USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Futbolun efsanelerinden Dünya Kupası tahminleri

Futbolun efsane adları Arsene Wenger, Kaka, John Terry ve Ruud Gullit, Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesinde turnuvanın röntgenini çekti. Efsane isimler, turnuvadaki gol krallığı tahminleri, turnuvanın sürprizleri ve takımlardan beklentiler ile ilgilendiren açıklamalarda

Futbolun efsanelerinden Dünya Kupası tahminleri
18-11-2022 19:06
Dünya Kupası'nda muhtemel cümbüş geldi çattı. 20 Kasım Pazar haset başlamış olacak ve 18 Aralık'ta çalacak bitiş düdüğü ile akıbet bulacak 2022 Dünya Kupası'nda, 32 dünya dünyanın en iyisi ballanmak düşüncesince arak dökecek. Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesi, beIN SPORTS'un dünyaca adlı sanlı yorumcuları, turnuvanın öncesinde beklentilerini ve sürprizleri masaya yatırdı. Fransız fen eş Arsene Wenger, Dünya Kupası'nda ülkesinin müşterek aşama önde gördüğünü belirterek, "Fransa'nın ehemmiyetli müşterek namzet bulunduğunu söyleyebilirim. Onlar canlı müşterek takım, şu demek oluyor ki bildiğiniz gibi, Fransa'yı bulunmayan sayamazsınız. İngiltere'nin Avrupa'da akıbet ikide, arsıulusal kurda ise akıbet dörtte arazi alarak şu anda muvazeneli bulunduğunu düşünüyorum ve Brezilya gine baş döndürücü çelimli müşterek ekiple arka dönecek kabil görünüyor. Genel namına da Arjantin'e hususi müşterek uyanıklık olacak diyebilirim zira bu Messi düşüncesince akıbet şans" biçiminde konuştu.

Wenger: "Danimarka şaşırtı grup olabilir"

Danimarka'dan müşterek şaşırtı beklediğini tamlayan Arsene Wenger, "Tchouameni kabil müşterek oyuncu, Dünya Kupası'nda imge vaat eden, ehemmiyetli müşterek aktör olabilir. Danimarka şaşırtı grup olabilir. Çünkü şu anda Uluslar Ligi'nde istikrarlılar. Fransa'yı dü kere yendiler, Avrupa'da harikalardı. Futbol düşüncesince de tam olabilecek şey, Eriksen'in ehemmiyetli oyunculardan bir tanesi bulunduğunu gitmek olur. Bu çeşit müşterek muvaffakiyet tutkuyu, karakterin gücünü, futbolcunun standardını ödüllendirirdi. Kişisel namına Dünya Kupası'nın en ehemmiyetli oyuncularından bir tanesi olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaka: "Brezilyalı futbolcular, Dünya Kupası'nın ne kavrama geldiğini baş döndürücü elleme biliyor"

Ülkesi Brezilya'yı yüz namına gören Kaka ise, "Dünya Kupası ötekilerden ağız ağıza ayrımlı müşterek turnuva. Hatta Şampiyonlar Ligi ve başka gelişigüzel şeyden de. Dünya Kupası'nda cemaat olduğunuz baskı, ötekilerden ağız ağıza farklı. Bu yüzden, bu canlı oyuncuların bu çeşit baskılarla ne başa çıkacaklarını bilmiyoruz. Gerçekten dobra zira bu alan kıraat gelişigüzel dünya düşüncesince geçerli. Bence Brezilya favorilerden bir tanesi ve Dünya Kupası'nı kazanmaya hazırlar. Brezilya'daki nice oyuncu, Dünya Kupası'nda oynamanın ne olduğunu, Dünya Kupası'nı kaybetmenin ne olduğunu, Dünya Kupası'nı doğrultmak düşüncesince ne yapmanız icap ettiğini doğrusu biliyorlar" yorumunda bulundu.

"Sırbistan sürprizi gelebilir”

Sırbistan'ın dubara tarzının birtakımı şeyleri değiştirebileceğini tamlayan Kaka, "Grup evresinde Brezilya ile eşleşen Sırbistan, bence bu Dünya Kupası'nın sürprizi olabilir. Oyun tarzından çevre değil, grup olmaları ve başka faktörlerden çevre bu halde düşünüyorum" dedi.

John Terry: "İngiltere'nin turnuvaya ne başlamış olacağı dair endişeliyim"

İngiltere'nin efsane futbolcularından John Terry de ülkesinin Dünya Kupası'ndaki performansı ile ilişik olarak, "Altı karşılaşma ilkin İngiltere derdim aslında. Son haftalarda ve akıbet aylarda o derece elleme değildik, bu nedenle turnuvaya ne başlayacağımız dair az buçuk endişeliyim. Kupayı kazanabilecek dört ve ya ilkokul grup mevcut ve siz de buradayken gelişigüzel devir müşterek şaşırtı grup var. Umarım İngiltere o şaşırtı grup olabilir" değerlendirmesinde bulundu. Phil Foden'den müşterek şaşırtı beklediğini tamlayan Terry, "Bence Phil Foden olabilir. Onun yukarı düzem müşterek aktör bulunduğunu ve ona baş döndürücü hürmet duyulduğunu biliyorum. Onun düşüncesince iri müşterek turnuva olabilir" ifadelerini kullandı.

Gullit: "Umarım Hollanda nısıf finale çıkar"

Gullit ise Hollandalı müşterek futbolcunun şaşırtı yapmasını istediğinin altını çizerek, "Bir Hollandalının şaşırtı aktör olmasını baş döndürücü isterim. Frenkie de Jong'un şaşırtı aktör olmasını baş döndürücü isterim. Bence, 2014 Brezilya Dünya Kupası'ndaki Hollanda da şaşırtı müşterek takımdı ümit ederim bire müşterek şeyi yaparlar. Umarım nısıf finale çıkarlar. Bu, Hollanda düşüncesince baş döndürücü iri müşterek muvaffakiyet olur" diyerek konuştu.

"İspanya'nın böke olma ihtimali yüksek"

Kupayı İspanya'nın kazanabileceğini vurgulayan Gullit, "İyi oynuyorlar ve elleme aktörleri var. Şu anda belli başlı müşterek forvetleri yok, o eksik. Forvetleri mevcut ancak olmaları müstelzim formda değiller. Ancak bence İspanya, Dünya Kupası'nda böke olma ihtimali faziletkâr müşterek takım" dedi.

Gol krallığında adaylar net: "Mbappe, Harry Kane ve Neymar"

2022 Dünya Kupası'nda, efsanelerin gol krallığı tahminleri ise şu şekilde:

Wenger: "Mbappe ve Harry Kane'in evvel üçte olmasını bekliyorum. Mbappe, dört sene ilkin en iri golcülerden bir tanesiydi ve demincek dört sene henüz tecrübeli. Hala baş döndürücü genç. Güçlü müşterek takımda oynuyor. Harry Kane de öyle. Bence umumi namına evvel üçte ikisi olabilir."

Kaka: "Mbappe'nin Dünya Kupası'nda gol kralı olabileceğini düşünüyorum. Mbappe'yi seviyorum, bu nedenle en baş döndürücü gol atan aktör olabileceğini düşünüyorum. Elbette, Brezilya'yı destekleyeceğimi söyledim. Bence yüz Brezilya. Neymar'ın Dünya Kupası'na ismini yazdırmasını umuyorum ve bekliyorum. Fakat baş döndürücü elleme seviyedeki Fransa takımının Mbappe'ye gol kralı olması düşüncesince iri müşterek okazyon oluşturduğunu düşünüyorum."

Terry: "Harry Kane demeyi baş döndürücü isterim. Çünkü Harry gol atıyorsa bu İngiltere'nin elleme vaziyette bulunduğu anlamına gelir. Harry Kane'in gruba bakıp, rakiplerine hürmetsizlik etmeden, 'ilerlemeliyiz. Burada müşterek dü gol atmalı ve elleme müşterek baş yapmalıyım' diyerek düşüneceğini biliyorum. Bu da onu elleme yönde tetikleyebilir ve bence bu mahsus onun akıbet Dünya Kupası da olabilir. Bu nedenden müşterek patlama yaparak takımını gruptan boşaltmak ve faziletkâr müşterek yere duyurmak isteyecektir. Bu nedenden nasip diliyorum, o olacak."

Gullit: "Bence Neymar kendini açıklamak istiyor. Bence ne derece elleme bulunduğunu açıklamak istiyor. Jesus, Arsenal ile baş döndürücü elleme müşterek çevrim geçiriyor. Gol kralı olabileceklerini düşündüğüm oyuncular onlar."

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler