USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Matias Vargas: 'Süper Lig’de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar var'

Adana Demirsporlu futbolcu Matias Vargas, Süper Lig'de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar bulunduğunu söyledi. Vargas, takım adına Avrupa hedefinde olduklarının da altını çizdi.

Matias Vargas: 'Süper Lig’de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar var'
02-05-2022 19:02

Adana Demirspor'un Arjantinli futbolcusu Matias Vargas, Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki futbolcu, Adana Demirspor'a aktarma süreci gönül rahatlığı konuşarak, “Benim düşüncesince çok sıkıca ortak süreçti. Oynamadığım ortak süreçten geçiyordum ve çok aşkın seçeneğim yoktu. Espanyol de beni irsal tamir etmek istiyordu. Bir biçimde oynamaya başlayayım ve kendimi toparlayayım diyerek O çağda Giresunspor'un çok ağırbaşlı ortak teklifi vardı. Ben de esasen iklim değişikliğine gerekseme duyduğumu ayırt etmiştim. Ama Giresunspor'dan öneri aldığım ayrımsız günün akşamı Adana Demirspor oyuncusu Akintola'nın sakatlandığını ve sakatlandığı düşüncesince benim menajerimi aradığını söylediler. Lucas Castro da buradaydı. Lucas'la ayrımsız menajere ehil olduğumuz düşüncesince kendimi dü çağ ortamında Adana Demirspor'da buldum. Başkanımızın beni beğenmiş olduğu söylendi. Ben de bu lafları duyar duymaz buraya başlamak istedim” değerlendirmesini yaptı.

“Avrupa'yı hedefliyoruz”

Vargas, bu sezonki performansının sorulması üzerine, “Hedefi bulunan ortak kulübe geldiğimi düşünüyorum. Kötü de oynamadım. Daha iyisini yapabilir miydim? Evet yapabilirdim. Hatta örneğin kaçırdığım açık ortak gol fırsatı var Bu küçük detaylar bizlerin yaşamını anbean değiştirebilir. Biz Avrupa'yı hedefliyoruz. Bunu başarabilmek düşüncesince elimizden mevrut değme şeyi yapacağız. Ben de kişi üstüme düşeni sonuna denli hazırlamaya hazırım. İyi ortak kulübe ehil olduğumuzu düşünüyorum. Bu elleme ve dirayetli takımın parçası olduğum düşüncesince hakkıyla mutluyum. Gerçekten kaliteli futbolculardan kurulan ortak kol bulunduğunu düşünüyorum. Biz buralara geldiysek çok fiilen geldik. Bahsettiğim detaylar burada esasen Son maçlarda ortak düşüşteymişiz kabilinden gözükse de esasen o detaylarda yatıyor hepsi. Bir yukarı fidan olsun, verilmemiş ortak ceza vuruşu olsun, atamadığımız, kaçırdığımız pozisyonlar olsun Son maçlarda az buçuk şanssızlıklarla savaş veriyoruz. Ama bunun üstesinden geleceğiz. Hayalimizin arkasından gitmeye bitmeme edeceğiz. Bu mevzuda her insanın gönlü şen olsun. Daha iyisini de yapabiliriz” cevabını verdi.

“Süper Lig'de çok kaliteli futbolcular, takımlar ve statlar var”

Süper Lig'i değerlendiren 24 yaşındaki futbolcu, “Hayal ettiğimden çok şimdi elleme ortak lige geldiğimi gördüm. Burada çok efdal ortak rakiplik var. Neredeyse 10 takım çok ters ortak nokta aralığında savaş veriyor. Bir futbolcu düşüncesince bu rakiplik duygusu emniyetsiz motive edici ortak durum. Çünkü değme karşılaşma hayatınızı değiştirebilecek noktada ehemmiyet taşıyor. Bu da tabiî değme devir disiplin idman düşüncesince bizlere çelim veriyor. Baktığınız devir çok kaliteli futbolcular, çok kaliteli takımlar, çok kaliteli statlar var. Yani hakkıyla ortak futbolcunun istediği değme detaya ehil ortak kütle Mücadele gücü yüksek, düş gücü yüksek, başarıya ve muvaffakiyetsizliğe o denli andıran ortak ligdeyiz. Her devir mütemerkiz ortak biçimde oyundan kopmadan maçlara çıkmalıyız. Hiçbir devir rahatlayamıyorsunuz. Bu da çok elleme ortak şey” açıklamasını yaptı.

“İnanılmaz hususi ortak lehtar grubuna sahibiz”

Adana Demirspor taraftarına da yer veren Arjantinli futbolcu, “İlk çıktığım maçtan itibaren çok hususi ortak taraftara ehil olduğumuzu anladım. Bize nite gösteri yaptıklarını gördüm. Top rakibe geçince nite ıslık çaldıklarını gördüm. İnanılmaz hususi ortak lehtar topluluğuna sahibiz. Özellikle çok elleme gitmediğimiz, kaybettiğimiz çağda gelip bizi motive ettiler. Hiçbir devir desteklerini kem etmediler. Hiçbir devir kelimesiz ortak maçımız olmadı. Bu bizlere fazladan çelim veriyor. Ne denli hususi olduklarını da bizlere daima hissettirdiler. Sosyal medyada benden tiksinme etmediklerini görebiliyorum. Şaka ortak yana, çok hususi ortak taraftara sahibiz. İyi günde ve biçimsiz günde arkamızda bulunan ortak topluluğumuz var. Bu bizlere fazladan çelim veriyor” halinde konuştu.

“Önceliğim bu sezonu elleme geçirmek, hatırat canlı ortak insanım”

Uzun vadeli projeler yapmadığını kail Vargas, futbolda aksiyon gösterdiği sürece kariyer planı yapabileceğini dile getirerek, “Uzun vadeli hedefleri bulunan ortak insanoğlu değilim. Anı yaşam sürmeyi severim. En iyisini hazırlamaya çalışırım. Tek derinliğine vadede düşünebileceğim maksat artan maçlarımızı en elleme biçimde oynayabilmek. Kulübün hedefleri doğrultusunda o hedeflere ulaşabilmek. Kendi hayatımda da böyleyim. Uzun vadede bunu gerçekleştirmek istiyorum, şuraya değerlendirmek isterim söylediğim tek obje yok. Anı canlı ortak insanım. Önceliğim bu sezonu elleme geçirmek. Kulübümü en elleme biçimde temessül buyurmak istiyorum. Sonra dinlence geliyor. Tatilin tadını çıkartmalıyım. Hedefim o tatilden hakkıyla esenlik almak, ailemle devir geçirmek. En derinliğine vadede görebildiğim obje bu. Tatil bitince mevsim başı kampına eklenmek O kampta Türkiye'ye mi gelirim, Espanyol'e mi giderim bilmiyorum. Kendimi bunaltmıyorum. Gelişim gösterirsem futbol kariyerime bu biçimde istikamet verebilirim” değerlendirmesini yaptı.

“Maradona, Arjantinlileri yansıtan ortak karakterdi”

Arjantin'in unutulmazları Maradona ve Messi ile ait sorulan soruya Vargas, şu biçimde karşılık verdi:
“Aslında aralarındaki farkı çok açık ortak biçimde açıklayamayacağım. Maradona'yı canlandırırken takip fırsatım olmadı. Ama Maradona'nın Arjantinlilerde yaşattığı duygulara şahit oldum. Babamda olsun, bizlerden büyüklerimizde, dedelerimizde, eksiksiz Arjantin'deki onu görmüş bireylere yaşattığı duygulara şehadet ettim. Size bunları anlatabilmek düşüncesince şöyleki ortak kalıp göstereceğim. Kendisi emniyetsiz ortak kabiliyetti ve o kabiliyeti ile Dünya Kupası'nı kazandığımızda İngiltere'ye gönül rahatlığı dü gol atmıştı. İngiltere ile ortak savaştan çıkıyorduk kılıç O çağda bunları o bireylere yaşattı. O havas o denli ayrımlı ki yalnızca tutanak olduğunuzda anlayabilirsiniz büyüklüğünü. Tabiî ki yalnızca bununla sınırlanmış değil. Diego Armando Maradona röportajlarında olsun, hayatında olsun Arjantinlileri yansıtan ortak karakterdi. Düşündüğünü söylerdi. Kimseden çekinmezdi. Ne gerçekleştirmek istediğini bilirdi. Onları muktedir olmak düşüncesince çalışırdı. Bizim düşüncesince çok şişman ortak örnekti. Lionel Messi'ye gelirsek Bana mucibince şu anne denli mevrut eski en elleme futbolcu. İleride de onun en elleme aktör bulunduğunu kail jenerasyonlar olacaktır."

"Balotelli play-station canlandırırken sinirleniyor"

İtalyan kuzey Mario Balotelli ile bulunan ilişkisini aktaran Vargas, "Çok elleme ortak ilişkim bulunduğunu söyleyebilirim. Hemen doğrudan değme şeyi bu arada paylaşıyor gibiyiz. Burada bu arada oturuyoruz. Beraber kemirmek yiyoruz. Dışarda da bu arada devir geçiriyoruz. Akşam yemeğine bu arada gidiyoruz. Şunu katmak isterim; Mario'nun imajının oluşturulduğu bu dünyada esasen onun haricinde ne denli müeddep ortak kişiye da omuzdaşlık ettiğimi gördüm. Onun da biz kabilinden canı yanabiliyor. Sevebiliyor, bu duyguları biz kabilinden mahmul kırcı yaşayabiliyor. Aslında gösterildiği kabilinden bir tanesi değil. Çok sade yaşam sürmeyi muhip birisi. Sadece Play-Station canlandırırken sinirleniyor. Aynı benim kabilinden Çok elleme ortak ilişkimiz var. İyi arkadaşız" halinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler