USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar: 'Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde'

Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar, ligde hedeflediklerinin karşı çıktıklarını ve değerli birlikte biçimde yollarına bitmeme ettiklerini belirtti. Sunar, hafta sonu oynayacakları Galatasaray mücadelesine bağlı ise, “Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde. İyi bulunan k

Hatayspor Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar: 'Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde'
11-01-2022 13:44
Spor Toto Süper Lig'de geride artan 20 haftada toplamış bulunduğu 32 puanla altıncı tam arazi düzlük ve Avrupa hedefini sürdüren Hatayspor'da Yönetim Kurulu Üyesi Edhem Sunar, İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

“Her obje aşırı elleme gidiyor”

Süper Lig'in önceki yarısında takımın ortaya koyduğu performansı değerlendiren Sunar, “Hatayspor Süper Lig'e çıkmış bulunduğu andan itibaren herhangi müşterek obje aşırı elleme gidiyor. Güzel müşterek istikrar, elleme müşterek yönetim, elleme müşterek uran astronomi ile şımarmadan, sınırını düşünülerek kılıç aşırı elleme yerlerde olduğumuzu düşünüyoruz ve Türk spor kamuoyuna, spor camiasına sevinçli müşterek ayak topu sunduğumuzu düşünüyoruz. Hatayspor'un bugünkü durumundan, müşterek Hatayspor yöneticisi adına aşırı memnunum ve mutluyum” ifadelerini kullandı.

“Hedeflerimizin üzerinde bunlara ulaştık”

‘4 değerli Hatay deplasmanına gittiği devir müşterek hastalık oluyor. Hatayspor, Süper Lig'e çıktıktan sonradan bunu hedeflemiş miydiniz?' sorusunu Edhem Sunar, “Hedeflemiştik tek hedeflerimizin üzerinde bunlara ulaştık. Orada müşterek sıkı bahis konusu bulunduğu için, hem maddesel açıdan, hem uran anlamda ve bütünü müşterek birliktelikten, Onursal Başkan Lütfü Savaş'ın herhangi müşterek şeyin başlangıcında olmasının müşterek eş adına aşırı iri tesiri ve yararını gördük. Onun öngörüleri, onun tercihleri, bizim ‘hayır' dediğimiz, onun ‘evet' söylediği şeylerde daim o kazandı. Bu boyut bizim düşüncesince emniyetsiz neticeler verdi” diyerek cevaplandırdı.

“Alt yapıya aşırı iri ehemmiyet vermeye başladık”

Hatayspor adına elbette müşterek nakil devri geçirecekleri üzerine da bilgelik sağlayan Hataysporlu yönetici, “Türk futbolu bundan böyle aşırı iri müşterek çöküş içerisinde. Uluslararası müşterek başarımız yok, ulusal takımda başarımız yok. Yetişen topçu sayımız aşırı azaldı, tribünlerde izleyici sayımız azaldı. Kalitemiz aşırı düşüt onun düşüncesince bizim ast yapıya aşırı ehemmiyet vermemiz lazım. Biz Hatayspor adına ast yapıya aşırı iri ehemmiyet vermeye başladık. Onun düşüncesince de tesisleşmeye, topçu tarama hazırlamaya halis muhlis Türkiye'de başladık. Biz bundan böyle topçu esermek istiyoruz ve Türk futboluna arz etmek istiyoruz, gayemiz bu” biçiminde konuştu.

Edhem Sunar, başkaca 20-25 gözyaşı ortada domestik topçu taramasına başladıklarını laflarına ekledi.

“Kendi değerlerini bilici müşterek kulübüz”

Sunar, ‘Hatayspor iktisadi anlamda en elleme yönetilen kulüplerden birisi, halkçı nakil meydana getirecek mısınız?' biçiminde mevrut soruya da şu yanıtı verdi:

“Kesinlikle hayır. Biz haddimizi bilen, zat ölçeklerini bilen, zat değerlerini bilici müşterek kulübüz. Şımarıklık yapmayacağımızı elan evvela de söyledik, halkçı müşterek ad diyerek bütçemizi delen tek anca müşterek düşüncemiz yok. Çok iri borcumuz yok, gelirimiz derece borcumuz var, iri sıkıntılarımız yok. Başımızdaki eş orayı aşırı elleme dalavere ediyor. Ona da (Lütfü Savaş) Hatay'a ve Hatayspor'a icra ettiği katkılardan ötürü aşırı teşekkürname ediyorum.”

“Şampiyonluğu hedefleyecek müşterek pakt olacağımızı düşünüyorum”

Kulüp adına doğacak hedeflerinden bahseden Edhem Sunar, “3 yıl sonradan 3 değerli ortada şampiyonluğu hedefleyecek müşterek pakt olacağımızı düşünüyorum. Bu niyet, ağırbaşlı müşterek niyet. Çünkü temellerini attık, inşallah hedeflerimize Allah'ın sebebiyle ulaşırız. Hatayspor taraftarlarını umursamaz koşulsuz maçlara bekliyoruz.”

“Galatasaray yaralı, çöküş içerisinde”

Süper Lig'in 21. haftasında oynayacakları Galatasaray müsabakası üzerine ise Sunar, “Kendi alanımızda oynuyoruz, bizim düşüncesince üstünlük olur. Bizim de dezavantajımız çok. Afrika Kupası'na giden, cezalı ve hastalıklı aşırı sayıda az futbolcumuz var. Ama Galatasaray da yaralı, çöküş içerisinde. İyi bulunan kazansın” cümlelerine arazi verdi.

Hataysporlu yönetici, emektar aktörleri Boupendza'nın arka hâllenmek istediğine ilişkin haberlerin kendilerine de geldiğini ancak müşterek konuşma gerçekleştirmediklerini belirtti.

Uygar Aydın - Bozhan Memiş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler