. Tabii devir böylece bu hocamızın vereceği müşterek karar. Taktiksel seçimleri o yapıyor. Ben de girdikten sonra, 1 asist yaparak ve 1 gol atarak takımıma araştırma görevlisi oldum. Her aktör önceki 11'de arazi kabul etmek lazım ancak hocamızın taktiksel seçimleri can alıcı olur, ayrımlı konuların menfez önüne katılması gerekebilir. Ben bahtiyar oldum, oynayabildiğim müddet düşüncesince ve takımıma araştırma görevlisi olabildiğim için" açıklamasında bulundu.

"Takımımız için, hocamız düşüncesince oynamaya hazırım"

Ufak müşterek günah geçirdiğini kail Icardi, "Bu benim çok elleme hazırlanmamı sağlamış oldu aslında. O otama sürecinde kendimi elleme müşterek biçimde hazırladım. Fenerbahçe maçına yetişebildim. Şu anda da kendimi amade hissediyorum. Takımımız için, hocamız düşüncesince oynamaya hazırım" dedi.

"Hocamızı, sonucu verirken zorlamamız gerekiyor"

Takımda hamle hattı dirlik mütekellim Arjantinli golcü, "Gomis, hakkıyla çok nitelikli müşterek oyuncu. Seferovic de öyle, Barış da. Biz müşterek takımız. Hocamızın intihabat yapması gerekiyor. Sadece 11 insan oynayabiliyor sahada. Genç kardeşimiz Barış, sonuç senelerde çok elleme başarım sergiledi. Gomis filhakika çok iyi. Haris de öyle. Hepimizin yüzdelik yüzünü vermesi gerekiyor. Hocamızı, sonucu verirken zorlamamız gerekiyor ki, özlük aramızda da metin müşterek rakiplik olsun. Günün böylece bizim biricik müşterek hedefimiz var. Şampiyon olmak, yürek kaldırmak" değerlendirmesinde bulundu.

"Her maça, tashih etmek düşüncesince çıkmamız ve rastgele müşterek maçı ciddiye almamız gerekiyor"

Türkiye'nin en büyüğü olarak, rastgele müşterek hafta, rastgele müşterek pik tashih etmek düşüncesince çıkmalarını icap ettiğini vurgulayan 29 yaşındaki futbolcu, "Bu biçimde de yapıyoruz. Derbi de olabilir, ligin sonundaki takımla karşılaşıyor da olabiliriz. Her maçın ne derece ehemmiyetli bulunduğunu gerçekte önceki oynadığım maçlarda da gördük. Birinde deplasmanda oynamıştık ve onu da kaybetmiştik maalesef. Görebiliyoruz ki, rastgele müşterek maçı zayi etmek lakırtı konusu. Her maça, tashih etmek düşüncesince çıkmamız ve rastgele müşterek maçı ciddiye almamız gerekiyor. Elimizde mevrut rastgele müşterek şeyi yapmamız lazım. Avantaj kendisine da şurası söyleyebilirim. Birbirimize güvenmemiz gerekiyor. Hep birlikte, bire müşterek gaye düşüncesince çalışmaya bitmeme edersek mevsim böylece böke da kılıç oluruz, kupaları kaldıran da" niteleyerek konuştu.

"Stadyumda emniyetsiz müşterek hava yuvarı var"

Nef Stadyumu'nun emniyetsiz müşterek atmosferi bulunduğunu kail Mauro Icardi, "Birçok şişman kulüpte, nice elleme statta oynama şansı buldum. Burada da emniyetsiz atmosferlerden birisi mevcut diyebilirim. Aynı sürede ego Paris Saint-Germain'de biçim giyerken, Şampiyonlar Ligi maçında buraya gelip oynamıştım. O devir da bire müşterek izlenimleri yaşamıştım. Şimdi de bu takımın müşterek oyuncusu kendisine aynını hissediyorum" halinde konuştu.

"İlk golümü attığımda içimden mevrut cereyan buydu"

Gol sevincini sebep yaptığını özetleyen Icardi, "Serie A'da Sampdoria - Genoa maçında oynarken, bu karşılaşma orada müşterek alışılmış bire müşterek zamanda. O maçtan küsurat müşterek sevinç. Daha 19 yaşındaydım ve önceki el 11'de sahaya çıkmıştım. Maçın sonuç dakikalarıydı. Orada önceki golümü attım ve içimden mevrut cereyan buydu. Ben de o hareketi yaptım, o günden beri da hazırlamaya bitmeme ediyorum" ifadelerini kullandı.
Sol ayağıyla attığı gollerin hatırlatılması üstüne kuzey futbolcu, "500 sayfayı bilmem yek (gülerek) Fenerbahçe maçında, müşterek derbide sol ayağımla gol attım. Şimdiye derece 2 kıta var. Onu yazabiliriz en azından (gülerek). Umarım çok hâlâ fazlasını atarım ki hâlâ çok öykü yazılabilsin" dedi.

"Kendimi evimde kabilinden hissediyorum"

Kendini evinde kabilinden hissettiğini özetleyen Icardi, "Daha ilkin de söyledim, kendimi evimde kabilinden hissediyorum buraya geldiğim zaman. Çünkü ulusal takımları olsun, ligleri olsun daima inanılmaz, ihtiraslı müşterek biçimde taraftarlar destekliyor takımlarını ve oyuncularını. Bu da kendimi evimde hissetmemi sağlayıcı şeylerden biri. Burası Arjantin'e çok benziyor. Taraftarın bu tutkusu, bizi desteklerken dirlik tarafa da dip müşterek edisyon yapıyor. Bunu rastgele müşterek devir şişman müşterek kuvvet kendisine hissederiz O kuvvet bizim düşüncesince iyiyken, rakiplerimiz düşüncesince de zorba müşterek nesne olabiliyor. Bizim düşüncesince elleme müşterek duygu elbette ki" açıklamasında bulundu.

"45 milyon Arjantinli senelerdir çok istedi"

Arjantin'in FIFA Dünya Kupası kazanmasının sorulması üstüne golcü futbolcu, "Bununla ilişik müşterek paylaşım yaptım. 45 milyon Arjantinli hakkıyla senelerdir çok istedi. Yıllardır ayak topu çok ehemmiyetli Arjantin'de. 2014'te bitiş oynadık. Orada kaybettik maalesef. Amerika'da bire müşterek biçimde istediğimiz şeyleri yapamadık. İtalya ile bitiş oynadık. Futbolun en yukarı seviyesine gelmeyi adalet fail yek hâlâ gelemeyen müşterek ülkeydi. O seviyeye mevrut olduğumuz düşüncesince çok mutluyum. Özelikle Messi'yi de koymamım sebebi de rastgele müşterek şeyi kazanmıştı ancak hoppadak biricik Dünya Kupası kalmıştı. Gerçekten adalet etmiş olduğu müşterek şeydi. O sebepten onu ayırmak istedim. Arjantin'in çok elleme aktörleri var, evren seviyesinde aktörleri mevcut ve bu seviyedeki oyuncuların da kazanması müstelzim müşterek kupaydı" niteleyerek yanıt verdi.

"Aramızın elleme olması hâlâ şen ve elleme çalışmamızı sağlıyor"

Galatasaray'da kol arkadaşları ile ilişkisinden de bahseden Mauro Icardi, "İspanyolca konuşanlarla az buçuk hâlâ yaklaşan olabiliyorum. Lucas, Sergio, Mata, Nando ile İspanyolca konuşuyorum. Onun haricinde Mertens ve Seferovic ile İtalyanca konuşuyoruz. Gençlerle de aramız çok iyi. Onun haricinde ise, günce kendisine çok araştırma görevlisi olmaktadır yayıncı bu janr elleme ortamın olması. Aramızın elleme olması hâlâ şen ve elleme çalışmamızı sağlıyor. Bu da maçlarda elleme işler çıkarmamızı sağlıyor" halinde konuştu.

"Gol de atınca fut getirdiğine inanıldı"

Saçlarının sarıya boyamasıyla ilişik kendisine ise Icardi, "Gördüm hakkıyla müşterek güruh insan saçını boyatıyor. Aslında çok üstüne düşünmedik Lucas ile. Beşiktaş maçından ilkin ona, 'Saçımı boyatacağım' dedim. O da 'Tamam yapalım' dedi. O biçimde gelişti. Daha sonradan Beşiktaş müsabakasını oynadık. Ardından toplumsal medyadan hepsi saçını boyatıp bu biçimde bana atmaya başladı. Çok latifçe müşterek düzlem oluştu bizim için. Hoşumuza gitti bu. Kesinlikle, gol de atınca fut getirdiğine inanıldı. Eğer maçı yitirmiş olsaydık insanoğlu saçını sarıya boyatmayabilirdi (gülerek)" dedi.

Dövmelerinin hikayelerini özetleyen Arjantinli golcü futbolcu, "Küçükken başladım gerçekte darp yaptırmaya. Hepsinin ayrımlı anlamları var. Özellikle ailemi asimilasyon fail nice dövmem var. Vücudumun az hâlâ tamamını kapladım. Benim düşüncesince çok ehemmiyetli bulunan şeyleri vücudumda geçirmek istiyorum. O sebepten de ailemi daima yaklaşan duymak düşüncesince dövmelerimde onlara arazi özgülemek istedim" ifadelerini kullandı.

"Genel kendisine evde kızarmak hoşuma gidiyor"

İstanbul'da yaşamıyla ilişik soruya 29 yaşındaki futbolcu, "Çoğunlukla evdeyim aslında. Antrenmana geliyorum. Antrenmandan sonradan evime dönüyorum. Evde olmayı seviyorum. Akşamları bazı bazı yemeğe çıkıyorum. Genel kendisine evde kızarmak hoşuma gidiyor" niteleyerek yanıt verdi.
Türk yemeklerinin ve müziklerinin hoşuna gittiğini tamlayan Mauro Icardi, "Soyunma odasında dostlarım musiki koyuyorlar. Bu da çoğu el Türk Müziği oluyor. Hoşuma gidiyor. Onun haricinde kol arkadaşlarımı yemeğe götürmüştüm. O devir Türk Yemeği yenen müşterek restorana gitmiştik. Çok hoşuma gitmişti. Orada esenlik aldım. Çok çok seçici de değilim hoşuma gidiyor dolayısıyla" değerlendirmesinde bulundu.

"Taraftarlarımız sahada çok araştırma görevlisi oluyor"

Son kendisine sarı-kırmızılı taraftarlara ileti gönderen Icardi, "Net müşterek mesajım var. Hep bu arada olmamız buna bitmeme etmemiz gerekiyor. Şu an çok elleme müşterek dönemdeyiz. Çok elleme müşterek an yaşıyoruz. 8 karşılaşma kazandık. Taraftarlarımız sahada çok araştırma görevlisi oluyor. Umarım yıl böylece onların hepsini bahtiyar ederiz" niteleyerek sözlerin tamamladı.

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler