USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdullah Avcı: "Rövanşı almak istiyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kopenhag karşısında Danimarka'da önce maçta tahsil edilen 2-1'lik mağlubiyetin rövanşını almak istediklerini söyledi.

Abdullah Avcı:
23-08-2022 22:06

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında ferda şeb ezanı FC Kopenhag takımını ağırlayacak bulunan Trabzonspor'da karşılaşma önceleri Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Abdulkadir Ömür, maçın oynanacağı Medical Park Stadyumu'nda matbuat toplantısı düzenledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Danimarka'da oynanan önceki maçta tahsil edilen 2-1'lik mağlubiyetin rövanşını almak istediklerini belirterek, "1 hafta evvela Kopenhag'da aşırı dobra birlikte ortamda halis muhlis planlarımızı yaparak sahaya çıktık. Oyunun gole kadarki bulunan bölümünde hile organizasyonu elleme gidiyordu. Bireysel hatadan yediğimiz goldü. Sonrasında oyun, çevrim bitene genişliğinde rastgele dü ekip düşüncesince de bitene genişliğinde kararlı gitti. Sonrasında da Kopenhag'ın en çelimli taraflarından biri bulunan duran global ikinci golü yedik. İkinci 45 dakikayı domine birlikte hile oynadık ve Bakasetas golünü attı. Oyun yerine kazandığımız ancak nüsha yerine kazanamadığımız birlikte oyunda kişi evimize taşıdığımız birlikte nüsha oldu” diyerek konuştu.

"Yeni birlikte öykü savsamak düşüncesince dobra birlikte okazyon var"

Yarın şeb ezanı oynanacak karşılaşmaya amade olduklarını tamlayan Avcı, “Yarın şeb ezanı burada parlak Trabzonspor taraftarının sabık yıldan buyana bizlere verdiği fazlalık destekle bu arada şampiyonlukla bu arada milyarlarca insana sağlam reşit lukları ve kutlamaları bu seviyenin dibine düşmeden, gene sağlam olarak, rakibe hürmet göstererek hemen bası dibine alarak, oyuna karışan yapılmaksızın oyuna dayanak noktası vermesini bekliyoruz. Rakip ilkin ferda ikinci alanda bekleyip birlikte geçiş, topa cemaat olurken defans güvenliğine özen edeceğiz. Duran topa özen edeceğiz. Bununla ilgilendiren çalışmalarımızı yaptık. Geçen haftadan da pratiğimiz var. Yarın zihnimiz körpe biçimde dünkü birlikte öykü savsamak düşüncesince ferda şeb ezanı aşırı dobra birlikte okazyon var. Bu şehir, pakt bunu adalet ediyor. Oyunda müddet aşırı uzun. Lütfen bu süreye özen etsinler. 3-0 çabucak 3-2 olmaktadır santimetre santimetre hesapladık, hakeza akım edeceğiz. Umarım ferda Trabzon ve Trabzonspor düşüncesince zamanı günlerden biri olacak. Bunun karşılığını almak istiyoruz” dedi.

Avcı, hastalıklı oyuncularla ilgilendiren bilim verdi

Sakatlıklar üzerine bilim verici Avcı, “Marek Hamsik'in tedavisi bitmeme ediyor. Olumlu gidiyor hemen ferda bizimle olmayacak. Bruno sabık yıl aşil tendonu kopmuştu. Serkan ve Hüseyin'i biliyorsunuz. Edin'in kolu kırıldı. Bir yegâne beklemediğimiz süreçte Bakasetas'ın sabık hafta oldu. Bu şeb ezanı gene bakacağız hemen ağır kabil diyerek düşünüyorum. Bu şeb ezanı vaziyeti şimdi kesin kabil diyerek düşünüyorum” diyerek konuştu.

Kopenhag maçı ve ligde oynanan Antalyaspor maçında yaşanmış bulunan kayıpların ferdî yanlışlar zımnında bulunduğunu tamlayan Avcı, "Konsantrasyon eksikliği olmadığını düşünüyorum. Bu oyunun içerisindeki hatalardan olabilecek parçalar. Bazen fevk fazladan gelebilir. Antalya maçında bulunduğu gibi. Enteresan birlikte boyut yaşadık. Bireysel yerine da bunun üstünde çalışıyoruz konsantrasyondan kaynaklı bulunduğunu düşünmüyorum” dedi.

"Bartra ve Bardhi inatçılık eğer olmazsa sahada olacak"

Takımın akıbet transferlerinden Marc Bartra ve Enis Bardhi'nin takıma tez uyarlanmış olduklarını tamlayan Avcı, “İki oyuncumuz da akıbet aşama elleme gidiyor. Transfer etmeden evvela ve ettikten sonradan ileri bulundukları kulüplerden halis muhlis egzersiz ve kaza verilerini, tedarik maçları verilerini alarak, oyuncularla planlama yapıyoruz. Aynı planlama üstünden gittik. Yarın inatçılık eğer olmazsa ikisinin de sahada olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

"Transferler bitmeme ediyor"

Yarın oynanacak Kopenhag maçına odaklandıklarını ve nakil çalışmalarını sürdürdüklerini özetleyen Avcı, “En ehemmiyetli maç, önündeki maçtır. Galatasaray ile ilgilendiren birlikte gr. ne emek vermek ne mülakat oldu. Bir karşılaşma kaybedilmiş bulunduğu devir kafalar orda mı burada mı deniliyor. Bunların devir tünelinde kaldığını düşünüyorum. Süreçte sakarlıklar var. Oyun organizasyonundan vazgeçmeden buna sürdürmek gerekiyor. Bazen oyuncular değişecek hemen hile organizasyonu değişmeyecek. Transfer bitmeme ediyor. Şu an bakımından birlikte tarafını izlem komitesi ve tığ de çalışıyoruz. Başkanımız ve hile kurulumuz çalışıyor” biçiminde konuştu.

"Ahmetcan düşüncesince aşırı mutluyuz"

Ahmetcan Kaplan'ın Ajax'a transferini değerlendiren Avcı, “Ahmetcan düşüncesince Trabzonspor altyapısında herkesi verdiği emekten çevre teşekkürname ediyorum. Ben geldiğimde A takımdaydı. Ekibe de şurası söylemiştim, “harika birlikte fiziği var, verdiğini alabiliyor ve bu çocuğun Trabzon'un yüzü olması gerekiyor demiştim. Ahmetcan düşüncesince eksiksiz birlikte boyut aşırı mutluyuz. Bunun sayısını artırmak amacımız. Onun da yapması müstelzim tam değil. Giderken nice nasihatte bulunduk. Kendini geliştirmesi müstelzim aşırı obje mevcut sayaç kökeninden itibaren hedeflerden birlikte tanesiydi" dedi.

Abdulkadir Ömür: "Çok mütemerkiz reşit durumdayız"

Geçen hafta rakip karşısında mutsuz semere aldıklarını tamlayan Abdulkadir Ömür, " Yeterli süremizin bulunduğunu düşünüyoruz. Futbol birlikte taktik mücadelesi ve rastgele hatıra akıllıca oynamamız gerekiyor. Çok sade sorumluluk yapmamamız gerekiyor. Çok mütemerkiz reşit durumdayız. Hem Trabzon'a, hem taraftara, hem Türkiye'ye bu gururu keyiflendirmek ve gruplara eğlenmek istiyoruz. Elimizden mevrut rastgele şeyi yapacağız. Duyguları birlikte tomar karıştırmadan oyuna ve taktiğe sadakatli kalmış şekilde 90 dakika uzunlamasına elimizden mevrut rastgele şeyin fazlasını yapacağız. Ümitsiz değiliz. Çok çirkin birlikte skorda da değiliz. Maçı çevirecek ve galip olabilecek birlikte gaz yuvarı oluşturacağını düşünüyoruz taraftarlarımızın. Yarın onlara aşırı şimdi birlikte tomar ihtiyacımız var. Tarihi birlikte pik çıkacağımızın bilincindeyiz. Umarım turu atlayıp gruplara kalmayı başarabiliriz” laflarına arazi verdi.

Gökmen Şahin - Bekir Koca

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler