USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türk Telekom’dan GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde SEBA çıkarması

Türk Telekom, ekip firması Argela'nın ABD'deki iştiraki Netsia ile beraberce ONF içerisinde geliştirdiği SEBA'nın gösterimini, GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştiriyor.

Türk Telekom’dan GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde SEBA çıkarması
28-02-2022 13:47

Türkiye'nin önder bilgelik ve haberleşme teknolojileri şirketlerinden Türk Telekom, İspanya'nın Barselona kentinde planlı GSMA Mobil Dünya Kongresi'ndeki etkinliklerde ehemmiyetli plan ve iş birlikleriyle yerini alıyor. Yapılan açıklamaya layıkıyla şirket, dünyanın önde mevrut taşınabilir uygulayım bilimi etkinliğinde, iştirakleri Argela ve Netsia'nın geliştirmeleri ile dünyada evvel kat ticari adına Türkiye'de beğenilen SEBA'yı (Yazılım Tanımlı Fiber Genişbant Erişim Sistemi) ziyaretçilerine cıvıl cıvıl adına tanıtıyor.

Türkiye'den elden Türk Telekom'un arazi almış olduğu tamlanan arsıulusal eş düzenleme bulunan Open Networking Foundation (ONF) çatısı altında dünyanın önde mevrut uygulayım bilimi devlerinin mimari, kodlama, imtihan kabilinden alanlardaki eş iştirakı ile başlamış bulunan SEBA, yazılım tabanlı kaygı enformatik teknolojileri ile telekom operatörlerinin mevhum sunucuları üstünde çalışarak, tesisat enfrastrüktür maliyetini azaltıp pınar tasarrufu sağlıyor.

SEBA, Türk Telekom ve küresel operatörlerin eş tanıtımında sergileniyor
ONF içinde SEBA ihya ve ürünleştirme çalışmalarını eş arada sürdüren ortaklık ile Netsia'nın, öteki camia üyesi cerrah ve kuruluşların iştirakı ile açılan eş bölgede sergilediği SEBA projesi, katılımcılar kabilinden uyanıklık görüyor. Erişim şebekelerine kululuş hür yapısıyla elastikiyet ve gürlük kazandıran SEBA, Almanya, İngiltere, Brezilya ve Tayvan'ın karşılama mevrut operatörleri kabilinden da deneniyor. Netsia'nın sunmuş olduğu yenilikçi sanallaştırılmış ve dar görev tabanlı mimariye eş BB Suite çözümü, halihazırda nice operatörün laboratuvarına başarıyla bütünleşmiş edildi.

“Yerli ve ulusal ürünler ile arsıulusal arenada Türkiye'nin sesi olmayı sürdüreceğiz”
Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, SEBA'yı dünyada evvel kat ticari adına deneyimleyen cerrah olduklarını hatırlatarak, “Şirket olarak, doğacak evlat uz iletişim teknolojileri alanındaki Ar-Ge ve inovasyon emekleri ile bedel üretmeyi ve 5G teknolojileri dair dünkü düşün ve mahsulat geliştirerek bunları patentlerimiz ile taçlandırmayı sürdürüyoruz. SEBA ile telekom operatörlerinin tesisat enfrastrüktür maliyetini azaltıp pınar tasarrufu sağlıyoruz. Açık ve ölçün boşluk yüzlerden oluşan yazılım tabanlı muvasala platformları sebebiyle şişman ölçekli üreticilerin indinde önemsiz ölçekli ancak inovatif üreticilerin de ekosisteme engelleme olmasını sağlıyoruz. Bu tedarikçiler arasına evcil kuruluşların da girebilmesi, fazladan geliştirecekleri ürünleri diyar dışına ihraç edebilmesi düşüncesince bu emek harcamayı baş döndürücü ehemmiyetli eş okazyon adına görüyoruz. Yerli ve ulusal ürünler ile arsıulusal arenada Türkiye'nin sesi olmayı sürdüreceğiz. SEBA ile gelişen mürşit pozisyonumuzla, dünyanın karşılama mevrut operatörleri ile benzeyen ve bütünleşmiş eş biçimde çalışmaya bitmeme edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Netsia CEO'su Bülent Kaytaz şu biçimde konuştu: “Bu yıl, Netsia Broadband Suite yılı. Diğer deyişle, ONF SEBA bariz pınar projesini asliye alan, operatörlerin zorba metanet gereklerini karşılayabilecek biçimde güçlendirilmiş, fiber ağ teknolojisini ayrıştırarak sanallaştıran ve uç noktada buluta taşıyan, dünkü evlat genişbant dümen çözümü yılı. Açık pınar muvasala ot toplumunda çalışkan eş aktör olarak, GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde Netsia Broadband Suit ürünümüzü tanıtmaktan ve demosunu yapmaktan alım çalım duyuyoruz. Fiber muvasala teknolojisinde derinlemesine süredir üstünde çalıştığımız ehemmiyetli eş yeniliği ve çözümü yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türk Telekom'un çakılı altyapısı içinde kullanımına başlanan Netsia Broadband Suit ürünümüzü, 1 milyon hanenin kullanabileceği biçimde Türk Telekom altyapısına bütünleşmiş ettiğimizi piyasaya göstermekten mutluyuz.”

Canlı bağlantılarla BB Suite teknolojisi tanıtılıyor
Verilen bilgiye göre, Kongre'de arazi meydan kioskta başkaca Netsia Broadband Suite (BB Suite) teknolojisinin en dünkü nitelikleri tanıtılarak, cıvıl cıvıl bağlantılarla sistemlerin demosu gerçekleştiriliyor. Ziyaretçiler, BB Suite ile mevrut dünkü değişen teknolojinin tedarikçilere sağlamış olduğu bağımsızlığı, CAPEX ve OPEX tasarrufunu ve öteki niteliklerini yakından tetkik fırsatını yakalıyor. Açık, ayrıştırılmış SEBA mimarisi, operatörlerin ayrımlı satıcılardan bileşenleri seçmesine imkân tanıyarak, tevzi ömrü süresince alıcıya onlarca alternatif ve esneklikle beraberce ehemmiyetli seviyede artırım sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler