USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Mor: "Türkiye'de oynamak istediğim tek kulüp Fenerbahçe'ydi"

Fenerbahçe'nin acemi transferi Emre Mor, sarı-lacivertli takımda bulunduğu düşüncesince baş döndürücü bahtiyar bulunduğunu belirterek, "Türkiye'de oynamak istediğim tek kulüp Fenerbahçe'ydi" dedi.

Emre Mor:
04-07-2022 03:03

Yeni Emre Mor, Avusturya kampında toy mevsim hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin gece ezanı antrenmanı önceleri planlı matbuat toplantısında iletişim araçları personellerinin sorularını yanıtladı.

Yeni mevsim önceleri meydana getirilen hazırlıklarla ilgilendiren değerlendirmeler özne 24 yaşındaki angıç oyuncusu, para aktarımı süreci, şekil rekabeti ve doğacak mevsim hedefleriyle ilgilendiren konuştu. Emre Mor, “Fenerbahçe'de olduğum düşüncesince iyice mutluyum zira Türkiye'de oynamak istediğim tek kulüp Fenerbahçe'ydi” dedi.

"İdmanlarımız hummalı düzen müşterek biçimde bitmeme ediyor"

Kamp değerlendirmesiyle laflarına süregelen Emre, “Zor ve hummalı düzen müşterek biçimde idmanlarımızı sürdürüyoruz. Ben de müşterek iki gündüz ilkin buradaydım. Benim açımdan muahharen gelip buradaki çalışmak temposuna uymak az buçuk henüz güç olmaktadır ama şu an bakımından dobra gidiyor. Oynadığımız tedarik maçlarında da dobra neticeler çıkardık, dobra performanslar ortaya koyduk. Dün de bire müşterek biçimde Partizan'ı yendik. İyi ilerliyoruz. Önümüzde oynayacağımız müşterek tedarik maçımız henüz var, onun düşüncesince hazırlanıyoruz. İdmanlarımız hummalı düzen müşterek biçimde bitmeme ediyor. Ciddi müşterek biçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ta ki oynayacağımız Dinamo Kiev maçına kadar” dedi.

"Kendimi aşırı bahtiyar hissediyorum"

Fenerbahçe'den öneri aldığında neler hissettiğini ve hemen sonra gelişen süreci özetleyen Emre Mor, “Elbette ki kendimi aşırı bahtiyar hissediyorum. Bir eski röportajımda da dediğim kabilinden güzeşte mevsim müşterek tasar oluşturulmuştu ve bu tasar yıl böylelikle Fenerbahçe'ye gidebilmekti. Planım belliydi ve ego bu tasar doğrultusunda akıntı ettim ve buna odaklandım. Gerçekleştiği düşüncesince hakkıyla aşırı mutluyum. Fenerbahçe'de olduğum düşüncesince iyice mutluyum zira Türkiye'de oynamak istediğim tek kulüp Fenerbahçe'ydi. Şanslıyım ki Fenerbahçe de bire müşterek biçimde bana uyanıklık duydu ve hemen sonra buraya geldim. Bu biçimde sürdürmek istiyorum, dobra müşterek biçimde Fenerbahçe'ye imdat bildirmek isterim ta ki müşterek ahir seviyeye ulaşana kadar” halinde konuştu.

"Mental adına kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum"

Geçmişe gereğince aşırı müşterek tomar şeyin değiştiğini ve kendisini yaşlı başlı hissettiğini tamlayan Emre Mor, “Açıkçası meraklı adına ayak topu oynamaya başladığınızda kalitenin sizi yukarıya denli çıkaracak tek ilke bulunduğunu düşünüyorsunuz ama düpedüz bu gidiş hakeza değil. Mental adına da kendinizi anık biçimde bulundurmanız gerekiyor ki bu mevzuda benim açımdan nakıs vardı. Bana da bu oldu, ego de bu vakası yaşadım ama bunu değiştirmeyi başardığımı düşünüyorum. Özellikle güzeşte mevsim bakımından göstereceğim en dobra performansa arka fark kılmak düşüncesince elimden gelenin en iyisini yaptım ve hemen buna odaklandım. Çalıştığım insanoğlu akıllıca insanlardı ve Karagümrük'te oynamış olmam da benim açımdan dobra müşterek eşleşme oldu. Aramızda dobra müşterek ahenk oldu. Yeniden neşet kılmak istiyordum, bunda da güzel olduğumu düşünüyorum. Mental adına kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Tabii ki şu anda kendimi henüz yaşlı başlı hissediyorum geçmişe nazaran” niteleyerek konuştu.

"Benim başarımdaki en iri sebeplerden müşterek tanesi Volkan hocayla çalışmaktı"

Milli ekibi özlediğini de tamlayan Emre Mor, geçtiğimiz mevsim Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel'le yakaladığı uyumu ise şu laflarla aktardı: “Başarımda her insanın tesiri oldu. Volkan hocamın da kezalik bu mevzuda aşırı iri tesiri oldu. Açıkçası Karagümrük'e geldiğim çağda kendimi aşırı müşterek tomar ödeşme hissetmiyordum. Uzun müşterek müddet takımla çalışmak yapmamıştım, ekip antrenmanı yapmamıştım. Dolayısıyla bu müşterek dayanak süreciydi. Bu sürecin böylelikle da benim açımdan iyice müspet müşterek proses gerçekleşti. Bazen çalıştığınız hocalarla dobra müşterek ahenk yakalarsınız ve bunun kararında da muvaffakiyet ortaya çıkar. Volkan hocada da bire müşterek bu biçimde oldu. Uyum içre çalıştığımızı düşünüyorum. Sezon bünyesinde birbirimizle aşırı müşterek tomar konuştuk. Her hocanın mantalitesi farklıdır. Bazı hocalarla henüz ayrımlı iletişimler yakalayabilirsiniz. Biz düpedüz tam müşterek ahenk yakaladık. Benim başarımdaki en iri sebeplerden müşterek tanesi Volkan hocayla çalışmaktı. Şu an burada da Volkan hocama teşekkürname kılmak istiyorum. Zira kendisi benim başarımda iri müşterek paya sahipti. Ben Karagümrük'e gelmeden ilkin hocanın duymuş bulunduğu birtakımı şeyler vardı benim güç müşterek aktör olduğumla ilgili olarak. Ama beni tanışlardan sonraları bu söylentilerin akıllıca olmadığını da bana söylemişti. Volkan hocanın meydana getirdiği obje şuydu; bana herhangi müşterek gündüz ‘sen en dobra müşterek futbolcusun' kabilinden cümleler kurmadı. Daha aşırı benim ayak topu oynamama müsaade verdi ve ayak topu oynamam noktasında beni destekledi. Dolayısıyla benim de ihtiyacım bulunan buydu, ayak topu oynamaktı. Buna ihtiyacım vardı. Bunun doğrultusunda proses bu biçimde gelişti.”

"Ben herhangi müşterek devir rekabete açığım"

Forma rekabetine de yer veren Emre Mor, “Fenerbahçe kabilinden iri camialarda bu yüz rekabetlerin olması normal. Tek müşterek oyuncuyla sezonu bitmeme ettirmez iri kulüpler. Tabii ki önümüzde mevsim içre oynayacağımız aşırı müşterek tomar karşılaşma mevcut ve her insanın de pozisyonlarında vesile bulacağını düşünüyorum. Dolayısıyla benim açımdan müşterek sıkıntı teşekkül etmiyor. Ama bahsettiğiniz birtakımı adlar özgün manada benim pozisyonumda oynayan futbolcular değiller. Ben herhangi müşterek devir rekabete açığım. Zaten futbolun da güç tarafı bu rakiplik ortamının olması. Rekabet tor olsaydı doğrusu tek müşterek aktör mevsim süresince oynamış olurdu. O devir da müşterek ağırlık ortaya çıkmazdı. O sebepten rakiplik benim düşüncesince ehemmiyetli ve güzel” ifadelerini kullandı.

"Benim ilkin geldiğim tarihi görüyorum Arda'da"

Arda Güler'le ilgilendiren değerlendirmeler özne Emre Mor, “Birlikte aşırı müşterek tomar alıştırma ika fırsatı bulamadık ama güzeşte sezondan strateji ediyordum. Takımımızda hakkıyla aşırı dobra oyuncular var. Arda özelinde konuşacak olursam benim ilkin geldiğim tarihi görüyorum Arda'da. Ama devir bünyesinde aşırı henüz dobra tanıyacağımı düşünüyorum ve bire müşterek biçimde görünüş ona da araştırma görevlisi olacağım. Benim yaptığım yanlışları, hataları yapmaması dair kişi tecrübelerimi ona aktaracağım. Etrafımdaki kişilere bu manada iane etmeyi seviyorum” niteleyerek konuştu.

"Umuyorum cümle beraberce dobra müşterek mevsim çıkarırız"

Gelecek mevsim ve hedeflerle ilgilendiren çelimsiz müşterek yorum özne Emre Mor, “Fenerbahçe kabilinden iri camialarda baştan sona edisyon olur. Bizler de herhangi müşterek antrenmanımızı hummalı düzen müşterek biçimde yapıyoruz henüz dobra peyda kılmak düşüncesince anık peyda kılmak adına. Kalitemizle de bunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyoruz ama hemen kalitenin ehliyetli bulunduğunu düşünmüyorum bire müşterek sürede mantalitenin de aşırı ehemmiyetli bulunduğunu düşünüyorum. Geçen yıla baktığımızda mevsim bünyesinde halis muhlis ekipler birbirini yenebildi. Dolayısıyla henüz önemsiz takımlara dirlik canlandırırken de herhangi müşterek devir anık ve derişik olmamız gerekiyor. Şu anda talih ve ihtimaller orada duruyor. Umuyorum cümle beraberce dobra müşterek mevsim çıkarırız, Türkiye Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde güzel neticeler elde ederiz” dedi.

"Oynarken taraftarları da eğlendirdiğimi, esenlik verdiğimi düşünüyorum"

Son adına dubara stiliyle ilgilendiren mütekellim Emre Mor, “Arda özelinde konuşursam Arda aşırı birinci sınıf müşterek futbolcu. O da benim kabilinden bu yüz hareketleri, dubara yöntemini dost müşterek oyuncu. Birlikte oynarsak bunların olup olamayacağını göreceğiz. Benim dubara şeklim belli, stilim belli. Oynarken taraftarları da eğlendirdiğimi, esenlik verdiğimi düşünüyorum. Dolayısıyla ego bu dubara şeklimi tabii değiştirmeyeceğim” niteleyerek laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler