USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone RED’liler 1 yılda 528 milyon TL tasarruf etti

Vodafone Red'liler, sonuç 1 yılda tahminî 2 bilyon GB taşınabilir genel ağ kullandı, 51,4 bilyon zaman konuştu, 2,7 bilyon SMS attı.

Vodafone RED’liler 1 yılda 528 milyon TL tasarruf etti
05-07-2022 20:02

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Red'in akıbet ortak yılını değerlendirdi. Meltem Bakiler Şahin, “Geleceğin sayısal servislerde bulunduğunu düşünüyoruz. Bu düşüncemizin ortak kararı olarak, toy evlat bağlanak ve sayısal servisler firması olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimize erişmek düşüncesince alıcı deneyiminde de dijitalleşmenin nimetlerinden faydalanmaya ve gelişigüzel müşterimize kişiselleştirilmiş ve insicamlı repertuvar sunmaya ehemmiyet veriyoruz. Bireylerin dijitalleşmesinde Vodafone Red markamız ehemmiyetli gösteriş oynuyor. Vodafone Red, hemen tarifelerden oluşan ortak evren değil. Müşterilerimizin uçtan pöç yazışma gereksinimlerini karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yiyecek içmeye denli katı baş döndürücü bölgede nice dokunulmazlık sunuyoruz. Bu ayrıcalıklarla iklim ekonomisine de ehemmiyetli yardım sağlıyoruz. Vodafone Red müşterilerimize akıbet 1 yılda kısaca 528 milyon TL'lik dokunulmazlık sağladık. Sunduğumuz ayrıcalıklarla Vodafone Red'lilerin sayısal yaşamın keyfini nazirsiz ortak deneyimle çıkardıklarını görmekten devlet duyuyoruz. Yaptığımız araştırmalara göre, pandemi sonrası alıcılar menfaatlerini şimdi kalburüstü duymak ve kullandıkları markanın yanlarında bulunduğunu aşina olmak istiyor. Diğer yandan, kurnaz gider yaptığını aşina olmak de alıcılarımız düşüncesince baş döndürücü önemli. Bu doğrultuda, markaların bireylerin günce gerekseme alanlarını adresleyen menafi ve enstantane fotoğraf kazanımlar sunması ehemmiyet kazanıyor. Biz de pandemi sonrası müşterilerimizin bu içgörülerine layıkıyla Red dünyamızı yeniden dun yeniledik ve toy bellik söylemimizi ‘Vodafone Red Ayrıcalıklarla Dolu' yerine belirledik. Önümüzdeki çağda de Red'lilere hem menfaatlerini hususi ve rüçhan hissettirecek, bununla birlikte dirim tarzlarına uyan ayrıcalıklar sunmaya bitmeme edeceğiz” dedi.

Toplantıda paylaşılan sayılara layıkıyla Vodafone Red'lilere, akıbet 1 yılda 528 milyon TL'lik dokunulmazlık sağlandı. Bu süreçte Red'liler, tarifelerinde mevcut bıkılmayan çalışmalar sebebiyle en pop uygulamalarda bütün 46 milyon GB interneti özgürcesine ve ek sevap ödemeden kullandı.

Gerek Vodafone sürdürümcü bazında gerekse Türkiye genelinde dijitalleşmenin öncüleri biçimine mevrut Vodafone Red'liler, akıbet 1 yılda kısaca 2 bilyon GB hareketli genel ağ kullandı, 51,4 bilyon bugün konuştu, 2,7 bilyon SMS attı. Mobil genel ağ kullanması 2 yıl öncesine layıkıyla 2,5 büküm kalan Vodafone Red'liler, alışılagelen ortak faturalı prospektüs kullanıcısına layıkıyla 3,2 büküm şimdi ortak tomar genel ağ kullandı. Red'lilerin maaş averaj veri kullanması 20 GB'ı aştı.

Dijitalleşmede şef segment
Son 1 yılda, Vodafone Red müşterilerinin yüzdelik 75'i hareketli yerine gelişigüzel ay Vodafone Yanımda'yı görüşme ederek işlemlerini bu yürütüm üstünden sayısal ortak biçimde gerçekleştirdi. Red'liler ayda 16 defa Vodafone Yanımda'yı görüşme ederek, averaj 2 günde ortak yürütüm ile etkileşime girdi. Red müşterileri sayısal araştırma görevlisi TOBi'yi gayrı müşterilere nispeten 2 büküm şimdi ortak tomar görüşme ederek işlemlerini sayısal ve etkileşimli yerine gerçekleştirdi. Diğer yandan, Red satışlarının üçte bir tanesi sayısal kanallardan geldi. Red'liler, online'a hususi iskontolu tarifeler sebebiyle 1 yılda 20 milyon TL'ye benzeyen tasarruf etti.

Sınırsız çalışmalar ayrıcalığı
Tarifelerinde bıkılmayan çalışmalar bulunan Red'liler, olmayanlara layıkıyla averaj 2,5 büküm şimdi ortak tomar genel ağ tüketerek sınırsızlığın tadını çıkardı. Red'liler ortak yılda internetinden yemeden içtimai medyada 3,5 milyon güneş zaman geçirdi, mesajlaşma uygulamalarında kısaca 40 bilyon ileti attı, musiki uygulamalarında 138 milyon liet dinledi, YouTube'da 3 milyon videoteyp izledi, canlılık uygulamalarında 110 bin departman saf izledi. Bununla birlikte, 2021 sonundan bu yana toy mevrut Red'lilere verilen 3 ve 6 maaş bağış Netflix ve Amazon Prime Video üyeliğinden kısaca 25 bin sürdürümcü bilistifade bütün 2,4 milyon TL yarar elde etti.

Red'liler yurtdışını ararken tasarruf etti
Vodafone Red'lilere yurtdışında da türlü ayrıcalıklar sunuluyor. Seçili tarifelerde bulunan Red'liler, 40'tan ortak tomar ülkede 4 güneş süresince ek sevap ödemiyor ve yurtiçi tarifelerini kullanır kabilinden yolculuk edebiliyor. Red'liler, 23 Vodafone ülkesini ayda 120 bugün parasız arayabiliyor. Son 1 yılda bütün 200 bini ortak tomar Red'li tarifedeki dakikalarıyla bu devletleri bire ortak Türkiye'yi arar kabilinden arayarak 6,2 milyon bugün parasız konuştu. Red'lilerin en baş döndürücü aramış olduğu devletler Almanya, Kıbrıs, Belçika, Hollanda ve Fransa oldu. Diğer yandan, tarifelerdeki ses, genel ağ ve SMS haklarını 104 ülkede Türkiye'deki kabilinden özgürcesine istimal imkânı sunan “Her Şey Dahil Pasaport - Dünya” hizmetini akıbet 1 yılda 200 bin isim kullandı. Vodafone Red'liler hem yurtdışında yararlanma bununla birlikte yurtdışındaki yakınlarıyla yazışma düşüncesince verilen ayrıcalıklarla bütün 433 milyon TL tasarruf etti.

Red'lilere 4 bölgede yarar sunulacak
Vodafone toy çağda de Red'li müşterilerine eğlencede, bellik işbirliklerinde, yurtdışında ve toy evlat sayısal hizmette menafi sunmayı sürdürecek. Halihazırda seçili tarifelerde bulunan Red'liler, 40'tan ortak tomar ülkede 4 güneş süresince ek sevap ödemiyor ve yurtiçi tarifelerini kullanır kabilinden yolculuk edebiliyor. Vodafone, arsıulusal kan dolaşımı hizmetinin kapsamını hepsi Avrupa'yı da müdahale ederek 130 ülkeye çıkaracak. Diğer yandan, Red'li müşterilere Vodafone Yanımda üstünden baş döndürücü avantajlı fiyatlarla otel, tayyare ve yolculuk turu kabilinden gereksinimlerini gelecek imkânı da sunulacak. Vodafone'un en toy inovasyonu bulunan “Eğlence Yanımda” ile alıcılar ortak tane ortak ortam üstünden hepsi üyeliklerini başlatabiliyor, bozma edebiliyor ve faturalarına yansıtabiliyor. Vodafone “Eğlence Yanımda” platformundaki markaları çoğaltarak ortak “eğlence merkezi” biçimine gelmeyi hedefliyor. Red'lilere Fırsatlar Dünyası'nda da nice ek dokunulmazlık sunulmaya bitmeme edilecek. Bununla birlikte, toy evlat misyon anlayışıyla sayısal araştırma görevlisi TOBi ve hareketli dayanak kadrosu Red'lilere 7/24 aceleci analizör sunacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler