USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Domenec Torrent: 'Ben olduğum yerden çok memnunum, İstanbul’da mutluyum'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, bulunduğu yerden çok memnun bulunduğunu belirterek, "İstanbul'da çok mutluyum. Daha mutlu olduğum obje Galatasaray'da çalışıyor olmak" dedi.

Domenec Torrent: 'Ben olduğum yerden çok memnunum, İstanbul’da mutluyum'
07-05-2022 23:21

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 0-0 beraberlikle ayrıldı. Maçın peşi sıra planlı matbuat toplantısında açıklamalarda mevcut Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "İlk nısıf özelinde istikrarlı müşterek karşılaşma oldu. Rakip kalenin uğrunda pozisyonlar yakaladık. Yakaladığımız kontrplak atakları açık müşterek biçimde bitiremiyorduk. Orada sıkıntımız vardı. Gerçekten formda olan, çok güzel, açık müşterek düzen stili bulunan müşterek takım. Antrenörleri Emre'yi kutlama kartı ederim. Oyunlarını çok beğendim. İkinci nısıf az buçuk onlar domine etmeye başladılar maçı. Geri çekilmedik. Onlar art çekilmeye zorladı kabil oldu. 4-2-3-1 formasyonunda ayrım yapınca dü ön son adam ile az buçuk elan nakit para müşterek biçimde oynayabildik. Özellikle onların akıbet 10 dakika açık pozisyonları oldu. Bizim de akıbet 5 dakika ortamında oldu. Karışık müşterek dönemden geçiyor takım. Bu çağda gösterdikleri performanstan ötürü oyuncularımı kutlama kartı ederim" sanarak konuştu.

"İstanbul'da çok mutluyum"

'Yeni seçilen reis olsaydı, kendisi ile bitmeme ayar miydi?' sorusuna Torrent, "Bu mevzuda elan aşkın kıymetlendirme yapmayacağım. Benim de elimde bulunan müşterek obje değil. Önümüzdeki 2 pik odaklanacağım. Geçen hafta ilişkin konuşmuştuk. Ben olduğum yerden çok memnunum. İstanbul'da çok mutluyum. Daha mutlu olduğum obje Galatasaray'da çalışıyor olmak. Şanslıyım, gazeteleri okumuyorum, içtimai medyaya bakmıyorum. Ama hakkıyla sıfır obje okudum, çok ilginçler. Normalde meraklı ekiplerde çalıştırıcı ayrı ayrı olabilir, yukarı fazladan kaybettiğiniz zaman. Eğer evde vebal yapıldıysa arada sırada kovulur. Tekrardan sözleşme yapılmaz. Doğru sıfır şeyleri duyuyorum. Televizyonda bazısı şeyler yayınlanıyormuş. Neden olmakta anlamıyorum" sanarak karşılık verdi.

"Kalan dü maçta Galatasaray hocaları yerine uğraş etmeye bitmeme edeceğiz"

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile esbak müşterek hanek yaptıklarını anlatım fail Domenec Torrent, "Fakat kadro ne gidiyor, umumi mevzular ilişkin konuştuk. Dışarı yazılan konuşmalar ilişkin hanek geçmedi. Biz artan dü maçta Galatasaray hocaları yerine uğraş etmeye bitmeme edeceğiz. 1 senemiz elan var. Onun ilişkin konuştuk. İsmi Galatasaray bulunan çok ehemmiyetli müşterek kulübü temessül ediyoruz. Bunun altını çizdik" biçiminde konuştu.

"Muslera'ya güveniyorum"

Kaleci Fernando Muslera'nın dobra müşterek karşılaşma çıkardığını kail Torrent, "Ben hakkıyla ona güveniyorum. Antrenörlerin de oyuncuların da elleme günleri var, elan biçimsiz günleri var. Fernando'yu çok beğeniyorum. Muslera'ya aşığım. Inaki oynamıyor. Hak etmediği düşüncesince değil. Şu an sakat. Çok şişman ihtimalle doğacak yıl Barcelona'nın ikinci kalecisi olacak. Bizim önümüzdeki yıl düşüncesince Galatasaray'da kalecimiz Muslera. Inaki ile konuştuk, sportif müşterek değişmeyen değil bu dedim. Kulübün antrenörü yerine kulübün menfaatlerini gözetmem gerekiyor. Asıl kaleci o bulunduğu için, onunla oynamamız icap ettiğini söyledik" ifadelerini kullandı.

"Biz çalışmaya bitmeme ediyoruz"

Sportif Direktör Pasquale Sensibile'nin çalışmalarına bitmeme ettiğini tamlayan Domenec Torrent, "Orada odaklandığımız obje elan çok kanuncu yerine neler yapabiliyor seçme süreci içerisinde, bunlardı. Çünkü çok etkin müşterek sportif direktör. Bir aktör ile hanek yapacağız devir neyi yapıp, neyi yapmayacağını bilmesi lazım. Ona mucibince konuşsun. O elhak nice aktör ile muvazenesiz kurdu. O emek vermeyi durmadı. Her devir çalışmaya bitmeme etti. Genel kuruldan sonraları seçme o süreci arasında mevcud kontratlar heralde de korunacak onla ilgilendiren ayrım olmadığını biliyorum lakin toy müşterek sözleşme yapabilir mi, toy müşterek transfere düşüncesince imza atılabilir mi onun ilişkin çekinceler vardı. Çok çalışıyor. Bütün hazırlıklarını hazırlamaya bitmeme ediyor. Biz çalışmaya bitmeme ediyoruz. Dışarıdan kendimizi izole geçirmek durumundayız. Yeni müşterek reis gelirse onunla çalışacaklar mı çalışmayacaklar mı bunu bilemem" niteleyerek laflarını tamamladı.

Oğuzhan Ort - İsmail Yasin Akçın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler