USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın Ziraat Bankkart'ı yenme stratejisi "takım" ol

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Taner Atik, kadro adına akım etmeleri biçiminde AXA Sigorta Efeler Ligi play-off finalinde eşleştikleri Ziraat Bankkart'ı yeneceklerini belirtti.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın Ziraat Bankkart'ı yenme stratejisi
27-04-2022 13:08
Ankara

Halkbank, finalde eşleştikleri ortak apayrı Ankara kadrosu Ziraat Bankkart ile ferda Başkent Voleybol Salonu'nda karşılaşacak.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Taner Atik, AA muhabirine icra ettiği açıklamada, takımının CEV Challenge Kupası finalini kaybettikten sonradan zihnî kendisine azalış yaşadığını söyledi.

Kupa dönüşü Arkas Spor ve Fenerbahçe HDI Sigorta maçlarını da kaybettiklerini anımsatan Atik, ekibi baştan ayağa kaldırmanın emeksiz olmadığını anlatım etti.

Kulüp, fen ekip ve oyuncularla bu vaziyeti dönmek düşüncesince efor sarfiyat ettiklerini dile getiren Atik, "Arkas Spor ile play-off'ta eşleştik. İlk maçı alanımızda güzel oynamamıza karşın kaybettik. Maçtan elden sonradan sahanın ortasında sporcularımla ortak güruh yaptım. 5 sene geçmiş yaşadığım ortak tecrübeyi onlara anlattım. O tecrübemde gine hakeza ortak maçı kaybetmiş, böylece böke olmuştuk." diyerek konuştu.

Konuşmalarının peşi sıra oyuncularının güveninin geldiğini aktaran Atik, Arkas Spor'u hem deplasmanda tıpkı zamanda alanlarında yenerek seride 2-1 yaptıklarını ve finale çıktıklarını belirtti.

Atik, finalde ortak apayrı Ankara ekibi Ziraat Bankkart ile eşleştiklerini hatırlatarak, şu şekilde bitmeme etti:

"Ziraat Bankkart'ı ve canlı antrenörü Mustafa Kavaz'ı kutlama ediyorum. Genç ortak antrenöre karşı, canlı ortak çalıştırıcı kendisine uğraş edecek olmaktan da akıbet adım itibar duyuyorum. Hak edenin kazanacağı ortak hızlı olmasını diliyorum. Güçlü ortak rakibe erinç aşırı mukavemetli ortak dubara ortaya koymamız icap ettiğini biliyoruz. Ziraat Bankası atakta ve blokta ligin en ehemmiyetli ve en fizikli takımlarından birisi. Bunun bilincindeyiz. Hep söylerim, karşılaşma başlamadan o maçın hikayesi başlamaz. Bu maçın biraz manası var. Bankalar derbisi, Ankara derbisi. Bu yalnızca Türkiye'de izleme edilen ortak derbi değil. Yıllardır fair-play çerçevesinde uğraş ediyoruz. Her maçtan sonradan dünyanın ayrı ayrı yerlerinden aşırı ortak tomar mesajlar alıyorum. Herkesin bu derbiyi izleme ettiğini biliyorum."

"Halkbank, herhangi ortak devir ekipman oyunu oynayan uçan top ekibi oldu"

Oyuna gereğince takımda sonsuz yer değiştirme yapabildiklerine dikkati çekici Atik, şu ifadeleri kullandı:

"Halkbank, tek devir ortak oyuncunun ve ya 6 oyuncunun dair oturmuş ortak ekipman olmadı. Halkbank, herhangi ortak devir ekipman oyunu oynayan uçan top ekibi oldu. Bu sene de aynısını yaptık. Play-off serisinde yaptığımız aktör değişimleri grup aşamasında da yaptığımız şeylerdi. Bizim takımımızda temelli ortak yer değiştirme var. Bizim gücümüz de buradan geliyor. Bazı genel ağ siteleri ve toplumsal iletişim araçları hesaplarında haftanın en skorer aktörleri seçiliyor. Bizim oyuncularımızdan hiçbirisi o ankette önde gelmiyor. Biz de ön plana çıkan ortak aktör yok. Ön plana çıkan ortak ekipman var. Bizim gücümüzün sırrı ekipman olmaktan geçiyor. Önümüzdeki maçlarda da bire ortak gücü sahaya aksettirmek düşüncesince mücadelemizi ortaya koyacağız."

"Artık final korkmak yetmiyor, finali tashih etmek istiyoruz"

Taner Atik, tamamı emeklerin karşılığının alınacağı o parçaya geldiklerini vurgulayarak, "Şampiyonluğu ve finali oynamayı bilici ortak takıma erinç uğraş edeceğiz. Bizim de takımımız güzeşte sene finaller oynadı fakat bundan sonradan final korkmak yetmiyor, finali tashih etmek istiyoruz." diyerek konuştu.

Atik başkaca Ankara izleyicisini pik gelmesini ve bu dörtköşe anlara şehadet etmesini istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler