Ekonomi

ING Türkiye’den globale COO transferi

ING Türkiye'den iklim dışına yukarı dozaj ortak tayin gerçekleşti. ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcı ve İcra Kurulu Üyesi adına fariza işleyen Yücel Ölçer, 1 Ocak 2022 nedeni ile ING Grubu Perakende Bankacılık COO'su adına atandı.

ING Türkiye’den globale COO transferi
16-12-2021 17:20

Çalışanlarının ve müşterilerinin herhangi müşterek devir müşterek hamle önde olmalarını belkili kılma hedefiyle çalışkanlık yayınlayan ING Türkiye'den diyar dışına fevk düzem müşterek tayin gerçekleşti. ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Yücel Ölçer, ING Grubu Perakende Bankacılık COO'su yerine atandı. 2013 yılından buyana bankada türlü görevler üstüne alan ve sonuç yerine 2017 yılından itibaren ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı yerine fariza işleyen Ölçer, ING'nin Türkiye'deki sayısal dönüşümünde ehemmiyetli müşterek gösteriş oynadı ve Müşterini Tanı programına önderlik etti.

Verilen bilgiye göre, ameliyat ve iş süreçlerindeki serbest bilgelik birikimi ve deneyimiyle baş başa ING global perişan bankacılık operasyonları sorumluluğunu üstüne alan Ölçer, ING Grubu'nun şimdi baş döndürücü dijitalleşmesi düşüncesince şef müşterek gösteriş üstlenecek, perişan bankacılık organizasyonu genelinde iş birliğini güçlendirecek ve alıcıların müşterek hamle önde olmaları düşüncesince katkıda bulunacak. Ölçer, acemi iş modellerinin geliştirilmesi ve uygulanmasından, cümle ve süreçlerin yalınlaşmasından ve dijitalleştirilmesinden, bankanın ölçün iş yapış yöntemlerinin geliştirilmesinden, inkılap projelerinin yönetilmesinden, robot teknolojileri ve bileşimli zekanın yaygınlaştırılmasından mesul olacak.

“ING Türkiye, global ve fevk düzem roller düşüncesince kabiliyet havuzu olmayı sürdürüyor”
Yücel Ölçer'in acemi görevinden ötürü sevinme duyduğunu aktaran ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz, “Banka olarak, operasyonel süreçlerimizde dijitalleşmeyi stratejimizin merkezine alarak ve bileşimli zeka, robot teknolojileri kabilinden acemi evlat teknolojilerden çalışan müşterek halde bilistifade birlik alıcı deneyimi hedefinde enikonu ehemmiyetli adımlar attık. Türkiye'de sektörde kip tahsil edilen uygulamalarımızla bu arada ING Grubu ortamında de ölçüm edilmekten ötürü başkaca mevki duyuyoruz. Bankamız, global ve fevk düzem roller düşüncesince kabiliyet havuzu olmayı sürdürüyor. ING Türkiye ailesinde baş döndürücü ehemmiyetli başarılara imza atmış müşterek liderin şimdi grubumuzda ehemmiyetli müşterek role atanmasından ötürü alım çalım duyuyorum” diyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?