USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Daniele Santarelli devri başladı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenörlüğe getirilen Daniele Santarelli'yle 4 yılı opsiyonlu 6 salname söz imzalandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Daniele Santarelli devri başladı
04-01-2023 20:06
İstanbul

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve İtalyan çalıştırıcı, planlı matbuat toplantısında soruları cevaplandırdı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, göreve gelmelerinin peşi sıra evvel şekilde Giovanni Guidetti ile anlaşmaya vardıklarını ve 5 salname müşterek seyahat yaşadıklarını tabir ederek, “Teknik ekibimizle, Dünya Şampiyonası hemen sonra aykırı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Bugün siz değerli üyelerimizin de huzurunuzda akıbet Dünya Şampiyonu Sırbistan ile şampiyona yaşamış, Antalya’daki Kulüpler Dünya Şampiyonası’nda Imoco Volley ile böke bulunan Daniele Santarelli ile imza töreni düzenliyoruz. Ülkemizin ne denli elleme organizasyonlar yaptığını, çıtanın ne denli erdemli olduğunu, heyecanın ne denli fevk noktada bulunduğunu kılıç voleybolda yaşıyoruz ve yaşamaya da bitmeme edeceğiz. Yönetim oturmuş arkadaşlarıma da teşekkürname ediyorum. Bu ekibi başarıya atmak düşüncesince aşırı ağırbaşlı efor harcama ettik.” sanarak konuştu.

Santarelli’nin Sırbistan Milli Takımı’yla 2 salname anlaşması bulunduğunu da hatırlatan Üstündağ, şunları söyledi:

“Santarelli’nin Sırbistan’la 2 salname kontratı vardı. Bu 2 salname kontratında hayali, gayesi ve heyecanının bizlerden aşırı henüz fevk noktada bulunduğunu gördük. Kendisinin de kimi düşlerini Türk Milli Takımı’yla yaşayacağını gördük. Bu vesileyle kendisiyle umde anlaşmasına vardık. Genç, dinamik, heyecanı ve düşsel bulunan müşterek arkadaşımız. Türkiye, hem kulüplerde bununla beraber ulusal takımlarda Dünya Şampiyona bulunan müşterek antrenörü göreve getirdi. Dünyanın en elleme antrenörünü göreve getirdik. Bu da bana dayanak noktası verici yönetimimin başarısıdır. Sırbistan Voleybol Federasyonu da bizlere aşırı suhulet sağladı. Santarelli’yi aşırı sevdiklerini ve hocanın hakeza müşterek projede gösteriş almasına asistan olacaklarını söylediler.”

Sırbistanlı yetkililerin Türkiye ile diyaloğunun da aşırı elleme olduğuna özen çekici Mehmet Akif Üstündağ, laflarına şu biçimde bitmeme etti:

“İki salname kontratı bulunmasına karşın Sırbistanlı yetkililer, Türkiye’ye bulunan basar açıları, diyaloğumuz ve düet ilişkilerimiz sebebiyle aşırı asistan oldular ve en küçük müşterek ödence talepleri bile olmaksızın bizlere asistan oldular. Şu anda dünyanın en elleme antrenörünü takımın başına getirdik. Federasyon başkanı ve idare şekilde bunun huzuru zarfında olduğumuzu göstermek istiyorum. İnşallah aldatıcı neticeler elde eder ve akıbet yaşamış bulunduğu evren şampiyonluğunu inşallah vatanımızda de yaşatır diyorum. Avrupa ve dünyada en elleme liglerden ikisi İtalya ve Türkiye’dir. Ligde ve ulusal takımda işi havadan olmayacaktır fakat başarılar diliyorum.”

“Türkiye, Giovanni'ye aşırı bilinçlilik kattı”

Giovanni Guidetti’nin ayrılması kendince da mütekellim Mehmet Akif Üstündağ, “Giovanni Guidetti 5 sene izlev etti ve peşi sıra defa ayrımına gittik. Giovanni’nin Türkiye’ye aşırı bilinçlilik katmış bulunduğu söylendi. Ancak Türkiye, Giovanni’ye neler kattı. Dünyadaki devletlerin yüzdelik 90’ının sağlayamadığı olanaklar sağlanmıştır kendisine. Geride artan 5 yılda behemehâl elleme şeyler katmaya çalışmıştır. Desteği olmuştur fakat Türkiye de namına aşırı bilinçlilik katmıştır. Bu ülkenin de değerini aşina olmak gerekir. Artık müşterek keşik değişiminin devrinin geldiğini düşünüyorduk ve bu değişimin aşırı henüz yarayışlı olacağının kanaatine vardık. Gelişini onurluk ve çiçekle yaparken, gidişini de bire müşterek biçimde yaptık. Artık dünü bırakıp yarına bakacağız. Olimpiyat elemesinde, Avrupa Şampiyonası’nda, Milletler Ligi’nde neler yapacağımızın çalışmalarına başlayacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

“İşimi gerçekleştirmek düşüncesince akilane yerde olduğumu hissediyorum.”

Daniele Santarelli, kendisi düşüncesince aşırı hususi müşterek güneş bulunduğunu tabir ederek, “İşimi gerçekleştirmek düşüncesince akilane yerde olduğumu hissediyorum.” dedi.

Sırbistanlı yetkililere teşekkürname fail Santarelli, “Bir güneş Türkiye’de çalışacağımı biliyordum ve akilane dönemin bu bulunduğunu düşünüyorum. Benim düşüncesince bundan hakeza acemi müşterek amaç var. İşimi gerçekleştirmek düşüncesince akilane yerde olduğumu hissediyorum. Türkiye ve İtalya, dünyada uçan top düşüncesince çalışabileceğiniz ve oynayabileceğiniz en elleme ülkeler. Ben aşırı şanslıyım zira bu 2 ülkede de çalışıyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de voleybolun ne denli sevildiğini ve ne denli iri fırsatlar bulunduğunu bildiğini özetleyen Santarelli, “Bana bu fırsatı verdikleri düşüncesince aşırı bahtiyar oldum. Federasyonun topu topu yetkililerine bana inandıkları düşüncesince aşırı teşekkürname ediyorum. Ben buradaysam sizin sayenizde buradayım. Yaptığım işle, gösterdiklerimle elleme müşterek çalıştırıcı olduğuma ve en iyisini yapacağıma sizi inandırma edeceğim.” sanarak konuştu.

Santarelli idman düşüncesince akilane yerde bulunduğunu yineleyerek, laflarını şu biçimde sürdürdü:

“Türkiye’de şu anne denli şampiyona kazanılmadı. Bunu ortaya boşaltmak düşüncesince akilane yerde olduğumu düşünüyorum ve ümit ederim ki bunu daim baş başa yapabiliriz. Bugün düşüncesince her insana aşırı teşekkürname ediyorum. Bugünün bitmesini tek istemiyorum fakat elbette ki gerçekler mevcut ve ferda dönmem gerekiyor. Kulübüme dönerek işimi yapacağım fakat kulüpteki işler bitince dönerek işimi yapacağım. Bu yaz kusursuz müşterek devre olacak bizim düşüncesince zira 3 ehemmiyetli turnuva var. Bana inanılmış bulunduğu düşüncesince başkanıma aşırı teşekkürname ediyorum.”

“İtalya günah yapıyor”

Hem pakt bununla beraber ulusal takımda fariza alması kendince mütekellim Daniele Santarelli, bu uygulamanın İtalya’da haram olmasıyla ait şekilde “Bence İtalya’da bu mevzuda günah yapıyoruz." dedi.

Türkiye’yi ve Türk aktörleri yakından strateji ettiğini de laflarına ekleyen Santarelli, şu biçimde bitmeme etti:

“Voleybol benim düşüncesince bağımlılık gibi. Voleybol maçı kesilmeme buyurmak benim ilacım, bunu yapmadan duramıyorum. Türkiye liginin de seviyesi aşırı erdemli bulunduğu düşüncesince aşırı müşterek tomar karşılaşma izliyorum. En elleme oyuncuların seviyelerini biliyorum fakat çabucak en iyileri değil Türkiye’deki etraflı aktörleri aşina olmak istiyorum. Türk Milli Takımı’nın antrenörü şekilde etraflı oyunculara dokunmam gerekiyor. Sadece 20 oyuncuyla kendimi sınırlayamam. Genç oyuncularla emek harcamayı aşırı seviyorum. Başkanım bana projesinden ve düşüncesinden bahsedip bunun etraflıca vadeli bulunduğunu anlattığında, canlı oyuncularla çalışacağım düşüncesince aşırı heyecanlandım. Sadece A Milli Takım değil değme gözyaşı kategorisindeki aktörleri strateji edeceğim. Türk ve evren voleybolu düşüncesince onların ehemmiyetli seviyeye gelmesine çalışacağım.” niteleyerek bitmeme etti.

“Giovanni öğretmenim diyebilirim”

Giovanni Guidetti ile alakalı suali yanıt veren Santarelli, “Giovanni kendince konuşabildiğim düşüncesince mutluyum. Harika müşterek çalıştırıcı ve benim öğretmenim diyebilirim. Kendisine verecek müşterek tavsiyem ve ya öğüdüm olamaz. İşini en elleme biçimde yapacağına eminim. Sırbistan Milli Takımı’ndaki aktörleri strateji buyurmak dilerseniz dünyanın etraflı liglerini strateji etmeniz gerekiyor. Türk Milli Takımı’nı strateji buyurmak henüz kolay. Giovanni’nin orada elleme işler yapacağına inanırım fakat ümit ederim kılıç henüz elleme işler yaparız.” dedi.

Göreve geldikten sonraları müşterek değiş ve ya tahavvül yaşanmayacağını da kail Daniele Santarelli, “Bir değişimden, dönüşümden bahsetmiyorum. Oyuncular aşırı aşkın elleme seviyede. Ben çabucak özlük düzentileme stilimi bildirmek istiyorum. Giovanni buraya en elleme aktörleri getirmiştir ve müşterek çatı kurdu. Ben çabucak kollarımı henüz müşterek tomar açacağım ve piyasası genişleteceğim. Değişim, tahavvül ve ya aşırı iri müşterek değiş olmayacak. Çalışacağım değme oyuncuyla konuşacağım ve hastalık ulusal takıma gelmeleri icap ettiğini söyleyeceğim. Milli takımda, müşterek ülkeyi temessül ettiğiniz düşüncesince alım çalım duyulması müstelzim müşterek şey. Eğlenmek düşüncesince geleceklerse bu akilane müşterek anlayış değil. Biraz evvela ulusal takımın tişörtünü gördüm ve ona değinmek cümbüş verici. Eğer bunu yansıtabilirsek değme bilinçlilik henüz havadan olacak. Bunu yansıtıp başarılar yöneltmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler