USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Pistler doldu taştı, otellerde yer kalmadı

Türkiye'nin en canlı ve en kazançlı ski merkezi olma ayrıcalığı haiz Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, sezonun açıldığı günden bu güne derece binlerce misafire ev sahipliği yaptı.

Pistler doldu taştı, otellerde yer kalmadı
28-02-2022 13:11

Bu sene ski merkezinde insanoğlu çeşitliliğin en nezdinde tomar bulunduğu sene oldu. Türkiye'nin ciharıyek yanından misafirlerini ağırlayan ski merkezi, ziyaretçilere bıkılmayan anlamış olur yaşattı. Bungalov seçimi meydana getirilen “Doğal Yaşam Evleri'' de dip istem gördü. Açıldığı günden bu güne gereksiz kalmayan evler ski severlerin ilgisini topladı.

“Müthiş nezdinde uyanıklık ve istem oldu''

Sivas Valisi Salih Ayhan, mevsim başladığından buyana Doğal Yaşam Evlerine dehşetli nezdinde istem bulunduğunu belirterek, “Yıldız Dağı Kayak Merkezi'nin Türkiye'nin en genç, en çağdaş ve kazançlı ski merkezi bulunduğunu rastgele devir dile getiriyorum. Genç olması nedeniyle çağdaş değişen teknolojinin ve görev standardının yüksekliği ve Türkiye'nin kazançlı halini da delik uğrunda bulundurduğumuzda ticari nezdinde nitelik üreten, birazda pedagoji bilimi ve toplumsal gayeli nezdinde dağı bu biçimde kullanmaya çalışıyoruz. Yeni salgınla mücadelede insanoğlu az buçuk hâlâ natürel eş ortamını aşırı özledikleri düşüncesince bunu ön görerek bu çeşit Doğal Yaşam Evleri hazırlamaya değişmeyen verdik. Şuan 25 nüsha mevcut standartları aşırı yüksek, ahşap, otantik, şöminesi var. Çok uyanıklık gördü, mevsim başladı başlayalı dehşetli nezdinde uyanıklık ve istem oldu. Dağa da nitelik kattı'' dedi.

Türkiye'nin muhtelif yerlerinden misafirlerini ağırladı

Vali Ayhan, değişik bölgelerden mevrut insanoğlu sayısının bu sene aşırı arttığını söyleyerek, “Doğal Evler sebebiyle hem bilinirlik arttı bununla ortak Türkiye'nin ciharıyek kabilinden misafirler geldi. Bulgaristan'dan, İstanbul'dan, Edirne, Tekirdağ, Bursa ve şarki illerimizden gelenler oldu. Bu sene önceki kat Yıldız Dağı insanoğlu çeşitliliği itibarıyla değişik bölgelerden mevrut insanoğlu sayısı bu sene aşırı arttı. Burayı en aşırı besleyici Sivas merkezle baş başa Tokat, Yozgat, Erzincan, Samsun, Ordu kabil illerden buraya görev almaya mevrut bu dağdan feyizlenmek talip yurttaşlarımız var. Bu sene önceki kat dağda lehçe gam aşırı arttı. Farklı yüzler ve değişik simalar aşırı gördük. Mesela geceleyin konaklama yönünde hem otelimiz bununla ortak Doğal Yaşam Evlerimiz ful komple oldu'' biçiminde konuştu.

Demet Karakuş - Oğuzhan Sarzep
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler