USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakan Kasapoğlu: Spordaki çelimli yürüyüşümüze, gençlik alanındaki çelimli projelerimize bitmeme edeceğiz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'in Kınık ilçesinde 9 bin 300 metrekare alanda, içinde alan topu kortları, sepet topu ve halı sahalarının bulunmuş olduğu gençlik merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Kasapoğlu: Spordaki çelimli yürüyüşümüze, gençlik alanındaki çelimli projelerimize bitmeme edeceğiz
19-09-2022 21:03
İzmir

Bakan Kasapoğlu, Kınık Gençlik Merkezi'nin açılışında meydana getirdiği konuşmada, İzmir'de fazlalaşan ve kırcı ortak izlence gerçekleştirdiklerini, şehrin kâffesi ilçelerinde gençliğe ilişkin katı baş döndürücü emek harcamaları bulunduğunu söyledi.

Hizmet etmenin, üretmenin, iz ortaya koymanın her insana kader olamayacağını tamlayan Kasapoğlu, "Bizler hamdolsun Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle çıktığımız bu yolda, 21 yıldan buyana ülkemizin değme ortak köşesinde durmadan, yorulmadan daima ortak etap sonrasında gitme felsefesiyle ürettik. Eser ortaya koyduk ve bundan böyle da gine bire ortak ruhla bire ortak heyecanla bu ermiş budun için, 85 milyonun değme ortak ferdi düşüncesince bu iyi çoluk çocuk için, tertemiz füru düşüncesince durmadan, yorulmadan üretmeye, koşmaya bitmeme edeceğiz." dedi.

Kasapoğlu, sabahleyin saatlerinde Ege Üniversitesi'nde Zübeyde Hanım Yurdu'nda da araştırmalarda bulunduklarını, yurdun doğacak hafta öğrencilerin hizmetine sunulacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da 105 toy yurdun açılışını gerçekleştirdiğini ve ülkenin ciharıyek yanı sıra emlak kapasitelerini artırmaya bitmeme edeceklerini aktaran Kasapoğlu, "Ege Üniversitesi ziyaretimizden sonradan Urla'ya geçtik. Yine Urla'da emlak inşaatlarımızı denetledik. Onlar da çabuk ortak halde ilerliyor. Yine teşrinievvel kocaoğlan içinde de onları inşallah öğrencilerimizle buluşturacağız. Dünyanın evvel ve ortak tane örneği bulunan Türkiye'nin yurtlarını, 850 bin kapasitesiyle 800'den ortak tomar yurduyla ve bu sene evvel fazdaki yüzdelik 80 takrir oranıyla kırdığımız rekorlarla toy rekorlara, toy hedeflere akıllıcasına siz kıymetli ziyaretçilerimizin desteği ile milletimizden aldığımız güçle ilerletmeye, geliştirmeye, büyütmeye de bitmeme edeceğiz." niteleyerek konuştu.

Bakan Kasapoğlu, emlak genelindeki oluşturulan 417 gençlik merkezine ortak yenisini eklediklerini, 418'inci gençlik merkezini Kınık'ta açtıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çalışma salonlarıyla atölyeleriyle ve spor alanlarıyla Kınık düşüncesince İzmir düşüncesince hayır kademli olmasını diliyorum. Kınık'ta altın şehremaneti başkanımıza teşekkürname ediyorum. Pek baş döndürücü teşrikimesai projemiz var. 'Yüzme bilmeyen kalmasın' kampanyamız çabuk ortak halde Kınık'ta bitmeme ediyor. Altı beniz gencimiz bu yaz yüzme projesine katıldı. İnanıyorum ki yüzme bellemek talip her insana motamot Türkiye'nin ciharıyek yanı sıra bulunduğu kabil Kınık'ta da İzmir'imizin öteki ilçelerinde kesinlikle yüzmeyi öğretiyorsak inşallah bu projemizde de kâffesi hızımızla kâffesi gücümüzle çelim vermeye ve bu açıdan yüzme bellemek talip her insana öğretmeye de bitmeme edeceğiz."

"Bizim politika anlayışımızda gençlik odaklı politika anlayışı var"

Her devir dünyanın değişik ortak ülkesinden mevrut madalya haberiyle mevki duyduklarını tabir fail Kasapoğlu, spordaki çelimli yürüyüşe, gençlik alanındaki çelimli projelerle bitmeme edeceklerini, sonuç 2 yılda İzmir'e 8 gençlik merkezi kazandırdıklarını, Karşıyaka'daki gençlik merkezinin de teşrinievvel ayında Cumhuriyet Bayramı ile hizmete girmesinin planlandığını aktardı.

Bakan Kasapoğlu, şu halde konuştu:

"Spordaki çelimli yürüyüşümüze, gençlik alanındaki çelimli projelerimize gine bire ortak ruhla bire ortak teşrikimesai anlayışıyla ülkemizin ciharıyek tarafında çelim vermeye, bu anlamdaki çıtamızı değme güzeşte devir yükseltmeye bitmeme edeceğiz. Bu ülkenin değme ortak gencinin yüreğine, gayretine, enerjisine güveniyoruz ve kâffesi imkanlarımızı görü adına sunuyoruz. Dünyada göz boncuğu halde bu denli çelimli ortak emlak ağının aynısı benzeşim yok. Son dü senesinde İzmir'imize 8 gençlik merkezi kazandırdık. Türkiye genç nüfusuyla dünyanın ve Avrupa'nın en genç nüfuslarından ortak tanesi. O sebepten dolayı bizim politika anlayışımızda gençlik odaklı politika anlayışı var. 21 yıldan buyana gençlerin gereksinimi her neyse gençlerin talepleri her neyse daima gençlerle bu açıdan gençlerin yanı sıra olduk. Gençler ne arzu ediyorlarsa gençlerin gereksinimi her neyse gine değme çeşitli ihtiyacına yanıt özgülemek kıl payı değme çeşitli olanağı çoluk çocuk düşüncesince seferber etmeye, bu ülkenin elden yarınları değil, bugünleri de bulunan çoluk çocuk düşüncesince değme çeşitli olanağı ortaya koymaya el birliğiyle çelim birliğiyle bitmeme edeceğiz."

Gençlik merkezinin imalatında emeği güzeşte her insana teşekkürname fail Kasapoğlu, Kınık ziyaretlerinin peşi sıra Dikili, Bergama ve Aliağa'da da araştırmalarda bulunacaklarını söyledi.

Bakan Kasapoğlu, "Kınık'ta yüzme bilmeyen kalmasın" projesi kapsamında yüzmeyi öğrenen 600 öğrenciyi temsilen 3 öğrenciye de katılma vesikası verdi.

Daha sonradan merkezin kurdele endam töreninin peşi sıra Kasapoğlu ve beraberindekiler gençlik merkezinde araştırmalarda bulundu, öğrencilerle foto çektirdi.

Bakan Kasapoğlu henüz sonradan Kınık'ta ortak kahvehanede vatandaşla çay içti, lakırtı etti.

Ziyareti kapsamında Kasapoğlu, Bergama ilçesinde yüzyıllık zeytin ağaçlarının içinde oluşturulan Zeytinpark'ta ve inşası devam eden 500 şahsiyet mektepli yurdunda da tetkik yaptı.

Açılış törenine, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu da katıldı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler