Eğitim

Uğur Kurs internet sayfası yeni yüzü ile yayında

Türkiye genelinde 127 kursu ile öğrencilerini değerli müşterek geleceğe hazırlayan Uğur Kurs'un kurumsal internet sayfası yeni yüzüyle yayına girdi. Altyapısı yenilenen www.ugurkurs.com.tr tasarımıyla da zevk topladı.

Uğur Kurs internet sayfası yeni yüzü ile yayında
25-02-2022 10:04

Yeni çağda dijitalleşme uğrunda iri adımlar atan Uğur Kurs'un kurumsal internet sayfası yenilendi. Kullanıcı dostu ve taşınabilir mevzun olmasının yanı esna tutum tasarımıyla zevk toplayan www.ugurkurs.com.tr adresinde öğrenciler ortaöğretim ve üniversiteye tedbir programları üzerine ayrıntılı bilim edinebiliyor. Yenilenen altyapısı ve tasarımıyla beraberce nice yeni özelliğin de eklendiği Uğur Kurs internet sayfası üstünden sayısal terbiye bilimi bilimi platformu Uğur Dijital ve Uğur Kurs Next internet sayfalarına de muvasala sağlanabiliyor. Tüm terbiye bilimi bilimi içeriklerinin ayrıntılı namına toprak almış olduğu ugurkurs.com.tr'de terbiye bilimi bilimi haberleri, duyurular, başarılar, foto ve videoteyp galerileri ile imtihan günlerine hususi arka tadat sekmesi de bulunuyor.

Dijitale yatırımlar bitmeme ediyor
4 kıtada 9 ülkede üniversiteleri, kampüsleri ve kursları mevcut BAU Global terbiye bilimi bilimi ağının parçası bulunan Uğur Kurs'un 54 salname deneyimiyle öğrenciler bilimsel nitelikli ve ferdî becerilerini geliştirirken, insana başmaklık danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak hayallerindeki üniversiteye hazırlanıyor. Her sene LGS ve YKS'de sergilediği önceki 10, önceki 100 ve önceki 1000'deki derecelerle başarılarını taçlandıran ve yeni devre 27 yeni çörek açarak başlamış bulunan kurum, sayısal yatırımlarını da sürdürüyor. Bu sene sentetik zeka tabanlı sayısal terbiye bilimi bilimi platformu Uğur Dijital uygulamasını yaşama nâkil terbiye bilimi bilimi kurumu, öğrencilerini hem karşı karşıya bununla müşterek online derslerle destekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?