USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone Business 2021’de 1.2 milyon kurumsal müşteriye çözüm sundu

Finanstan perakendeye gelişigüzel piyasanın ihtiyacına akla yatkın çözüm sunan Vodafone Business, 2021'de de işletmeleri sayısal geleceğe yapmaya bitmeme etti. Bulut tabanlı sistemler, Nesnelerin İnterneti, 5G, Siber Güvenlik ve Dijital Tarım sahalarında sunmuş olduğu çözüm ve

Vodafone Business 2021’de 1.2 milyon kurumsal müşteriye çözüm sundu
30-12-2021 10:38

İşletmelerin sayısal iş ortağı Vodafone Business, 2021 senesinde da kullanmakta olanları geleceğin sayısal yaşamına yapmaya bitmeme etti. Vodafone Business'ın Nesnelerin İnterneti, 5G, Bulut, Siber Güvenlik ve Dijital Tarım sahalarında sunmuş olduğu çözüm ve servislerden akıbet 1 yılda 1.2 milyon kurumsal müşteri yararlandı. İşletmelerin ilk önce iş süreçlerini akıcı ve emin halde sürdürebilmelerini sağlayıcı platform, değişik sektörlerde çalışkanlık yayınlayan firmaların gereksinimlerini çözümleme ederek sunmuş olduğu uçtan pöç çözümlerle rakiplik pozitif yanları sağlamalarına dayanak noktası oluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı hasret Kestioğlu, şunları söyledi: “2021 yılı yaşamın normale dönmeye başladığı, işletmelerin dijitalleşmenin öneminin farkına vararak doğacak stratejilerini baştan şekillendirdiği müşterek depar belgesi yılı oldu. İşletmeler, acemi normale çabucak ahenk sağlayabilmek düşüncesince sayısal yatırımlarını 6 sene öne çekti. Biz de ‘teknoloji iletişimi şirketi' şekilde kabala uzmanlığımızı ve yerli deneyimimizi birleştirerek işletmelerin öne çıkan gereksinimlerine odaklanıyoruz. Vodafone Business olarak, finanstan perakendeye gelişigüzel bu piyasanın gereksinimlerine akla yatkın çözümlerle müşterilerimizi geleceğin yaşamına hazırlıyoruz. 2021'de de kadran serbest şekilde gelişigüzel işletmeye akla yatkın özelleştirilmiş planlar geliştirmeye bitmeme ettik. Bir taraftan gümrahlık ve artırım imkânı sunarken, müşterek taraftan da en akla yatkın kanalları kullanarak müşteri memnuniyetinin korunmasını sağladık. Çözüm ve servislerimizden akıbet 1 yılda 1.2 milyon kurumsal müşteri yararlandı. Gelecek rotamızda, altyapımızı geliştirip geleceğe hazırlayarak, kamuda sağlıktan öğrenime gelişigüzel bölgede dijitalleşme çalışmalarına dayanak noktası olarak, gerekseme sahibi kesimler düşüncesince sayısal erişimi ve okuryazarlığı artırarak ve işletmelerin dijitalleşmesine dayanak noktası şekilde iktisadi dönüşümde yerimizi kabul etmek var. Ve kurumsal analizör en ehemmiyetli nema alanlarımızdan birisi olacak. Platform olarak, dijitalleşmeye revan yolda teknolojideki gücümüzle işletmelerin indinde arazi almaya bitmeme edeceğiz.”

IoT maşa sayısı yüzdelik 24 arttı

Vodafone Business 2021 senesinde Türkiye'de Nesnelerin İnterneti Teknolojisiyle (IoT) baş başa 2.6 milyon aleti birbirine bağladı, IoT çözümleriyle ilkin istihsal ve perişan sektörlerinin dijitalleşmesine dayanak noktası oldu. mesela ticari lisan segmentinde 50 yılı müşterek hayli süredir istihsal oluşturan Anadolu Isuzu, istihsal hatlarını izlem ederken ürettikleri vasıtaların ne etapta bulunduğunu ve istihsal sahası içinde nerede bulunduğunu izlem edebileceği müşterek düzene gerekseme duyuyordu. Akıllı Fabrika projesi ile platform, Anadolu Isuzu'nun istihsal hattının enstantane takibini sağlayarak, sonuç nitelik ve teslimat zamanlarını iyileştirmesine imkân sağladı. Anadolu Isuzu, platformun Red Kontrol çözümü sebebiyle bire müşterek zamanda, istihsal tesisinin umumi verimliliğini ölçebiliyor, üretimi yakından izlem ederek makinelerin performansını en faziletkâr seviyeye çıkarıyor ve iş kayıplarının önüne geçebiliyor.

5G altyapısıyla etkin Türkiye'nin geçmiş Özelleştirilmiş Mobil Şebeke (MPN) kurulumu tamamlandı

Önümüzdeki devirde sağlıktan finansa, turizmden eğitime, perakendeden bankacılığa derece gelişigüzel sektörde DOĞRU değişimlerle karşılaşacağız. Bu değişikliklerin temelinde arazi borç 5G de gelecekte nice hızla gelişen teknolojinin altyapısını oluşturacak. Platform, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'nın (MESS) imalat sanayisinin sayısal dönüşümüne kılavuz kaptan edinmek ve Türkiye'yi kabala rekabette pekiştirmek hedefiyle kurduğu; dünyanın en şümullü sayısal tahavvül ve mükemmellik inkişaf merkezi bulunan MEXT'te Türkiye'nin geçmiş 5G Özelleştirilmiş Mobil Şebeke (MPN) kurulumunu tamamladı. MEXT çatısı altında topu topu Türk piyasasına maruz ve Türkiye'nin uçtan pöç bütünleşmiş geçmiş sayısal istihsal tesisi bulunan Dijital Fabrika; kurulumu tamamlanan 5G MPN ile garantilenmiş izole bant genişliği, düşüt teehhür ve çabuk data akışıyla, üretimin sayısal geleceği hesabına acemi müşterek çevrim başlattı.

Bulut ve Güvenlik teknolojilerinde yüzdelik 42 nema gerçekleştirdi

Dünyanın gelişigüzel güzeşte devir henüz da dijitalleşmesi ile birlikte, işletmeler korku ve düzenlilik yatırımlarını hızlandırmaya başladılar. Müşterilerin gereksinimlerine henüz çabuk karşılık verebilmek ve henüz streç edinmek düşüncesince korku çözümleri ön plana çıkarken, baş başa küsurat siber tehditlere gönül rahatlığı tevakki etmek düşüncesince siber düzenlilik çözümlerini kıymetlendirmek müşterek ıztırar durumuna geldi. Platformda, toptan teknolojileri ve yerli uzmanlığı ile iş ortaklarının tahavvül planlarına dayanak noktası beli ve 2021 senesinde kısaca yüzdelik 42 nema gerçekleştirdi. Bu sene en aşırı odaklanılan teknolojiler ise korku ve hususi bulut, anonsör barındırma, yedekleme ve siber düzenlilik harekât merkezi oldu. Platform, istikbal zamanlarda da gelişigüzel ölçekten işletmeye uçtan pöç korku ve düzenlilik teknolojileri sunmaya bitmeme edecek.

289 Dijital Tarım İstasyonu kuruldu

Platform, Dijital Tarım İstasyonu'nu henüz müşterek tomar çiftçiye ulaştırabilmek düşüncesince Türkiye İş Bankası ile teşrikimesai yapmış oldu ve ürünü Türkiye İş Bankası'nın ekincilik kredisiyle baş başa sunarak müşterilerine finansman desteği sağladı. Dijital Tarım Projesi kapsamında kurulan 27 Dijital Tarım İstasyonu ile 12 bin 700 üreticiye misyon verilerek 57 milyon TL iktisadi ulama sağlandı. Bu rakamın 23 milyon TL'si Dijital Tarım İstasyonu'nun sağlamış olduğu enstantane tembihler ile ilaçlama ve sulamanın akla yatkın sürede yapılmasının oluşturduğu maliyet azalışından, 34 milyon TL'si ise toprak, iklim ve zararlılarla ilgilendiren Dijital Tarım İstasyonu sensörlerinden tahsil edilen verilerin derneşik çözümleme edilip illet ve sonuç yitirilmesine gönül rahatlığı önceleri eylem alınmasının oluşturduğu toplam ürün artışından geldi.

Yerli ve ulusal ekosistem düşüncesince 135 milyon TL ciro oluşturuldu

Yerli ve ulusal ekosistemin büyümesini öncelikleri şekilde gören platform, degaje müşterek ortak ekosistemi ile çalışıyor ve bu ekosistemin getirmiş olduğu uzmanlık, acemi ve çabuk çözüm ihya yetkinliklerini de müşterileri ile buluşturuyor. Yerli çözüm ortaklarıyla geliştirdiği Red Kontrol, Bulut Santral ve Siber Güvenlik Operasyon Merkezi üzere çözümlerle ekosistem düşüncesince açılan iş hacmi, 2021'de kısaca 135 milyon TL oldu.

Dijitalleşme Testi ile 1 yılda 63 bin KOBİ'nin sayısal biçim haritası oluşturmasına dayanak noktası sağlandı

Vodafone Business 2021 senesinde KOBİ'lerin sayısal skorunu hesapladı, henüz müşterek tomar artırım sağlayabilmeleri, operasyonel verimliliklerini artırabilmeleri noktasında biçim fotoğraf raporlar iletti. Dijitalleşme Testi ile bu hizmeti müşterek aşama henüz öteye haiz platform, işletmelerin dijitalleşmesini sağlayacak gereksinimleri 4 istifham ile anlıyor. Böylece gelişigüzel işletmenin ihtiyacına uygun, dikişçi usulü kişiselleştirilmiş değişik analizör sunarak hem verimliliklerini artırıyor bununla beraber henüz müşterek tomar müşteriye ulaşmalarını sağlıyor. Dijitalleşme Testi'ni 1 yılda 63 bin KOBİ doldurdu.

Ücretsiz KOBİ Eğitim Platformu'ndan 165 bin insan yararlandı

2020'nin sonuna akla yatkın yaşama geçirilen KOBİ Eğitim Platformu'nda 2021 yılı süresince e-ticaretten sayısal tarıma, e-ihracattan sayısal pazarlamaya derece nice başlıkta KOBİ'lerin gerekseme duyduğu 100'e DOĞRU bölgede sektörel ve asliye eğitimler parasız şekilde verildi. Bugüne derece parasız terbiye platformundan yararlanan müşteri sayısı 165 bin kişiyi buldu. İlk neticelere mucibince e-ticaret ve sayısal marketing en aşırı yeğleme edilen terbiye kategorileri olurken, E-Ticaret'e Nasıl Başlarım/Yeni Ekonomi ve E-Ticaret, Pazarlamaya Genel Bakış, Müşteriye Erişme Yöntemleri ise en aşırı izlenen terbiye videoları oldu.

KOBİ ve Esnaflarımıza sayısal marketing dayanak noktası paketi ile 36 milyon TL kâr sağlandı

Vodafone Business hem esnaf bununla beraber KOBİ'ler düşüncesince şümullü müşterek dayanak noktası paketi hazırladı. Operatör alıcısı olsun ve ya olmasın, dayanak noktası paketinden faydalanmak talip topu topu esnaf ve KOBİ'lere 3 ay süreyle parasız Dijital Pazarlama Danışmanlığı hizmeti sunuldu. Destek paketi kapsamında 100 binin üstünde müracaat makbuz ve meydana getirilen hesaplamalara göre, 100 bin esnaf ve KOBİ'nin bu hizmetten yararlanmasıyla 36 milyon TL mesabesinde müşterek faydayı müşterilere parasız sunmuş oldu.

2021 senesinde Vodafone E-Ticaret Hizmet Paketi'nden 365 müşteri faydalandı

Platform, E-Ticaret Hizmet Paketi ile işletmelerin e-ticarete gelmek düşüncesince gerekseme duyduğu gelişigüzel şeyi biricik pakette topladı. Böylece, gaye kitlelerine ve gizil müşterilerine sayısal kanallardan kolay ulaşabilmelerini sağladı. E-Ticaret Hizmet Paketi; meydan adı, hosting, email, düzenlilik yedekleme, ifa altyapıları, topu topu yazılım nitelikleri ve kontrol motoru optimizasyonu ile açacak teyit e-ticaret sitesi ihdas imkânı veriyor. Ayrıca gene bu sitelere sağlanan kargo entegrasyonu ile de havale çıktılarını, çizgi im ve izlem numaralarını hudayinabit oluşturarak vakitten kazanıyor. 2021 senesinde E-Ticaret Hizmet paketinden 365 müşteri faydalandı.

TOBB Türkiye 100 Programı'nın destekçisi oldu

Platform, Mart ayında katı aşırı projeye imza attığı iş ortağı TOBB ile müşterek el henüz güçlerini birleştirdi ve Türkiye'nin en çabuk büyüyen 100 şirketini yakalamak amacıyla, TOBB öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ iş birliğiyle 7'ncisi meydana gelen TOBB Türkiye 100 Programı'na müzahir oldu. Programa 425 KOBİ ve esnaf müracaatta bulundu. Bu süreçte parasız şekilde maruz Dijital Pazarlama Danışmanlığı servisi 100 binin üstünde müracaat aldı. TOBB Türkiye 100 iş birliğiyle, KOBİ'ler düşüncesince 12 milyon TL'ye DOĞRU kâr sunuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler