USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Belözoğlu: 'Oyuna başlangıcımız bana bu maçı kazanacağımızı hissettirdi'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 3-0 kazandıkları Fiorentina maçının peşi sıra dü günde ortak yarışma oynadıklarından çevre aşırı ortak tomar emek vermek fırsatı bulamadıklarını anlatım ederken, oyunun başında bu maçı kazanacaklarını hissettiğin

Emre Belözoğlu: 'Oyuna başlangıcımız bana bu maçı kazanacağımızı hissettirdi'
16-09-2022 08:01

UEFA Konferans Ligi A Grubu ikinci maçında Medipol Başakşehir branşında Fiorentina'yı 3-0 yenmiş etti. Maçın arkası sıra matbuat toplantısında mütekellim Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, baş döndürücü ehemmiyetli birlikte rakibe erinç oynadıklarını tabir ederek, “Çok zor, taktik yönünde çetince birlikte maç oynadık. İki gündüz ilkin de baş döndürücü ehemmiyetli birlikte Beşiktaş maçı, sonrası böylesine 3-0'lık galibiyetin gelmesi, hem ülkem hem takımım hesabına bizleri baş döndürücü bahtiyar etti. Bütün topçu arkadaşlarımı kutlama ediyorum. Gruptaki en ehemmiyetli ekibi bugün yendik. Oyun yönünde geçmiş nısıf siyah, ikinci nısıf alkan derece ayırt vardı. Pozisyon vermedik, dobra savunma yaptık. İkinci nısıf dubara hamlelerimiz ve pik çıkmadan arkadaşlarla konuştuğumda elan kalabalık oynamamız icap ettiğini söyledik. Onlar da bunu yaptılar ve ikinci nısıf açık birlikte biçimde dubara hakimi bizdik. Çok mutluyum” dedi.

“Çok şükür rastgele obje baş döndürücü dobra gidiyor”

Çok dobra birlikte ekibi bulunduğunu kail Belözoğlu, “24 adet birbirine eş bedel oyuncumuz var. Baktığınızda sezona baş döndürücü dobra başladık. Sezon başı kampımız vardı. Geçen yıl takıma engelleme olduğumuzda çelimsiz müddette dobra işler yaptık. Ben dört başı mamur oyuncularımızın geliştiğini görüyorum. Oyuna sadakatli birlikte biçimde davrandıklarını görüyorum. Genç birlikte uygulayım eş olmama karşın karşıya özlük oyunumu aktarabiliyorum. Bence tığ bunu başardık. Elimizdeki oyuncular baş döndürücü dobra tepkime gösterdi. Elimdeki malzemenin gücünün farkındayım. Oyuncularım o pozisyonun görevinin farklıymış durumda. Bütün arkadaşlarımın hevesi arzusu, oynamayanın dışarıda vermiş, oynayanın içeride vermiş bulunduğu erke var. Çok şükür rastgele obje baş döndürücü dobra gidiyor” niteleyerek konuştu.

“Oyuna başlangıcımız bana bu maçı kazanacağımızı hissettirdi”

Oyunun başlangıcında topa bilge birlikte dubara teşhir etmek istediklerini kail gailesiz uygulayım adam, “Onlar da bizlere gereğince ön meydan baskısını baş döndürücü elan akıllıca yaptılar. Biz, az buçuk elan geç akıntı ettik ve ağırbaşlı aranjman bulunan birlikte ekip vardı karşımızda. Saha içinde çabucak 7-8 opsiyona geçtiler. Ne devir üçüncü alanı elan kaba savunarak, ikinci alanı rakibe taşımadığımızda farkımızı ortaya koyduk. İlk yarıda da planı söylemeye çalıştım. İki günde birlikte maç oynuyoruz ve hemen biricik antrenmanla söylemeye çalışıyoruz. Daha baş döndürücü teoride çalışıyoruz. İkinci yarıdaki değişiklikler, oyuna başlangıcımız bana bu maçı kazanacağımızı hissettirdi. Serdar Gürler baş döndürücü dobra oruçlu birlikte oyuncu. O da başak ıtır benim derece duygusal. Çok dosdoğru kalburüstü levent boylu birlikte dirim diliyorum. Bizle bu arada olmasından ötürü mutluyuz” ifadelerini kullandı.

“Biz gene ayrımsız sıkı düzen ve cesurca çıkacağız”

Oynadıkları rakiplerin rastgele devir dobra bulunduğunu kail Emre Belözoğlu, “Bazen ne eyvah ki iş skorla bağdaştırdığında emeksiz gözükmüyor. Hearts maçının 1-0'dan sonradan 4-0'a kavuşması 65'ten sonradan oldu. Bu ölçüde oynanan rastgele rakip önemli. Riga ekibi yenilmedi. Bizi dayanıklı maçlar bekliyor. Bizim düşüncesince giriş baş döndürücü dobra oldu. Fiorentina baş döndürücü dobra birlikte takım. Diğer rakiplerimiz de nazarıitibar edilmesi müstelzim takımlar. Biz gene ayrımsız sıkı düzen ve cesurca çıkacağız. Gruptaki birincilik hedefimizi bitmeme yol açmak istiyoruz ve elan 4 adet maçımız var. Hiçbir maçı küçümsememeliyiz” dedi.

“Oyunumuzu rastgele sonsuz geliştirecek çağımız bulunduğunu düşünüyorum”

Sezon başı bakımından dobra çalıştıklarını tabir fail Belözoğlu, “Her maçı kazanabilecek formasyonu arkadaşlara öğretmeye çalıştık cemi beraber. Bu sürecin kazanarak bitmeme edilmesi, gol yemeden bitmeme edilmesi ön tanıdık bağlam değildi. Çok dobra canlandırırken kaybetmekte var. Gol de yiyeceğiz. Bunlar yaşamın gerçekleri. Ben rastgele maçı düzeltmek düşüncesince oynamaya, arkadaşları çakıştırmaya mücahede ediyorum ve onlar da inanıyor. Yenilmesi emeksiz birlikte ekip değiliz. Ama bu eyitmek değil ki yenilmeyeceğiz. Oyunu rastgele sonsuz geliştirebilecek çağımız bulunduğunu düşünüyorum. Çok dobra ölçüde olduğumuzu düşünmüyorum. Kendisini en çelimli hissettiğiniz vakitler esasta en aygın baygın zamanınızdır. Futbol baş döndürücü ağırbaşlı birlikte oyundur. Arkadaşlar hakkıyla dört dörtlük birlikte iş çıkartıyorlar” niteleyerek laflarını tamamladı.

Ozan Buğra Koşar - Bora Akyol
 

İLGİLİ HABER
Vincenzo Italiano: Böyle giderse gruptan çıkamayacağız Vincenzo Italiano: 'Böyle giderse gruptan çıkamayacağız'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler