USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakan Kasapoğlu: Gençlerimizin önündeki topu topu engelleri birer birer kaldırdık

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bu ülkenin gençlerini kamplara ayıranlara, ötekileştirenlere, onların önüne cins tür engeller koyanlara temerrüt gençlerimizin önündeki kâffesi engelleri birer birer kaldırdık." dedi.

Bakan Kasapoğlu: Gençlerimizin önündeki topu topu engelleri birer birer kaldırdık
04-12-2022 20:03
Osmaniye

Bakan Kasapoğlu, TFF 3. Lig'de Osmaniyespor FK ile Güneş Holding Çankaya FK ortada 7 Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmayı izledi.

Taraftarlar, Kasapoğlu'na isminin ve şehrin plakasının yazılmış bulunduğu Osmaniyespor forması ile kaşkol armağan etti.

Kasapoğlu, ondan sonra Fakıuşağı Mahallesi'nde inşası tamamlanan Çok Amaçlı Spor Salonu'nun açma törenine katıldı.

Buradaki konuşmasında Kasapoğlu, şehitler, yiğitler ve kahramanlar yurdu bulunan kente ilk gencelme dalında ehemmiyetli tesisler kazandırmaya bitmeme ettiklerini söyledi.

Spor salonunun kaç branşı ve egzersiz alanlarını barındırdığını aktaran Kasapoğlu, Türk bayrağını dünyada dalgalandıracak şampiyonların, yıldızların tesiste yetişeceğini belirtti.

"Milletimiz düşüncesince üretmeye, standartları yükseltmeye bitmeme ediyoruz"

Kente kazandırılan eserlerin vatandaşlara maruz sözlerin karşılığı bulunduğunu vurgulayan Kasapoğlu, şöyleki bitmeme etti:

"Hizmet, kitap siyaseti yönünde yola koyulduğumuz andan itibaren sağlıktan eğitime, sanayiye, altyapıya, gelişigüzel bölgede iddiayı ortaya koyduk. Bu iddianın neticesi şekilde gelişigüzel sabık güneş müşterek taraftan tesislerimizi hizmete alırken öbür taraftan hem ilk gencelme dinamizmine hem sporun enerjisine makul biçimde acemi projelerle, yatırımlarla milletimiz düşüncesince üretmeye, bu çıtayı, standartları yükseltmeye bitmeme ediyoruz. Her sabık güneş üretmek, 'iki güne denktaş bulunan ziyandadır' anlayışıyla çalışmak, bizim daim beraberce yola koyulduğumuz davanın felsefesi. İnanıyorum ki 2023'te Cumhur İttifakı ile bu süreci millet, yurt şekilde en çelimli biçimde taçlandıracağız. Biz buna inanıyoruz. Milletimizden aldığımız ilhamla, güçle o iradeyi en çelimli biçimde bilgili kılma hesabına durmadan, yorulmadan ve tek engele pürüzsüz yürümeye bitmeme edeceğiz."

Türkiye'nin ciharıyek indinde ayrımlı branşlarda spor tesislerinin açıldığını hatırlatan Kasapoğlu, spor kulüplerine, sporculara, acemi sporculara dayanak noktası verdiklerini anlattı.

Bakan Kasapoğlu, yurtlar ve ilk gencelme merkezlerinin alım çalım tablosu bulunduğunu vurgulayarak, Osmaniye'ye acemi müşterek ilk gencelme merkezi kazandıracaklarının müjdesini de verdi.

"Gençlerimizin önündeki kâffesi engelleri birer birer kaldırdık"

Ülke genelinde 54 ilk gencelme kampında senenin 365 haset Türkiye'nin ciharıyek yanından gençleri ağırladıklarını özetleyen Kasapoğlu, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle, güneyiyle ülkemizin ayrımlı vilayetlerinden mevrut çoluk çocuk orada kardeşliklerini pekiştiriyor. Bu açıdan enerjileriyle, gelişimleriyle yarınlara hazırlanıyorlar. İşte o kamplardan birisi de Osmaniye'deki Aslantaş Gençlik Kampı. Osmaniye bu elleme kampa ev sahipliği yapıyor. Bu kampın içinde çoluk çocuk düşüncesince basketboluyla, voleyboluyla, futboluyla, okçuluğuyla, paintball ve temaşa alanıyla katı aşırı olanak var. Biz bu ülkenin gençlerine, birbirinden kıymetli, kıymetli evlatlarına güveniyoruz. Bugünlerimizin, yarınlarımızın onlarla beraberce hâlâ aydın olacağına inanıyoruz. Bu dünyanın, ülkenin gençlerinin vicdanı, merhameti, ruhu ve dokunuşuyla hâlâ adaletli olacağına inanıyoruz. İşte o nedenden dolayı bugüne denli gençlerimiz düşüncesince gelişigüzel müşterek olanağı seferber etmekte müşterek an olsun duraksama etmedik. Bu ülkenin gençlerini kamplara ayıranlara, ötekileştirenlere, onların önüne tür tür engeller koyanlara direnim gençlerimizin önündeki kâffesi engelleri birer birer kaldırdık. Bundan sonradan da tek bariyer tanımadan, gençlerimizle beraberce hâlâ güçlü, aydın yarınlara onların yanında, onların kez arkadaşları şekilde bitmeme edeceğiz."

Kasapoğlu, Osmaniye'de 2002'de 1492 bulunan lisanlı sportmen sayısının bugün 79 bin 917'ye ulaştığına, bunun müşterek alım çalım tablosu olduğuna dikkati çekti.

Bugünlere gelinmesinde desteği olanlara teşekkürname fail Kasapoğlu, "Bu müşterek spor devrimidir deriz ya aha bu rakamlar bu ifadeyi anlamsız söylemediğimizi gösteriyor. Ülkemiz gelişigüzel bölgede bulunduğu üzere sporda da ilk gencelme yatırımlarında da en elleme biçimde hem imkanlarını hem de potansiyelini değerlendiriyor. Bundan sonradan da değerlendirmeye bitmeme edecek." ifadelerini kullandı.

Kasapoğlu, 2002'de 7 spor tesisi bulunan Osmaniye'de bugün bu sayının 60'ın dair çıktığını, bu sayıyı, enerjiyi ve gücü beraberce yukarıya taşıyacaklarını söyledi.

"İlmek din işlediğimiz projelerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz"

Türkiye'de gelişigüzel bölgede inkılap durumunda hizmetler yapıldığını tamlayan Kasapoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Türkiye'nin yarınlara temaşa savaşı ve 'önce insan' niteleyerek başlattığımız görev yolculuğu Türkiye Yüzyılı'nın arifesinde aşırı ama aşırı ayrımlı müşterek noktaya geldik. Devrim niteliğindeki eserlerle taçlandırdığımız, din değmek işlediğimiz projelerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz. Spor yatırımlarımız ve politikalarımız yardımıyla vaktiyle yarışacak sportmen bile bulamadığımız branşlarda bugün madalya ve bökelik sahibi sporcularımız var. Dünyanın en çelimli ilk gencelme politikalarını uygulayıcı ülkesiyiz. Yurtlarımız kapasitesiyle, konaklamasından beslenmesine, güvenliğinden temizliğine sağlanan gelişigüzel çeşitli imkanıyla tam müşterek isteklendirme hareketi, ilk gencelme hizmeti. Gençlerimizi tutma noktasında itimat ve burs altyapısının dünyada apayrı müşterek örneği yok."

"Bugüne denli elimizi taşın altından tek devir kaldırmadık"

Kasapoğlu, ehil olunan çelimli enfrastrüktür ve imkanların devletin gücünü, kudretini ve insanlığa bulunan inancını gösterdiğini anlatım ederek, şunları kaydetti:

"Bu devlete, millete saha okumaya kalkışanlar, kapan kurmaya çalışanlar, Türkiye'nin, bu eren milletin ayağına taş değsin niteleyerek bekleyenler, Allah'ın izniyle, bu eren milletin ferasetiyle daim aşınmış olmuşlardır ve aşınmış olmaya da mahkumdurlar. O nedenden dolayı bu ülkeyi, bundan böyle da bizlerden ümidi bulunan insanları, milletimizden aldığımız güçle tek devir utangaç etmeden, hâlâ aydın yarınlara giymek hepimiz düşüncesince haysiyetli müşterek görevdir, hümayun müşterek misyondur. Milletimizin ihtiyacını ve hissiyatını, istikbalimizi, adaleti ve merhameti esasi düzlük bu hümayun yürüyüşümüzün de hemen bu ülkenin değil, bire müşterek sürede halis muhlis mazlum coğrafyaların ve insanlığın ümidi bulunduğunu aşırı elleme biliyoruz. Türkiye'nin hakkını, hukukunu korumak, kaç medeniyetlere ev sahipliği yapmış bu kadim toprakların hizmetkarı peyda eylemek hepimiz düşüncesince iri müşterek onurdur. Köylerimize, kasabalarımıza, şehirlerimize, bu ülkenin gelişigüzel müşterek karışına adaletle, kardeş kardeş ve heyecanla görev eylemek bizim düşüncesince iri müşterek alım çalım vesilesidir. İşte Cumhuriyetimizin 100. yılına da bu liberalizm ve gururla yürüyoruz. Türkiye Yüzyılı herkesin yüzyılı olacak ama en aşırı siz kıymetli gençlerimizin omuzlarında ve en çelimli biçimde yükselecek. Sizlerin bugününün dünden, yarının bugünden elleme olması düşüncesince bugüne denli elimizi taşın altından tek devir kaldırmadık. Bundan sonradan da bire müşterek amaç ve inançla bu yola bitmeme edeceğiz."

Vali Erdinç Yılmaz da Çok Amaçlı Spor Salonu'nun sporcuların başarılarına yenilerini ekleyeceğini anlatım etti.

Konuşmaların peşi sıra Kasapoğlu ve tören düzeni üyeleri çeşidinden salonun açma kurdelesi kesildi. Daha sonradan salonda araştırmalarda mevcut Kasapoğlu, egzersiz karşılayıcı sporcularla geveze etti, foto çektirdi.

Açılış törenine AK Parti Osmaniye milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy ve MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu da katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler