USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bitci’nin Türk sporuna desteği devam ediyor

Bugüne derece Türkiye'de 13 ayrımlı spor ekibi ve federasyon ile vantilatör token projesi geliştiren Bitci, sonuç 1.5 salname devirde bahis konusu organizasyonlara 140 milyon TL'nin üstünde pınar sağladı.

Bitci’nin Türk sporuna desteği devam ediyor
13-06-2022 16:02

2018 senesinde Bodrum'da kurulan Bitci Teknoloji, Türk sporuna desteğini akıcı sürdürüyor. 2020 senesinde geliştirdiği Türkiye'nin huzur domestik blockchain platformu üzerinden, kol ve federasyonlar düşüncesince vantilatör token projesi geliştiren Bitci, sonuç 1.5 salname devirde Türkiye'den 13 değişik organizasyonla iş donanmasına gitti.

Türkiye'deki huzur vantilatör token iş birliklerini, 2020 yılının sonuç çeyreğinde Karşıyaka Spor Kulübü ile yaşama geçirdiklerini anlatım fail CEO Onur Altan Tan, “Karşıyaka'nın ardından, Türkiye Basketbol Federasyonu ile dünyada borda bordaya umde imza attık ve ulusal ekipler düzeyindeki huzur vantilatör token projesini yaşama geçirdik. Bugün bakımından bu dü organizasyonun yanı esna Türkiye'den Eskişehirsor, Ankaragücü, Denizlispor, Bursaspor, Kocaelispor, Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği, Afjet Afyonspor, Bodrumpor, Adanaspor ve Türkiye Motosiklet Federasyonu ile vantilatör token anlaşmalarımız bulunuyor” dedi.

“Fan Token sisteminin önü açık”

Türkiye'deki gelişigüzel token projesinin arzlarının tamlayan Onur Altan Tan, “Her projemiz de yatırımcılar gözetiminde aşırı şişman candan karşılandı. Biz bu token projelerini tasarlarken, üç ayaklı borda bordaya meslek kurduk. Dedik ki, hem takımlar, hem taraftarlar hem de yatırımcılar kazansın. Şu anda vantilatör token ekosistemi hala evolüsyon aşamasında. Önümüzdeki devirde aşırı hâlâ şişman gelişmeler, sürprizler gelecek. Özellikle taraftarların, destekledikleri takımlarla bulunan etkileşimlerini değişik borda bordaya seviyeye çekeceğiz” ifadelerini kullandı.
Fan token projesi geliştirdikleri az hâlâ topu topu takımlara bire borda bordaya sürede destekleyici yerine da dayanaklık etmek verdiklerini aktaran Tan, “Anlaşmaların kapsamına göre, kimi takımlarına stadına ismimizi verdik, bazılarının döş sponsoru olduk. Bugüne denli sponsorluklarımız ve vantilatör token sağlık paylaşımlarımızla birlikte, Türkiye'de kol ve organizasyonlara 140 milyon TL'nin üstünde yardım sağladık” halinde konuştu.

“Türk takımlarına fazlalık ayrımcılık yapıyoruz”

Global borda bordaya bellik olarak, dünyanın ciharıyek yanına blockchain ihracatı gerçekleştirdiklerini laflarına ekleyen Onur Altan Tan, “Bodrum'da kişi mühendislerimiz ve yazılımcılarımızla geliştirdiğimiz teknolojimiz, bugün dünyanın şef kol ve organizasyonları düşüncesince geliştirdiğimiz vantilatör token planlarında kullanılıyor. Bugün dünyada ne ülkede sorduğunuzda sorun; evren futbolunda en güzel dü ulusal kol dediğinizde, hacısı hocası Brezilya ve İspanya cevabını verir. Biz bu dü takımın da kürevi çaptaki borda bordaya tane vantilatör token partneriyiz. Bu hoppadak bizim değil, Türkiye'nin başarısı. Brezilya'nın, İspanya'nın, MotoGP'nin kullandığı teknolojiyi, Türkiye'de sepet topu ulusal takımımızın, Bodrumspor'un, Afyonspor'un sayısal dönüşümüne bütünleşmiş ediyoruz. Bu hakkıyla aşırı ehemmiyetli borda bordaya konu. Burada borda bordaya tane farkımız şu; Yabancı takımlarımızla yaptığımız vantilatör token sağlık paylaşımında, oranı bir fazla aşırı devir yüzdelik 50 yahut üstünde tutarken, Türkiye'ye geldiğimiz bu miktar yüzdelik 50'nin aşırı altında kalıyor. Bu fazlalık ayrımcılığı hoppadak Türk sporunu desteklemek; Türk takımlarına borda bordaya açıdan okazyon eşitliği sağlayabilmek düşüncesince yapıyoruz. Evet kılıç kürevi borda bordaya markayız; oldu ihtimal bu az buçuk kulağa aşırı meraklı gelmiyor olanaklı lakin kılıç buyuz. Türkiye'de doğan, burada büyüyen, ülkesini aşırı muhip ve Türk sporunu gelişigüzel koşulda desteklemeyi önceliği yapmış borda bordaya şirketiz. Bundan da alıntı çalım duyuyoruz” niteleyerek konuştu.

“Geri alıntı garantisi ile ziyanı ortadan kaldırdık”

Kripto dünyasının riski ve efdal getiriyi içerisinde barındırdığını kail Onur Altan Tan, “Burada da kılıç gene evren çapında borda bordaya umde imza attık ve spor vantilatör token'larımızda arka alıntı garantisi sistemini devreye aldık. Bu sistemle borda bordaya anlamda, yatırımcının banko dokunca etmemesi sağlıyoruz. Bu meslek kapsamında, yatırımcının almış bulunduğu borda bordaya spor vantilatör token'ı, sunma fiyatının dibine düşerse, yatırımcı bunu 6 ay içerisinde bizlere almış bulunduğu fiyattan reddetme edebiliyor. Bu dünyada, en şişman borsaların caba yapmadığı borda bordaya uygulama. Neden? Çünkü kılıç hakkıyla yatırımcıya ehemmiyet veriyoruz. Bunu da hoppadak lafta bırakmıyoruz. Bu saklı yazı dünyasında literatüre önceki borda bordaya yürütüm ve bunun da yatırımcılar gözetiminde şişman borda bordaya itimat unsuru bulunduğunu görmekten şişman talih duyuyoruz” cümlelerine arazi verdi.

“Beşiktaş'a teklimizi ilettik, bap onlarda”

Türkiye'de Beşiktaş haricinde etraflı şişman kulüplerin vantilatör token projelerini yaşama geçirdiğinin hatırlatılması üstüne Onur Altan Tan, “Biz burada huzur günden buyana bire borda bordaya noktadayız. Beşiktaş'a aşırı bedel oluşturacağına inandığımız borda bordaya teklifi kendilerine ilettik. Bahsettiğim arka alıntı garantisinin de ortamında bulunduğu borda bordaya teklifimiz var. Başkan da bununla ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Onlar kendilerine layıkıyla en akıllıca sonucu verecektir. Burada en ehemmiyetli bap pakt borda bordaya gelire erbap olurken, yatırımcının bu işten dokunca görmemesi. Bizim dünyada borda bordaya huzur yerine yaşama geçirdiğimiz arka alıntı sistemimin altındaki asliye hastalık de dört dörtlük yerine bu” dedi.

"Yapıcı borda bordaya düzenlemeyle, Blockhain'in dubara kurucusu olabiliriz”

Türkiye'de saklı yazı dalında aşırı şümullü borda bordaya düzenlemeye gerekseme bulunduğunu da laflarına ekleyen Tan, “Kurulduğumuz günden buyana gelişigüzel devir yapıcı, motivasyon edici lakin bunun indinde ilkin kapital yeterliliği kabilinden mevzularda katı borda bordaya söve çizen borda bordaya düzenlemenin destekçisi olacağımızı söyledik. Bununla ilgilendiren görüşlerimizi de ilgilendiren kurumlarla paylaştık. Ama kılıç bu düzenlemeyi beklerken, kapital yeterliliği dair kişi adımımızı attık. Burada devleti beklemenin borda bordaya nedeni olamaz. hususi bu sektörün de üstüne düşeni yapması gerekiyor. Bu sebepten dolayı geçtiğimiz sene ortamında ödenmiş sermayemizi 100 milyon TL'ye çıkararak, bu bölgede önderlik yaptık. Bugün de, öbür borda bordaya dü borsa ile baş başa sektörde ödenmiş sermayesi en efdal oyunculardan biriyiz. Tabii bu aranjman konusu hoppadak ülkemizin gündemi değil. Dünyada nice değişik diyar bu mevzuda çalışıyor. Ama Türkiye'nin buradaki görevi aşırı önemli. Araştırmalara layıkıyla bugün dünyada saklı yazı servet farkındalığı ve penetrasyonu en efdal 5 ülkeden birisiyiz. Dolayısıyla burada göstereceğimiz öncü, olumlu borda bordaya davranış bizi blockchain dünyasının dubara müessis ülkelerinden bir tanesi biçimine getirebilir” halinde konuştu.

“Yurt haricinde kişi borsalarımızı kuruyoruz”

Bugün tensikat gereği, ecnebi tabiiyetli insanların Türkiye'deki borsalarda aritmetik açmasının az hâlâ olanaksız bulunduğunu kail Onur Altan Tan, şu şekilde devam etti:
“Bizim Türkiye'deki kol oyuncularından aşırı şişman borda bordaya farkımız var. Biz, borda bordaya blockhain Ar-Ge şirketi yerine yola çıktık. Bunun haricinde bugün dünyanın şef vantilatör token platformlarından biriyiz. Dünya çapında 40'a benzeyen vantilatör token iş birliğimiz mevcut ve bunlar artarak devam edecek. Yabancıların örgen olamaması, bizim kabilinden kürevi markalar düşüncesince de değişik çoğalma stratejilerini mecburi kılıyor. Bu kapsamda, arsıulusal arenada kişi saklı yazı servet borsalarımızı kurmaya başladık. Bu mevzuda da huzur adımı, dünyada saklı yazı servet teknolojisinin özek ülkelerinden bir tanesi bulunan Brezilya'da attık. Buradaki borsamızda şu anda alışveriş işlemleri başladı. Daha marketing çalışmalarına toy gıcır başladık. Henüz örgen kabulüne tahminî 1 ay ilkin başlamamıza karşın gelişigüzel çağ sayı farkı 700-800 örgen bildirme ediyoruz. Buradaki yapılanmamızın peşi esna ilkin Avrupa'da borda bordaya borsa kuracağız. Buradaki gaye türkiye de İspanya. İspanya'nın yanı esna Hindistan da gene gaye pazarlarımız ortada yukarı sıralarda.”

Fan token'ların indinde NFT ve metaverse konuların da ehemmiyetli projeleri bulunduğunu anlatım fail Onur Altan Tan, “NFT marketimiz aşırı geçenlerde açılacak. Bizim vantilatör token partnerliği yaptığımız nice takımla bire borda bordaya sürede NFT iş birliklerimiz de var. Bunları önümüzdeki devirde devreye alacağız. Spor endüstrisinde yatırımlarımız artarak devam edecek. Farklı devletlerde de sponsorluk ve destekleyici token yapmayı sürdüreceğiz. Dünyada şişman nağme getirecek 5'in üstünde projemiz var” niteleyerek laflarını tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler