USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe: 2021-22 sezonu yarışla değil skandallarla anılacak

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında bu geceleyin ezanı meydana getirilen Adana Demirspor-Trabzonspor maçının yargıcı yönetimini eleştirdi ve sezonun skandallarla anılacağını encam sürdü.

Fenerbahçe: 2021-22 sezonu yarışla değil skandallarla anılacak
23-04-2022 23:55
İstanbul

Sarı-lacivertli kulübün genel ağ sitesinden meydana getirilen açıklamada, "2021-22 sezonu, yarışla değil skandallarla anılacaktır." başlığı ve "SkandalLig" etiketine toprak verildi.

Lider Trabzonspor'un 3-1 kazanılmış bulunduğu Adana Demirspor müsabakasının yargıcı heyetinin sergilediği yönetimin "Skandal" şekilde nitelendirildiği açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Süper Lig 2021-22 sezonu, zaman süresince yüz kere kat tanık olduğumuz şekliyle tarihe iz bırakan imajına yakışır, aynısı benzer yepyeni bitiş haftaları yaşıyor. Tüm ayak topu sezonu süresince yaşanmış bulunan skandallar silsilesi, bu geceleyin ezanı oynanan maçta ilkin Yaşar Kemal Uğurlu edinmek neredeyse yargıcı grubunun dümen biçimiyle taçlanmıştır. Tüm ayak topu kamuoyunun gözleri uğrunda yaşanmış bulunan ve gelişigüzel sabık çağ dozu küsurat skandallara ilişkin söylenecek söz, yazacak manzume bulamıyoruz."

Sezon içre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulunda (MHK) yaşanmış bulunan gelişmelere işaret edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bu sezon, yarışın adaletli rekabetle değil skandallarla belirlendiği, ahit halkoyu vicdanında birlikte kat henüz kemiksiz birlikte biçimde görülmüştür. Hakemler tarafından puanların alınıp verildiği, MHK kararları ve yargıcı facialarıyla mütemadiyen gündemin çalışır edildiği, adaletli rekabetin yerle birlikte edildiği, inanma müessesesinin ağız ağıza namevcut bulunduğu bu sezonda, TFF başkanından başbuğ vekiline ve topu topu dümen kuruluna, MHK'sinden hakemlerine ve emeği sabık etraflı paydaşlarına denli herkesi kutluyoruz. Türk futbolundaki bu rezilliklerin sonuç bulması yerine bugüne denli verdiğimiz mücadeleye mevcut gücümüzle bitmeme edeceğimizi vurguluyor, bu vaziyetten huzursuz bulunan gelişigüzel kulübü, futbolun topu topu paydaşlarını bu duruşa çağırma ettiğimizi kamuoyuna anons ediyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler