USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'den 'Şimdi Hesap Zamanı' paylaşımı

Fenerbahçe Kulübü, Aziz Yıldırım ve emektar yöneticilerin aklanma kararının onanmasının peşi sıra birlikte ileti yayımladı.

Fenerbahçe'den 'Şimdi Hesap Zamanı' paylaşımı
27-12-2021 17:19

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin, 'Futbolda Sözde Şike Kumpası' davasında aklanma kararının Yargıtay 5. Ceza Dairesi kabilinden onanmasının arkası sıra Fenerbahçe Kulübü resmi genel ağ sitesinden de indinde izah yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere arazi verildi:

"‘Biz Fenerbahçeyiz” diyenlerin indinde araya geldiği; şöhretli tarihimize gönderilmek maksut lekenin gözyaşlarıyla, kendisince teriyle, sevdasıyla yıkandığı şöhretli direnişimiz, BUGÜN BİR ZAFER OLDU!
Haksızca hukuksuzca milyonların canını yakanlar, Fenerbahçe aldatma yapmış oldu diyenler bugün indinde şimdi hatırlanmamak az daha tarihe gömüldüler!

AMA BİZ
Hep hatırlayacağız;
Haksızlığı,
Onursuzluğu;
Yüreksizliği,
Kulübümüze ve camiamıza yerinde tanıdık muameleleri
Alın terine ve ülkesine hıyanet edenleri!

Hiç unutmayacağız, unutturmayacağız;

Büyük Fenerbahçe'nin, şişman Fenerbahçe taraftarının soyluluğundan doğan ve vicdanları ‘tertemiz kendisince teri' ile dolduran kuvvetini!

Ve bugün;
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın direktifiyle Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ilişkin ekiplerin yaptığı maksadı ve maksadı anlaşılan bulunan uygulayım ve fiziksel izleme tetkik sonucunda zamanın FETÖ polisi, savcısı, hakimi, medyası kabilinden ciharıyek koldan 3 Temmuz 2011 tarihinde başlatılan,
27 Mart 2017 tarihinde ise Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "Beraat kararlarının onaylanması ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararın onanması" anlamında bildirme yaparak dosyayı davanın görüşüldüğü Yargıtay 5. Ceza Dairesi'ne göndermesiyle bitmeme eden ve BUGÜN YARGITAY 5. CEZA DAİRESİ, TEMYİZ İNCELEMESİNİN sona ermesiyle VİCDANLARDA TERTEMİZ bulunan CAMİAMIZ, HUKUK uğrunda de bundan böyle TERTEMİZ!

Yazılanların, çizilenlerin ve suçlamalara inananların bilakis 3 Temmuz'dan bugüne Başkanına, Yönetimine, sahadaki kendisince terine ehil çıkan ve mümin camiamız, 10 yılı hayli süredir bitmeme eden ‘ONUR VE HUKUK' mücadelesini kazandı.

Başkan ve yöneticilerimizi güçlü parmaklıklar arkasına hava etmeye çalışsalar da, kazançlı çöküşümüzün fitilini yakmaya çalışmış olsalar da; indinde asrı aşan gücün, şanın, mücadelenin adıdır, Fenerbahçe!
Dününde enerjisini taraftarından almış bulunduğu denli yarınlarına da taraftarının coşkusuyla giden Sivil Toplum Kuruluşu'dur, Fenerbahçe!

Fenerbahçe, direndi!

FETÖ kabilinden kurgulanan, en önemsiz ayrıntısına denli milyonları ele geçirmenin hesabının yapıldığı bu mülevves düzenin başkaldıranıydı, Fenerbahçe!

Vatan'da, Metris'te, Çağlayan'da, Silivri'de; Anıtkabir'de, Cadde'de, Köprü'de, Tribün'de kolluk ablukasında, gencinden yaşlısına hanımından çocuğuna yenen biber gazında, ziyasız gecenin sessizliği Fenerbahçelilerin gözyaşları ve Fenerbahçelilik sevdasıyla bozuldu.

Evlerinden tahsil edilen yöneticilerimiz, operasyoncular kabilinden didik didik aranan kulübümüz ve buna ahenk çıkarmayacağını düşündükleri milyonlarımız vardı.

Ama o ahenk noktayı geldi ‘cezalı maç' sanarak eş ve evlatların stadımızı dolduruşu oldu; noktayı geldi Metris'i ev tutanların ‘bu Fenerbahçe'nin öz saygı mücadelesidir' ağıt şekli.

UEFA'nın Futbol Takımımız düşüncesince verdiği Avrupa kupalarından ‘men' sonucu karşısında da indinde evet Fenerbahçeliler; hususi Yetkili Mahkemelerin kaldırılmasıyla beraberce maruz hükümlerin, bundan böyle sadece esastan değil, şeklen de evlilik dışı oluşu karşısında da DOĞRU mücadelesine bitmeme etti.

Her indinde paydaşımızla 10 yılı hayli süredir verdiğimiz bu mücadelede anca şeyler yaşadı ki kulübümüz, taraftarımız, camiamız ama o büyüklüğünden tek obje kaybetmediği denli en ehemmiyetli değerlerimizden bulunan derneklerimizin çalışmalarıyla da enerjisini perçinledi.

Vicdanlarının emirlerine muhalif, ulusal namuslarına karşıt akım edenler şurası bildirme etmeli ve şuna inanmalıdır ki;

Fenerbahçe,
Fenerbahçeliler,
Ve Fenerbahçelilik,

Televizyonda ahkam kesenlerden(!), rüzgara uyarınca akım edenlerden (!) gazetelerde köşelerine sığınanlardan(!), devletin içerisine bulaşma edenlerden(!) baş döndürücü ama baş döndürücü şimdi büyüktür ve yenilmezdir.
Milyonların yüreklerini kanatanlar düşüncesince geçmiş gündüz ne dediysek bugün onu yaşıyoruz ve bu yolun böylelikle ışıltılı talih güneşi bundan böyle eksiksiz açıklığıyla görülmektedir. Bu topluluk da o güneşe ulaşmıştır.

3 Temmuz Fenerbahçe'nin al çizgisidir; 3 Temmuz Fenerbahçe'nin duruşudur ve hepimiz bu duruşu tek devir kaybetmeyeceğiz. Bu duruşumuz tarihin sayfalarında değerli harflerle arazi alacaktır.

Sarı ve Lacivert'in çevresinde indinde ırmak denli coşup taşan, mücadeleyi bildirme etmiş bizler; bütünlüğümüzü ve bağımsızlığımızı yıldırma eden ahbaplık dışı bazısı tutkulara inancımız, irademiz ve kararlılığımızla en dobra cevabı; cemaziyelevvel de verdik, bugün de veriyoruz, erte da vereceğiz.

Ve biz;
‘Biz Fenerbahçeyiz' diyenlerdeniz

ŞİMDİ HESAP ZAMANI"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler