USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Belözoğlu: 'Seferovic ile alakalı girişimimiz yok'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, adı Başakşehir ile anılan Haris Seferovic ile alakalı “Seferovic ile ilglili girişimimiz yok” dedi. Nice'e nakil olabileceği konuşulan Youssef Ndayishimiye ile alakalı ise Belözoğlu, kulübün çelimsiz sürede mevzuyla ilgili

Emre Belözoğlu: 'Seferovic ile alakalı girişimimiz yok'
21-01-2023 20:09

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda karşılaşmış olduğu Kasımpaşa'yı 3-1'lik skorla yenik etti. Müsabakanın arkası sıra Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu matbuat toplantısında açıklamalarda bulundu. Ligde yukarı sıralarda kalmayı hedeflediklerini aktaran Emre Belözoğlu, “Kazanmak elleme evvela nısıf bizim adımıza baş döndürücü elleme diyemeyeceğim biçimde geçti. İkinci nısıf düzen başı 25 çağ ağırbaşlı üstünlüğümüz var. Golü bulduk. 2 buçuk çağ evvela karşılaşma oynamış takımımı kutlama ediyorum. Kasımpaşa da elleme savaş etti. Eksiklerimizin olmasından çevre etap de ağır oldu. 10 çağ ortamında Kasımpaşa'nın pozisyonları vardı. Oyun gitti geldi. Hamlelerimiz yanıt görür görmez bizi bahtiyar ediyor. Son dakikada da olsa gol ile düzeltmek değerli. Yolumuza bitmeme diyoruz. Ligin üzerinde durmak ligin sonunu hakeza bildirmek en iri arzumuz” biçiminde konuştu.

“Seferovic ile alakalı girişimimiz yok”

İsmi Başakşehir ile anılan Haris Seferovic'in sorulması üstüne Belözoğlu, “Okaka bizim düşüncesince önemli. Keny de elinden geleni yaptı. Okaka'nın az buçuk henüz hepsi sübvansiyon becerisi yüksek, oyunu da biliyor. Keny baş döndürücü genç. Ondan da beklentimiz var. Seferovic ile alakalı tek girişimiz olmadı. Sezon başlangıcında görüştük fakat kendisi Galatasaray'ı yeğleme etti. Kendisiyle ilgili girişimimiz yok” ifadelerine arazi verdi.

“Ndayishimiye ile alakalı pakt izah yapacaktır”

Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'e nakil olabileceği kanıt edilen Youssef Ndayishimiye ilgili yöneltilen soruya Belözoğlu, “Bugün cezalıydı. Çok ağırbaşlı hareket gösterdi. Kulübümüze baş döndürücü hizmeti he fakat kulübümüz bu mevzuyla ilgili izah yapacaktır. Oyuncumuzun gösterdiği performanstan mutluyum. Kulüp değişmeyen alırsa bunu andıran müddette size açıklar” yanıtını verdi.

“Yasin Özcan'ın yolu açıkça olsun”

Emre Belözoğlu, yarışmada biçim giyen Kasımpaşa'nın canlı futbolcusu Yasin Özcan ile alakalı de “Gençlerin ayak hepsi yaşamına kazandırılması baş döndürücü önemli. Selçuk hocayı kutlama ediyorum. Genç oyuncuyu katması baş döndürücü değerli. Çok elleme gol attı. Yolu açıkça olsun. İnşallah Türk futbolu kalburüstü ortak topçu kazanır” değerlendirmesini yaptı.

Bora Akyol - Enes Gümüş
 

iha.com.tr üstündeki duyum ekspoze biçiminde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler