USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Emre Belözoğlu: 'Bizim düşüncesince çok değerli bir 3 puan oldu'

Corendon Alanyaspor'u 2-0 aşınmış fail Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu, çok değerli bir 3 puan aldıklarını anlatım etti. Belözoğlu, toy transferler düşüncesince de, "Başarıya aç oyuncular para aktarımı ettik" dedi.

Emre Belözoğlu: 'Bizim düşüncesince çok değerli bir 3 puan oldu'
03-09-2022 23:03

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Corendon Alanyaspor'u 2-0 yenik fail Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Emre Belözoğlu matbuat toplantısında konuştu. Pro lisans kursuna süregelen Belözoğlu, önceki kere matbuat toplantısına iltihak hakkı elde ederek maçın peşi sıra soruları yanıtladı. Karşılaşmayı değerlendirerek laflarına süregelen Belözoğlu, "Bizim düşüncesince değerli bir 3 puan oldu. Topa bilge kızarmak isteye dü takımın maçı oldu. Rakip de topa erbap kızarmak neredeyse bir tasar yaptı. Biz de sabık hafta az buçuk bası çalışmıştık. İlk 10 dakikada baskımız işledi ancak rakip hâlâ sonraları topa erbap olmaya başlayınca hile süresince başkalık yaptık. İlk 15 dakikadan sonraları geriden kurmadan rakip ukubet alanına girene denli yakaladığımız pozisyonlar vardı. Bunları değerlendirebilsek hâlâ değişik olabilirdi. İkinci yarıda merkezden yaptığımız ataklar vardı. Genel şekilde istediklerimizi aldığımız bir hile oldu. Düzeltmemiz müstelzim bölgeler var. Futbolcuların hepsini kutlama kartı ediyorum. Karşılarında güzel bir rakip vardı" niteleyerek konuştu.

Pro lisans dair da mütekellim geç çalıştırıcı, "Benim düşüncesince havadan olmadı. Futbolu bırakmadan 3-4 yıl öncesine denli fen büyümek istedim ve bunun düşüncesince çalıştım. Genç fen adamlar düşüncesince pro lisans konusu da bizi az buçuk yordu. Biz de etten kemikteniz. Ama sözde on paralık liyakatimiz yokmuş, nazar boncuğu diplomamız yokmuş denli idrak oluşturanlara erinç da kelimesiz kalmış şekilde işlerimizi güzel yaptık. Kursa başladık. Benim düşüncesince ehemmiyetli bulunan bu mesleğin itibarına karartı getirmeden bu işi gerçekleştirmek olacak. Oynatmak istediğim felsefeyi de çalıştığım takımlara geçirip, Avrupa'da ülkesini asimilasyon fail bir tanesi olmayı hedefliyorum" açıklamasını yaptı.

"Başarıya aç oyuncular nakil ettik"

Takımın hâlâ gol yememesi üzerine konuşarak laflarına bitmeme fail Emre Belözoğlu, "Organizasyon elden ofansif manada olmuyor. Her ekipman bizlere bundan sonraları maksat ekipman gözüyle bakıyor. Elimde güzel bir kol var, güzel bir ekibimiz var. Kendi oyunumuzun değerli olduğunu, özlük düzenimizin değerli bulunduğunu söylüyoruz. Bunlardan bir tanesi de savunmalı organizasyonumuz. Şu anne denli çok mutluyum" dedi. Yeni transferler Keny ve Traore düşüncesince de mütekellim Belözoğlu, "Çok ehemmiyetli ve değerli, bire bir sürede da konumu, vaziyeti ne olursa olsun başarıya aç oyuncular nakil ettiğimizi düşünüyorum. Mutluyum. Oyun giren hacısı hocası elinden geldiğince dayanaklık etmek verdi. Keny sabık yıl 1. Lig'in en değerli ismiydi bence. Oyunun rahatladığı ikinci yarılarda, gereksiz alanları yükleme dair çok ehemmiyetli bir insan olacak. Traore de kazanmaya aç bir oyuncu. Ondan çok hâlâ güzel faydalanacağımız dönemler olacak. Transfer zamanında takımımızı gençleştirdik. Kendisinden çok yarar alacağımız dönemler olacak" niteleyerek konuştu.

"Avrupa'da işlev fail ekipler himaye dibine alınmalı"

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde önceki şekilde hedeflerinin gruptan çıkmış bulunduğunu kail Emre Belözoğlu, "Bizim maksadımız karşılaşma karşılaşma gitmek. Ülkemizden 4 parça iri ekipman mevcut Avrupa'da. Biz de sonuna denli mücadelenin süresince kızarmak istiyoruz. Bir tertip gerçekleştirmek düşüncesince er bulunduğunu düşünüyorum. Avrupa'da gelişigüzel puan çok önemli. Kendi kategorimizde 3 rakibi süzerek gruplara artan yegâne ekipman olduk, 6 maçta 4 yengi ve 2 el birliği aldık. Gruplarda önceliğimiz gruptan çıkmak. mühim rakiplere erinç oynayacağız. Grup maçlarında rakiplerle başa giriş oynayacak bir kadromuz var. İnşallah Avrupa'da da gösteriş manken bir ekipman kızarmak istiyoruz" dedi. Rezerv Lig'in sonuç bulması üzerine da mütekellim Belözoğlu, "Ben bu yaşamda maksimum futbolu sevdim. Hep topçu şekilde baktık vakaya ancak fen eş şekilde bakınca da eksikleri görüp, değerlendirmeler yapmamız gerekiyor. Zemin çok önemli, aktör gelişimi, takımların gelişimi çok önemli. Federasyonların zaman başlangıcında bitirdikleri projelerin 4-5 hafta sonraları değişmesi bizim düşüncesince havadan değil. Genç oyuncuların gelişme göstermesi yerine Rezerv Lig bizim adımıza biçimsiz durmuyordu. İptal edilmesinden ötürü bahtiyar değiliz. Oradan da bir dü aktör yöneltmek istiyorduk. Transferin sonlarına gelindiğinde kılıç de elimizdeki aktörleri değişik biçimde değerlendireceğiz. Bizler ve yöneticilerin bu arada akıntı ederek değişmeyen vermemiz gerektiğine inanıyorum. Antwerp bizle karşılaşma oynamadan ilkin özlük federasyonları otomatik şekilde maçlarını silme etti. Diğer takımların hocalarını ve yöneticilerini de anlıyorum. Ama Avrupa'da işlev edecek takımların az buçuk hâlâ himaye dibine katılması icap ettiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş bu yıl çok güzel ve kaba oynuyor"

Teknik insanlık kariyerinde A Milli Takım gayesi üzerine da mütekellim Emre Belözoğlu, "Milli ekipman kaptanlığı yaptım. Yıllarca o formayı geçirmek dünyanın en iri şerefiydi. Şu anda görevdeki kime sorsanız, A Milli Takım hocası olmak, her insanın hayalidir. Benim düşüncesince şu anda andıran ve havadan bir maksat görünmüyor. Daha acemi bir fen adamım. Şu anda ekibimin başarısı düşüncesince savaşım ediyorum" dedi. Önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş maçı üzerine da mütekellim Belözoğlu, "Beşiktaş bu yıl çok iyi, özlük alanlarında yatkın ve hevesli oynuyorlar. Biz de aktör grubumuza güveniyoruz. Bütün maçları yöneltmek düşüncesince oynuyoruz. Büyük takımlarla sallanmak zor. Geldiğimizden beri iri takımlara erinç hâlâ kaybetmedik" niteleyerek konuştu.

Emre Belözoğlu sonuç şekilde önceki yarının böylecene Hakem Ali Şansalan'la meydana getirdiği mülakat için, "Hakemler bizlerden hâlâ güzel yönetiyor süreci. Bizden hâlâ rahat kalıyorlar. Ben pozisyonda açık bir al anaç bulunduğunu düşünüyordum. Ama hakemlerin süreci rejim yerine bizlerden bir hamle hâlâ güzel olduklarını düşünüyoruz" niteleyerek laflarını tamamladı. Genç fen adam, matbuat toplantısının peşi sıra matbuat mensuplarıyla hatırat fotoğrafı çektirdi.

Bozhan Memiş - Uygar Aydın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler