USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdülkerim Bardakcı: 'Galatasaray'da olmak tarif edilemez bir duygu'

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, sarı-kırmızılılarda olmanın tarif edilemez bir duygu bulunduğunu söyleyerek, hedefinin banko şampiyona bulunduğunu söyledi.

Abdülkerim Bardakcı: 'Galatasaray'da olmak tarif edilemez bir duygu'
05-12-2022 00:14


Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, nakil sürecinden sonradan yaşanılanlar, takımdaki hedefler ve FIFA Dünya Kupası ile ait GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Katar'da planlı 2022 FIFA Dünya Kupası dolayısıyla liglere maruz arayla ait mütekellim Bardakcı, "Son oynadığımız kütle maçında ayrımlı bir yengi aldık. Bizim düşüncesince ligin doğrudan bitmeme etmesi henüz elleme olabilirdi. Ama el âlem dinlendi. Herkes rahatladı. Ailesiyle saat geçirdi. Herkes kafasını sıfırlayıp geldi. Bizim düşüncesince aşırı elleme olacak" niteleyerek konutu.

"Galatasaray'da olmak tarif edilemez bir duygu"

Transfer sürecinden bugüne derece neler yaşandığını özetleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Galatasaray'da olmak değme futbolcunun isteyeceği bir şey. Benim düşüncesince tarif edilemez bir duygu. Gerçekten burada olmaktan naşi aşırı mutluyum. Her güzeşte çağ henüz iyiyi revan bir performansım var. Bunu da bitmeme yol açmak istiyorum. Tabi ısınma süreci oldu. Bir birçok şanssız, bedbaht anlarım he fakat aşırı katkısız olsun herkes, ilkin Galatasaray taraftarı aşırı şuurlu bir taraftar, arkamda durdu. Çok katkısız olsunlar. Ben de bu ısınma dönemini en çelimsiz müddette atlattığımı düşünüyorum. İnşallah artık henüz elleme olacağım" halinde konuştu.
Brezilyalı topçu Marcao'nun nakil olmasıyla ait yerine aldatıcı savunma oyuncusu, "Marcao hakkıyla kusursuz bir topçu ve benim de beğendiğim bir futbolcu. Şu an yerini doldurduğumu düşünmüyorum. Hatta bunun da henüz adına çıkmayı hedefliyorum. Kesinlikle tek halde aratmayacağımı düşünüyorum" dedi.

"Nelsson ile aşırı elleme bir uyumumuz var"

Defanstaki partneri Danimarkalı topçu Victor Nelsson'un kusursuz bir topçu bulunduğunu tamlayan Abdülkerim Bardakcı, "Zaten Dünya Kupası'nda oynadığı maçta da aşırı elleme oynadı. Çok kusursuz bir insan. Bence aşırı elleme bir uyumumuz var. Birbirimizi ehliyetli yerine tamamlayabiliyoruz. Bu uyuma da bitmeme edeceğiz" açıklamasında bulundu.

"Dikkat ettiyseniz gördüğüm 2 al kartta da şoke oldum"

Maçlarda görmüş olduğu al kartlarla ait istimara önleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Bu benim düşüncesince aşırı ilginç bir nesne oldu. Dikkat ettiyseniz gördüğüm 2 al kartta da şoke oldum. Özellikle ilkinde, aramızda sıradan bir aralık mevcut ve ego bellek topuna çıkıyorum. Elim omzuna geliyor. Bence bu faul fark değil fakat beni aracısız ikinci soluk karttan attı. Gerçekten, söylediğim kabil aşırı ilginç fakat şişman takımın farklılıkları bunlar herhalde. En şişman kol olmanın farklılıkları. Bu madde kendince bir tomar istimara yapmayacağım. İnşallah en çelimsiz vakitte düzelir bu olaylar" halinde konuştu.

"Kimse kimseyi aratmıyor"

Savunmadaki şekil rekabeti kendince da mütekellim Bardakcı, "Emin, Metehan, Ross, gailesiz olmalarına karşın kusursuz oyuncular. Bence fevk düzem oynayabilecek kesici kapasitesindeler. Ross, bir pot geçirdi, inşallah en çelimsiz müddette atlatır. Rekabet değme devir fevk seviyede, değme devir zorluyorlar. Nelsson'u da zorluyorlardır. Emin, benim cezalı olduğum maçta oynadı, ondan sonradan bitmeme etti. O da oldukça elleme oynadı. Kimse kimseyi aratmıyor anca diyeyim. Mesela ego pik çıkarken, aracısız benim yanıma Emin ile Metehan geliyor. Bu benim düşüncesince aşırı dobra bir şey. Çünkü bire bir mevkideyiz. Ben de onlara bir ağa yerine ne katabiliyorsam, benim düşüncesince şişman bir onurdur" niteleyerek konuştu.

"Okan Hoca değme devir bizim arkamızda bulunduğunu hissettiriyor"

Teknik Direktör Okan Buruk ile alakalı düşüncelerini de dile getiren Abdülkerim Bardakcı, "Okan Hoca, hakkıyla aşırı kusursuz bir futbolcuydu, aşırı da kusursuz bir insan. Hocalığı da değiştirmeden öyle. İkili ilişkileri aşırı iyi. Her devir motive etmeye çalışıyor. Okan Hoca düşüncesince de artık henüz elleme olacaktır, ilkin sonuç haftalardaki galibiyetlerimizden sonra. Her devir bizim arkamızda bulunduğunu hissettiriyor" dedi.

"Benim favorim Mata"

Takımdaki favorisinin İspanyol topçu Juan Mata bulunduğunu kail aldatıcı savunma oyuncusu, "Benim favorim Mata. İnanılmaz akıllı, güvenilmez dirayetli bir insan. Ben antrenmanda icra ettiği hareketleri hayranlıkla izliyorum. İnanılmaz esenlik alıyorum bu arada oynamaktan. Kişiliği de harika. Mükemmel bir insan. Bir insanoğlu eksiksiz mümkün mu, ego aracısız Mata'yı gösteririm" ifadelerini kullandı.

"Üçü de bir numara dershane forvetler"

Mauro Icardi, Bafetimbi Gomis ve Haris Seferovic'in birbirinden elleme forvetler bulunduğunu tamlayan 28 yaşındaki futbolcu, "Üçü de zorluyor. Biz onlarla idmanda fark karşılıkla oynamaktan naşi aşırı mutluyuz. Çünkü onlarla oynadıkça bizim de kalitemiz artıyor. Üçü de bir numara dershane forvetler. Eğer rakipte oynasam, üçü de başağrısı çıkarır" açıklamasında bulundu.

Nef Stadyumu'nda güvenilmez bir hava yuvarı oluştuğunu tabir fail Bardakcı, "Artık Nef Stadyumu'nda oynamaya alıştım. Bir birçok şanssızlığım oldu, bütünü de iç meydan maçlarında oldu. Ama el âlem hakkıyla aşırı arkamda durdu. İnanılmaz bir hava yuvarı oluşuyor. Ben bir çok çok zaman, kendimi duymadığımı hissediyorum. Futbolcular ortada sesten naşi yazışma fark bazı bazı çetince oluyor. Ama hakkıyla eksiksiz bir ortam" niteleyerek konuştu.

"Dünya Kupası'nda favorim Portekiz"

FIFA Dünya Kupası'ndaki favorisini de açıklanan Abdülkerim Bardakcı, "Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum. Ronaldo benim gözümde ağız ağıza hakeza yapılmış bir araba gibi. Kusursuz değme şeyi ile. Çok çalışkan. Her şeyi sonuna derece yapıyor. Her şeyini veriyor sahada. İnanılmaz bir kaliteye sahip. O nedenden Ronaldo. Arkadaşlarımızın Katar'da savaşım vermesi bizim düşüncesince alım çalım donör bir olay. Keşke kılıç de orada olsaydık. Bazen olmayınca olmuyor. Türkiye'nin orada savaşım etmesi gerekirdi. Bence aldatıcı da olurduk. Ama inşallah bir dahaki sefere gideriz. Her futbolcunun tatması müstelzim bir duygu" halinde konuştu.
Sarı-kırmızılı taraftarlarla ilişkisinin kendince ise Bardakcı, "Taraftarımızla ilişkimizde şu an benim düşüncesince değme nesne olumlu. Sürekli arkamda durdular. Çok bilinçliler. Bunların bütünü bir fazlalık benim için. Şu an ilişkimiz mükemmel" dedi.

"Hedefim banko şampiyonluk"

Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'daki hedefinin banko bökelik bulunduğunu vurguladı. Spor Toto Süper Lig'de geride küsurat 14 haftayı değerlendiren 28 yaşındaki futbolcu, "Herkesin birbirine ısınma süreci, her insanın şehre ısınma süreci, bunlar hakkıyla çetince bulunan olaylar. Ama gördüğünüz kabil oyuncular birbirine adım adım alışmaya başlayınca nitelik de ortaya çıkıyor ve sonuç maçta tahsil edilen skoru el âlem gördü. Benim düşüncem artık da bire bir halde bitmeme edeceğiz. Herkes standardını az buçuk henüz üstteki çıkartınca bir çok çok nesne değişiyor zaten" ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir ile oynadıkları maçta attığı golden sonradan icra ettiği sevince duruluk getiren aldatıcı savunma oyuncusu, "Kaç haftadır gol kaçırıyordum, üstümde güvenilmez bir talihsizlik vardı. Hatta evvel yarıda direkten döndü. Dedim herhalde bugün de olmayacak. Bugün de kıramayacağım o şanssızlığı. Hatta duran ferde olduğunda Midtsjö kullanacaktı fakat ego Mata'ya bırak dedim. Mata da aracısız arkayı gösterdi zaten, atacağı yeri. Çok şükür, gol baht oldu. Artık artık devamı gelir" niteleyerek konuştu.
Son yerine Galatasaraylı taraftarlara ileti gönderen Bardakcı, "İnanılmaz dayanaklık etmek oldular. Bundan sonradan da olmaya bitmeme etsinler. Biz Allah'ın izniyle onların yüzlerini tek devir kişmiri çıkartmayacağız. Son dakikaya, sonuç saniyeye derece savaşacağız. Mutlu sona ulaşacağız ve böke olacağız" niteleyerek laflarını tamamladı.

iha.com.tr üstündeki istihbarat ekspoze halinde yayınlanmaktadır. Haberin video, ışık ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler