USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Antalyaspor’da transfer hareketliliği

Ara transfer periyodunun bitmesine mahdut eyyam kaldığında FT Antalyaspor'da 6 topçu ile metodlar ayrıldı, 3 topçu ekibe engelleme edildi.

Antalyaspor’da transfer hareketliliği
01-02-2022 11:00
Futbolda "ara transfer" adına bilinen ikinci transfer ve tescil devri 12 Şubat'ta sona eriyor. Süper Lig'de sonuç haftalarda almış olduğu biçimsiz neticelerle 17. sıraya gerileyici FT Antalyaspor'da boşluk transfer devri hareketliliği yaşanıyor. Akrepler 6 futbolcusu ile yöntemini ayırırken, 3 topçu ile de ekibine tahkim yaptı.

Kırmızı-beyazlı ekipte; Amilton İH Konyaspor'a, Crivelli Fransa'nın Saint-Etienne takımına, Eren Albayrak Çaykur Rizespor'a, Mukairu Danimarka'nın Kopenhag ekibine, Ersin Zehir Hollanda'nın FC Dordrecht kulübüne, Erkan Eyibil ise Almanya'nın Stuttgart takımına transfer oldu.

Güney kadrosu atılım ağırlıklı peyda etmek gibi 3 ecnebi futbolcuyla ekibini güçlendirdi. Antalyaspor; Admir Mehmedi, Fernando Martins ve Alassane Ndao'yu transfer etti. Kırmızı-beyazlılar atılım hattına müşterek aktör takviyesi şimdi yaparak transfer periyodunu kapatmayı planlıyor.

İsa Akar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 377

The include file 'json/puan_55601_0_1.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler