USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçeli sporcular, kan bağışı etkinliğine katıldı

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, "Bir araya neşet etmek düşüncesince hakeza trajedilerin olması gerekmiyor." dedi.

Fenerbahçeli sporcular, kan bağışı etkinliğine katıldı
16-02-2023 19:06
İstanbul

Fenerbahçe Kulübü'nün Kızılay'la beraberce düzenlemiş olduğu kan bağışı etkinliğine sarı-lacivertli kulübün sporcuları da katıldı.

Ülker Stadyumu'nda meydana gelen ve 3 çağ sürecek bulunan kan bağışı etkinliğinde, Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nın fen kadro ve aktörleri yeraldı.

Sabah antrenmanının arkası sıra Samandıra'dan çıkan Attila Szalai, Mert Hakan Yandaş, Samet Akaydin, Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek de Ülker Stadyumu'na geldi.

Futbol ve sepet topu takımının yanı sıra, ayrışık branşlardaki ayrımlı gözyaşı kategorilerinden sporcular ile antrenörler, kan bağışında bulundu.

Kan verdikten sonradan matbuat mensuplarına açıklamada mevcut Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, hakeza müşterek organizasyonun tamamlandıktan çevre kulübe teşekkürname etti.

Yunan çalıştırıcı, hakeza hallerde spor kulüplerinin toplumsal manada yaşamın ayrımlı noktalarına da el ettiğini niteleyerek getirerek, "Burada geçirdiğim müddette baş döndürücü müşterek tomar insanoğlu geldiğini gördüm. Kulübün çağrısının kesinlikle büyüdüğünü gördüm. Sporun ve spor kulüplerinin, sahada uğraş etmenin indinde yaşamın bu bölgesine yapabildiği el de burada görülüyor. Zor müşterek süreç, bunun farkındayım. Kulübümün meydana getirdiği kombinezon ve katılımla alım çalım duyduğumu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Türk ve Yunan halkının birbirine baş döndürücü benzediğini aktaran Dimitris Itoudis, "Biz komşuyuz. Çok müşterek tomar kuma noktamız var. Bir araya başlamak düşüncesince hakeza trajedilerin olması gerekmiyor. Sadece Yunanistan'dan mevrut takımlar değil, 1 canı yetirmek düşüncesince dünyanın ayrımlı noktalarından mevrut hepsi birer kahraman. Türk, Yunan, Alman, Japon, Çinli niteleyerek ayırmadan, her insana teşekkürname kılmak gerekiyor. Ben müşterek sepet topu antrenörüyüm. 52 yaşındayım ve siyasi değilim. Uzun süredir ülkemin haricinde fariza yapıyorum. Türk halkı ve Yunan halkının baş döndürücü müşterek tomar kuma yönü var." niteleyerek konuştu.

Itoudis, laflarını şu halde tamamladı:

"İyi yaptığımız rastgele şeyi, elimizden gelenleri yaptık. Yunanistan'da benzeri müşterek karabulut olduğunda yahut çetin müşterek gidiş olduğunda Türkiye'deki ekiplerin en dobra halde asistan olmaya çalıştığını biliyoruz. Her birimiz de elimizden gelenin en iyisini burada hazırlamaya çalışıyoruz. Kameraya yansımayanlar da var. Bazı insanoğlu yaptıklarının görülmesini istemiyor. Yunanistan'daki arkadaşlarımız 5 tırlık eşya, derman ve hıfzıssıhha malzemeleri gönderdi. Bunları reklam olması düşüncesince bahsetmiyorum, aradaki dayanışmayı belirtmek düşüncesince söylüyorum. Bu süreçte 2 halk, birbirine müstelzim dayanışmayı gösteriyor."

Yandaş: "Kan bağışı baş döndürücü ehemmiyetli müşterek yardım"

Kan bağışı organizasyonuna eklenen futbolculardan Mert Hakan Yandaş, laflarına ölüm fail vatandaşlara rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilerek başladı.

İlk günden buyana seferber bulunan her insana teşekkürname fail Yandaş, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından Allah razı olsun. İlk günden buyana müşterilerini isteklendirme etmiş olduğu düşüncesince kulübümüze de teşekkürname ediyorum. Kan bağışı baş döndürücü ehemmiyetli müşterek yardım. Bunu insanlarımız unutmasın. Orada hala çorlu yurttaşlarımız var. Kana baş döndürücü gerekseme oluyor. Herkesi hem buraya bununla beraber kan verebileceği etraflı alanlara çağırma ediyorum. Birlik ve beraberlik, ülkemizin doğuşundan buyana var. Kan vermeyi unutmayalım." halinde konuştu.

Uzun vadede depremden etkilenen semt halkının unutulmaması icap ettiğini de hatırlatan deneyimli futbolcu, "Kısa vadede yapabileceklerimizi gerçekleştirmek düşüncesince seferber olduk. Burada şahısların yahut kurumların önemi yok, bütünlük ve beraberliğin önemi var. Orada hayatını bitmeme ettirmeye etkin insanlarımız var. Onlar bizim canımız. Yaşanan karabulut baş döndürücü üzücü. Ne yapsak az kalır. Hem zat adıma bununla beraber kulübümüz ve ekipman dostlarım namına oradaki kimseyi unutturmayacağımızı söyleyebilirim. Unutulduğunu hissettiğimiz ve düşündüğümüz çağda gine onların indinde olmayı planlıyoruz. İnsan unutabilen müşterek servet ancak onlara ne denli dayanak noktası olsak az. Hem memleketimiz bununla beraber kendimiz namına unutturmayacağımızın sözünü verebilirim." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler