USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türkiye'nin "En Beğenilen CMO Altın Liderleri" ödüllerine kavuştu

KREA M.I.C.E. çeşidinden meydana gelen “Altın Lider Ödülleri” platformunda En Beğenilen 50 Pazarlama Üst Yöneticisi (CMO) ödüllendirildi.

Türkiye'nin
22-12-2022 14:09
İstanbul

Ödül gecesinde AA muhabirine mütekellim tamlayan KREA M.I.C.E. kurucusu Seda Mızraklı Ferik, Altın Lider Ödülleri ön gösterim gecelerinin başlamasından çevre şişman cümbüş duyduklarını belirterek, "Gala gecelerimiz 3 şeb sürecek. Bu şeb CMO'lar erte CEO'lar ödüllerine kavuşacak." dedi.

Son adım saydam ve demokratik müşterek platformları bulunduğunu aktaran Ferik, "Liderler iş dünyasından aldıkları oylarla Türkiye'nin en beğenilir CMO'su seçildiler. KREA şekilde 20. yılımızda hakeza müşterek platforma önderlik etmekten mutluyuz. Her şeyin başı liderlik. Özellikle pandemi zamanında bunu hâlâ elleme hissettik. Burada ihsanıhümayun meydan hepsi liderler şişman müşterek çalışma verdiler. 20-25 salname müşterek çalışma sonucunda bu şeb ödüllerine kavuştular." ifadelerini kullandı.

"Türkiye'nin herhangi müşterek yerinden 46 bin 500 oy kullanıldı"

Ferik, toplamda 46 bin 500 bireyin oy kullandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ödül gecelerimiz iş dünyasının Oscar'ı şekilde nitelendiriliyor. Liderler oylarını halktan alıyorlar ve ihsanıhümayun gecesinde başarının sırrı temalı müşterek görüşme gerçekleştiriyorlar. Bizim de dinlediğimiz kadarıyla başarının sırrı vizyoner olmak, sevecen liderlik, kadro çalışmasına değer vermek. Liderler ön gösterim gecelerine ekipleriyle beraberce geliyorlar. Bu elleme başarılarını ekipleriyle beraberce kutluyorlar."

Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Alper Ergenekon da Turkcell markası namına bu ödüle müstahak görülmekten bahtiyar bulunduğunu belirterek, "Türkiye'nin elit ödüllerinden bir tanesini kabul etmek cümbüş verici. Böyle müşterek aktiviteyi düzenleyen KREA kadrosuna baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Ödülü almamızı sağlayıcı dayanaklık etmek bulunan özellikle ekibime sonradan Turkcell ailesine teşekkürname ediyorum. Turkcell şekilde müşterilerimize en akıllıcasına çözümlerle dayanaklık etmek olmaya çalışıyoruz." halinde konuştu.

L’Oreal Türkiye Dijital ve Pazarlama Direktörü Merve Atuk Toker ise başarıların taçlanmasının herhangi müşterek devir baş döndürücü sevinçli bulunduğunu belirterek, "Özellikle başarıların oy verenler çeşidinden belirleniyor olması hâlâ keyifli. Kariyerimin en başına dönsem gine bu mesleği seçerdim. Beraber başarılara imza atmaktan afiyet aldığım, birbirinden kıymetli, tutkuyla etkin ekibime teşekkürname ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Sürdürülebilir başarının yolu total şekilde cereyan etmekten geçiyor"

Otokoç Otomotiv Pazarlama Müdürü Esra Arslanbaş Kaynak da müzekker müşterek bölgede eş müşterek önder şekilde çalışmanın baş döndürücü sevinçli bulunduğunu anlatım ederek şu değerlendirmelerde bulundu:

"Otokoç Otomotiv'de çalışmanın hevesli yaşamımdaki en şişman şansım bulunduğunu düşünüyorum. Büyük müşterek karı şekilde çalışıyoruz. Sürdürülebilir başarının yolu total şekilde cereyan etmekten geçiyor. Ödülü de hepsi kadro dostlarım ve paydaşlarımız namına aldım."

Bu arada, ihsanıhümayun sürecinde 31 Mart 2022 tarihinden itibaren, hepsi Türkiye’den 46 bin 500 oy kullanıldı. İş dünyasından bireylerin “tekil oyu” ve cep telefonuna gönderilen “SMS teslim kodu” ile katılmış bulunduğu oylamalar 25 Kasım 2022’de sona erdi.

Altın Lider Ödülleri 2023 oylamaları ise 31 Mart 2023’de başlamış olacak ve 15 Kasım 2023’e genişliğinde bitmeme edecek. Oy değerlendirmek talip iş dünyasının hepsi fertleri herhangi müşterek sene bulunduğu gibi, dilek ettikleri liderleri sözlü gösterebilecek ve https://altinliderodulleri.org den oylarını parasız şekilde kullanabilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler