USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Konyaspor karşısında geçmiş 25 dakikada sergiledikleri oyunun iri ortak görüntü kırıklığı bulunduğunu belirterek, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu bana artmış bulunan ortak kadro. Bu düzlük okumayı bildirme ettim. Burada o

Domenec Torrent: 'Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım'
06-03-2022 08:46

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Konyaspor'a 2-0 yenik oldukları pik bağlı açıklamalarda bulundu.

İkinci olmasının nedeninin bazısı şeyleri dobra yapması bulunan ortak takıma dirlik oynadıklarını tamlayan Domenec Torrent, "Bize dirlik ne oynayacaklarını kemiksiz ortak halde biliyordum, akıbet 6 müsabakasını seyrettiğimiz için. Kaybettikleri maçlarda güçlü bence aşırı dobra oynayan ortak takım. O sebepten bu denli boğuk ortak halde başlamamak lazımdı maça. 19. dakikada 2-0 aşınmış ortak skora ulaştık. Son dü maçı oyuncular kazanmıştı. Fakat bu ehliyetli ortak bilinçlilik değil. Bütün hafta süresince konuşmalarımızda Galatasaray kabil iri ortak kulübün etraflı maçları doğrultmak düşüncesince çıkması icap ettiğini söyledik. Bu sebepledir ki, benim ilkin 25 dakikayla ilişik izlenimim iri ortak hayalet kırıklığı oldu. Çünkü sahaya hakkıyla boğuk ortak halde çıktık. Bu dakikalardan sonradan oldukça istikrarlı ortak karşılaşma olduğuna inanıyorum. İki yan düşüncesince de aşırı az okazyon vardı. İkinci yarıda bazısı hallerde kontrolümüzün altındaydı oyun. Son paslarda ortak eksikliğimiz beli diyebilirim. Onların ukubet alanına DOĞRU metrelere vardığımız zaman, şimdi kemiksiz olmamız lazımdı. Maçın ilkin 20. çabucak maçı Konyaspor kazanmayı adalet ediyordu diyebilirim. Geri küsurat 70 dakika düşüncesince dü takım istikrarlı ortak karşılaşma sergiledi. İkisi de doğrultmak istiyordu diyebiliriz” biçiminde konuştu.

"Hiçbir şeyi anlamamış kabil akım ettik"

İlk 20 dakika hayalet kırıklığına uğradığını aktaran Domenec Torrent, “Yapmamız müstelzim tek şeyi anlamamış kabil akım ettik. İki kıta problemimiz mevcut dedim. 9 dalavere ve ön libero. Bunları çözdükten sonradan gelişmeye başladık. Yarın sabahleyin 08.00'den itibaren perşembe günkü Barcelona müsabakasını düşüneceğiz. Rakip rastgele ortak halde şaşırtı çıkarmayacak. Çünkü tığ takımın ne savunduğunu, ne geçişler yaptığını, ne hücuma çıktığını kusursuz ortak halde dirlik takımın ne yapabileceğini biliyoruz. Birkaç defa yeniden ettim zaten. Şu anda Avrupa'nın en dobra 5 takımından ortak tanesi. Ama kimesne yanlış anlamasın. Biz oraya savaş etmeye çıkıyoruz. Biz oraya kaybedeceğiz sanarak ortak bilinçlilik fikren çıkmayız. Barcelona'ya dirlik ortak tedbir yapıyoruz, kusursuz yapmamız gerekiyor. Yarın sabahleyin 08.00'den itibaren de yapacağımız bilinçlilik bu olacak" ifadelerini kullandı.

"Bütün antrenörler günah yapabilir"

Torrent, ortak gazetecinin Erick Pulgar ve Sacha Boey'in performansı ile Bafetibi Gomis tercihine bağlı suali ise, "Birbiriyle aşırı bağdaşmayan ve aşırı mantık sıfır şeyler. Mesela Omar UEFA sıralamasında yok. Boey, dü maçtır oynamamıştı zımnında karşılaşma ritmine alışmış değil. Omar, dobra alıştırma çıkartıyor takım arkadaşları gibi, oynatalım ki şuncacık ritmi de artsın. Barcelona'da neyle karşılaşacağımı biliyorum. O sebepten onu da şuncacık korumaya çalışıyorum. Çünkü 4 güneş içinde hem maçımız mevcut bununla birlikte ara sıra seyahat yapacağız. İnanın ki etraflı antrenörler günah yapabilirler. Yani ortak değişmeyen alacağımız devir bunun ortak nedeni behemehâl vardır" sanarak cevapladı.

"Kendimizi geliştirmemiz lazım"

Torrent, 5 oyuncunun dizelge haricinde olduğuna değinerek, "Bu takımı, bu kadroyu ben yapmadım. Bu bana eskimiş bulunan ortak kadro. Bu düzlük okumayı benimseme ettim. Burada olmaktan aşırı memnunum fakat ne bulduysak o. Geldiğimde 28 aktör vardı, 23 değil. Şimdi kendimizi geliştirmemiz lazım. Çok şikayetçi olunması benimseme edilemez, sonsuz ortak ahir adımı düşünmemiz gerekiyor. Her hafta maçımız var, değme maçta bana bire ortak istifham geliyor; 'Neden aktörleri oynatmadınız?'. 5 ortak tomar oyuncumuz var. O sebepten sonsuz değişmesi gerekiyor. Tabii eyvah burada olmayı adalet fail bazısı oyuncular olamıyorlar. Ama ilkin evvelce fiziki yerine makul mu?, ondan sonradan antrenmanlarda dobra yapıyor mu? Bunların hepsini düşünüp ona layıkıyla ortak değişmeyen benimseme etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sakatlık nâkil Fernando Muslera'nın niteliğine bağlı Torrent, "Gelişmeye başladı. Şu anda dâhilen takıma asistan olmaya çalışıyor. Takımla antrenmana 3-4 güneş ilkin başladı. Dolayısıyla bakacağız, ehemmiyetli bulunan kendini ne hissettiğidir. Eğer oynamaya anık hissediyorsa filhakika gelir, söyler" sanarak konuştu.

Enver Furkan Çelebioğlu - İbrahim Yetkin
 

İLGİLİ HABER
Galatasaray Konyada kayıp Galatasaray Konya'da kayıp
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler