USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Burak Elmas: 'Gedson’u isteseydik alırdık!'

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş ile anlaşan emektar futbolcuları Gedson Fernandes için, "Gedson'u isteseydik alırdık. Şu an önceliğimiz bulunmadığı düşüncesince bu oyuncuyu almama sonucu verdik. Şu anda ilgimiz yok" dedi. Elmas başkaca Fiorentina'da biçim giyen Eri

Burak Elmas: 'Gedson’u isteseydik alırdık!'
02-02-2022 15:54
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, GS TV'de gündeme değgin açıklamalarda bulundu. Transfer sürecinde verilmesi müstelzim müşterek kol kararların bulunduğunu anlatım fail Elmas, "Mevcut ecnebi hakkı var. Önümüzdeki yıl 12'ye düşecek. Takımın en evvela eksikliklerinin giderilmesi gerekiyor. Çok hummalı, arkadaşlarımızla bu arada ağırbaşlı müşterek düzentileme yaptık. Yeni beceri direktörümüz Domenec Torrent ve acemi danışmanımız Luis Campos ile bu arada geceli-gündüzlü bu arada düzentileme yaptık. Öncelikli gereksinimlerimizi belirledik. Son devirde yaşadığımız ve kabullenemeyeceğimiz kütle sırlamasıyla dirlik karşıyayız. Buradan Galatasaray baş döndürücü çelimli çıkacak. Avrupa'daki mücadelelerimizde de Galatasaray'a yardım yapmasını istiyoruz.

Önemli eksiklerimiz bulunan noktaları belirledik. Bunlardan bir tanesi kaleydi. Muslera'nın sakatlığı var. Şubat sonu, mart başı dönecek üzere gözüküyor. O vakte derece da ligde baş döndürücü ehemmiyetli maçlarımız var. Burada kaleci performansı baş döndürücü önemli. Burada ayırt meydana getirecek müşterek kaleci ihtiyacımız bulunduğu görüşüyle arkadaşlarımızla bu arada 3-4 kaleci ile görüştük. Galatasaray'a yardımı önemli, mevsim sonuna derece Muslera'nın gerisinde beklemeyi ikrar etmesi önemli. Türk oyunculara da yöneldik. Sezon başlangıcında kalecimiz Okan Kocuk, Giresunspor'a kiralanmıştı. İlk evvela Giresunpor ile mülakat yaptık. Onların da ligde savaşı var. Okan'ın baş döndürücü yardımı olduğundan ötürü Okan'ı özgülemek istemediler. Diğer Türk kalecilerle de görüştük. Türk kalecide istediğimiz neticesinde almayınca ecnebi kalecilerle mülakat neticesinde aldık. En böylece da Pena ile anlaştık. Kaleci antrenörümüzün etraflıca müddet çalıştığı, Barcelona'dan zait tavsiye aldığımız, bizlere de zait bulaşık edebileceğini düşündüğümüz müşterek kaleciydi. Ücretsiz kiralık namına bu para aktarımı yaptık" sanarak konuştu.

"Pulgar'ı parasız namına mevsim sonuna derece kiraladık"

Defansif ölçülü meydan alanında müşterek eksiklerinin bulunduğunu ve bu doğrultuda çalışmalarını yaptıklarını kail Başkan Elmas, "Şilili ulusal aktör Erick Pulgar ile anlaştık. Pulgar deneyimli, Fiorentina'da baş döndürücü kalburüstü müşterek biçimde biçim giymiş müşterek oyuncu. Onu da etraflıca gelişmeler kararında parasız namına mevsim sonuna derece kiraladık. Milli maçtan sonradan gelip buraya resmi imzaların atılmasını bekliyoruz. Bolivaya'daydı, oradan buraya gelmesini bekliyoruz. O da elden hazır. Takımımıza yardım verecek müşterek oyuncu" biçiminde konuştu.

"Gomis, Galatasaray'da eksi müşterek işi bulunduğunu söyledi"

Mustafa Muhammed'in Mısır ile Afrika Uluslar Kupası'nda, Mbaye Diagne'nin de sakatlığından ötürü başağrısı yaşadıklarını ve bu nedenle buraya da kuvvetlendirme yaptıklarını açıklanan Burak Elmas, "Ciddi manada bulaşık yapabileceğini düşündüğümüz aynı sürede ligi bilici müşterek santrfor arayışımız vardı. Burada Galatasaray'dan ayrılışı baş döndürücü tartışılan, noktayı doldurulamayan, noktayı doldurulmak düşüncesince baş döndürücü ağırbaşlı maliyetlere girilen Gomis vardı görüşmelerimiz arasında. Görüşmeler esnasında gelişigüzel mevkide 5-6 kıta alternatiflerle görüşüldü. Takımımıza en uygun, en çabuk yardım verebilecek ve önümüzdeki yıl alacağımız ecnebi aktör kararları da riske etmeyecek transferler hazırlamaya çalıştık.

Önümüzdeki yılın de planlarını yapıyoruz. Önümüzdeki yıl emek vermeyi düşündüğümüz nice oyuncuyla da görüştük. Hatta yüzdelik 50 planımız da hazır. Gomis baş döndürücü istekliydi. Kulübü baş döndürücü dost müşterek oyuncu. Galatasaray'da eksi müşterek işi bulunduğunu söyledi. İstekli, ligimizi bilici ve Galatasaray taraftarının sevilmiş bulunduğu müşterek oyuncuyu da ilkin kariyerinin en olgunlaştığı müşterek zamanlar bu mücadelenin içerisine katmayı baş döndürücü akla yatkın gördük. Böylece 3 transferi gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu.

Sakatlıktan dönen Norveçli topçu Omar Elabdellaoui düşüncesince ise sarı-kırmızılıların başkanı, "Onunla bu arada ecnebi sayımız 15'ti. Hocamız Omar'ın antrenmanlardaki performansını baş döndürücü beğeniyor. Maç eksikliği mevcut lakin kapatacak. Aynı sürede da birtakım oyuncularımızla sefer açmak mecburiyetindeydik. Yedlin ve Luyindama takımdan ayrıldı" dedi.

"Gedson'u isteseydik alırdık"

Benfica'da biçim giyen ve Beşiktaş ile anlaşan Gedson Fernandes transferinin illet olmadığını açıklanan Burak Elmas, "Gedson görüştüğümüz oyunculardan biriydi. Menajerlerin bizlere ulaşmasına lüzum yok. Biz o oyuncuyu istiyorsak onun menajeriyle konuşuruz. Gedson taraftarımızın baş döndürücü sevdiği, canlı müşterek kuzey adayı. Fakat bu grup planlamamızda ve ecnebi planlamamızda evvel en evvela çabuk ihtiyacımız bulunan noktalara yöneldik. Sınırsız ecnebi hakkı yok. Mevcut sözleşmesi bulunan oyuncularımız var. 22 Ocak 2022 tarihinde Benfica ile enformasyon yaptık.

Benfica bizlerden 2 mevsim düşüncesince 1 milyon Euro icar ücreti, 7.5 milyon Euro da satın ikrar etme istedi. 10 milyon Euro öneri gelirse o teklifle oyuncunun gitme gerçekten ilgilendiren öneri verdi. Kulübün mali vaziyeti açısından, önümüzdeki yıl grup planlaması açısından opsiyonumuzu bariz bırakmaya değişmeyen verdik. Gedson'u isteseydik alırdık. Şu an önceliğimiz bulunmadığı düşüncesince bu oyuncuyu almama neticesinde verdik. Şu anda ilgimiz yok. Sosyal medyada taraftarlarımızın duygularıyla oynayıp, onları kusur biçimde manipülasyon hedefi güden müşterek ekipman odakların emek harcamaları var. Çoğu ile ilgilendiren töhmet duyurusunda bulunduk" açıklamasını yaptı.

"Galatasaray'ı geleceğe çekmek düşüncesince baş döndürücü ağırbaşlı kararlar alıyoruz"

Göreve gelirken misyonun çetin olacağını bildiklerini hatırlatan Elmas, "Galatasaray'ı geleceğe çekmek düşüncesince baş döndürücü ağırbaşlı kararlar alıyoruz. Hatalarımız da olabilir. Makul eleştirileri Galatasaray'a faydası bulunduğu düşüncesince dinliyoruz. Sosyal medyada Galatasaray yönetimini çalıştırmama, birtakım Galatasaraylı oyuncuların üstünde edisyon ihdas ve birtakım transferlerin olması düşüncesince menajerlerle beraberce çalışarak, menajerlerin istediği aktörleri Galatasaray'a almaları üstüne müşterek ameliyat karşılayıcı ve bunun müşterek bölümü da hukuksuz konu yapanlarla eş etkin hesaplar var. Galatasaray'ı küçük bütçelerle, 10-15 hesapla geleceğini belirlemeye çalışanların ellerine bırakmayacağız. Transfer çağında temelli ezanı etkin Işıtan Gün, hür Kalelioğlu ve Nihat Kırmızı'ya teşekkürname ederim" dedi.

"Bartuğ burada eğlenmek istemedi"

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve Fransız kadrosu Marsilya ile anlaşan Bartuğ Elmas'ın durumuyla ilgilendiren mütekellim Burak Elmas, "Bartuğ, Galatasaray'ın ağırbaşlı manada envestisman icra ettiği müşterek oyuncu. Galatasaray'ın bu derece envestisman icra ettiği müşterek oyuncunun kontratını son senesine bırakmaması lazımdı. Menajerlik müessesinde dirayetli enfrastrüktür oyuncularına musallat olmuş, kazanacakları komisyonlar hasebiyle de pakt bağlarını kopararak iklim dışına sevk üzere planlarla canlı oyuncularımıza dadanmış menajerler var. Bunlara son vereceğiz. Bartuğ'un kendisi ve babası ile görüştüm.

Kendisi burada eğlenmek istemedi. Menajerler kendisini kandırma etmişlerdi. Bartuğ, Galatasaray tesislerinde kalıyor, yemeğini yiyor ve A ekipman ile pik çıkıyor. Galatasaray'ın bu derece güvenilmiş bulunduğu müşterek aktör şayet kulübüne güvenmiyorsa Galatasaray'da noktayı yoktur. Bu evlatların ve menajerler hesabına da müşterek dizelge emek harcamaları yapıyoruz. Bu listelerin dadandığı canlı oyuncularımız takımda toprak alamayacaklar. Bu insanoğlu Florya'da tek oyuncumuzla alım satım kuramayacaklar" sanarak konuştu.

Burak Elmas, çağ Galatasaray'ın efsanesi Metin Oktay veladet haset hasebiyle kendisini muhabbet ve nazikâne anladıklarını belirterek, "Yeri dolmadı. Yeni Metin Oktay'lar arıyoruz. Maalesef noktayı dolmuyor. Kimse müşterek Metin Oktay olamadı" dedi.

Elmas son namına da Galatasaray'ın en iri gücünün lehtar desteği bulunduğunu vurgulayarak, sarı-kırmızılı taraftarlara ekibi desteklemeleri hesabına ricada bulundu.

Oğuzhan Ort
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler