USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone Vitrin ve Endeavor Türkiye’den girişimciler düşüncesince iş birliği

Vodafone'un Startup ekosistemine bedel ekleme hedefiyle 4 sene ilk yaşama geçirdiği girişim çabuklaştırma programı Vodafone Vitrin, bu sene Endeavor anne iş ortaklığında gerçekleştirilecek.

Vodafone Vitrin ve Endeavor Türkiye’den girişimciler düşüncesince iş birliği
09-03-2022 15:19

Vodafone'un 4 sene ilkin yaşama geçirdiği girişim çabuklaştırma programı Vodafone Vitrin, 2022 senesinde Endeavor Türkiye iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. Vitrin ve Endeavor Türkiye ortaklığında başlatılacak izlence kapsamında seçilecek 10 girişime mentörlük desteğinin yanı esna ölçeklenme odaklı atölyelere iltihak imkânı ve Vodafone ile teşrikimesai kapsamında değerlendirilme, Vodafone kullanıcılarına ulaştırılarak işlerini eş ek imkanı sunulacak. Programla önceki bir sene zarfında minimum 3 sayısal girişimle dirimsel ortaklığı yapısı kurulması hedefleniyor. Programa müracaatlar firmanın genel ağ sitesinden alınacak.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Uğur Sennaroğlu, "Dijitalleşme vizyonumuz doğrultusunda 2018 senesinde ağırlıklı yerine uygulayım bilimi sahalarında verim ve servis geliştiren firmalarla teşrikimesai gerçekleştirmek neredeyse Vitrin girişim çabuklaştırma programını yaşama geçirdik. Amacımız, girişim ekosisteminin bir parçası yerine ekosistemin gelişmesine önderlik etmek. Bu programla, kişilerin dünyasına bedel katan, yaşamı kolaylaştıran toy verim ve servislerin gelişmesine dayanaklık etmek oluyoruz. Sahip olduğumuz varlıklarla girişimler düşüncesince ehemmiyetli bir kütle ulaşım deposu durumundayız. Şirketimiz bire bir sürede adanmış ve marketing alanındaki deneyimi ve bilgelik birikimi ile girişimcilere asistan olurken, onları milyonlarca müşterisiyle buluşturarak manivela etkisiyle verim ve servislerinin çabucak yayılmasını sağlıyor. Sürekli geliştirdiğimiz Vitrin programını Endeavor Türkiye iş birliğiyle yürütmekten talih duyuyoruz. Endeavor ortaklığında başlatacağımız toy izlence kapsamında seçilecek 10 girişime mentorluk desteğinin yanı esna değişik çalıştaylara iltihak imkânı sunacağız. Ayrıca önceki bir sene zarfında minimum 3 sayısal girişimle dirimsel ortaklığı yapısı oluşturmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin sayısal istikbaline taraf özgülemek talip firmaları Vitrin'e katılmaya çağırma ediyoruz" dedi.

Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Aslı Kurul Türkmen ise "Endeavor Türkiye yerine ekosistemdeki 15. senemizdeyiz ve deneyimimizi rastgele sektörden girişimciye sunmaktan rastgele devir coşku duyduk. Görevimiz, Türkiye'nin en aceleci büyüyen girişimlerini anmak ve küresel çapta büyümelerine dayanaklık etmek olmak. Bu manada kurumsal bu piyasanın girişimcilerle teşrikimesai yapması, kurulduğumuzdan buyana savunduğumuz, girişimcilere ve ekosistemin gelişmesine ağırbaşlı manada ilişik kıymeti bulunan bir konu. Vodafone, Türkiye'de beraberce çalışmaktan coşku duyduğumuz, tüketicilere baş döndürücü kalburüstü katkıları bulunan bir iş ortağı. Şirket ile beraberce Vitrin kapsamında dayanaklık etmek sunacağımız 10 girişime çokça bap açmayı ve programdan en fevk ölçüde yarar sağlamalarını amaçlıyoruz. Girişimcilerin başvurularını heyecanla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Girişimcilere şümullü destek
Program kapsamında, önceki kullanıcılarına ulaşmış, toy adanmış ve marketing kanallarından faydalanarak iş modellerini ölçeklendirmek talip ve tercihen bir hareketli yürütüm üstünden kullanıcılarına sayısal verim yada servis sağlayıcı firmalarla teşrikimesai yapılıyor. Bu firmalara satış, pazarlama, dizi eylem ve uygulayım bilimi sahalarında dayanaklık etmek sağlayan Vodafone, onları izlence yöneticileri ve dalında görmüş geçirmiş ortaklaşa iş yöneticileri ile bir araya getirerek iş modellerini gelecek seviyeye nakil fırsatı sunuyor. Şirketin sayısal kanalları eliyle milyonlarca kullanıcılara algı imkânı bulan Vitrin üyeleri, firmanın serbest kurumsal ağından da faydalanabiliyor. Program kapsamında ilkin telekom, B2B, oyun, e-ticaret, sentetik zeka, marketing ve reklam teknolojilerinde inovatif analizör üreten firmalara ulaşılması hedefleniyor.

Endeavor Türkiye'nin programa hususi yerine tasarlayacağı intihap süreci ve izlence boyunca sunmuş olacağı ölçeklenme odaklı mentörlük ve atölyeler ile programa eklenen girişimlere aceleci büyümelerine yarayacak vasıtaların sağlanması amaçlanıyor.

Vitrin üyeleriyle “kazan-kazan” yaklaşımıyla etkin şirket, verdiği destek sunar karşılığında ek bir istem oluşturmadan dirimsel paylaşım modelini ortaklaşma planı yerine sunuyor. Vitrin üyeleri, Türkiye pazarında çıkarlarını kanıtladıkları takdirde dünyaya açılarak sayısal verim ve servislerini firmanın çalışkanlık gösterdiği coğrafyalarda da bildirme fırsatı yakalayabiliyor. Programla 2023 sonuna denli toplanmış 50 firmayla teşrikimesai yapılması, bu firmalara 75 milyon TL mesabesinde dayanaklık etmek sağlanması ve bahis konusu destek sunar sebebiyle şirketler düşüncesince ek 600 milyon TL'lik konuşu bedel oluşturulması hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler