USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Müşteri Deneyiminde DaVinci Etkisi Zirvesi, Verint ve Sistaş teşrikimesai ile yapıldı

Müşteri Deneyiminde DaVinci Etkisi Zirvesi, Verint Türkiye ve mühim iş ortağı Sistaş çeşidinden gerçekleştirildi.

Müşteri Deneyiminde DaVinci Etkisi Zirvesi, Verint ve Sistaş teşrikimesai ile yapıldı
29-11-2022 19:05
İstanbul

Müşteri Verint Deneyiminde DaVinci Etkisi Zirvesi’nde, Verint ve Sistaş, alıcı deneyimine odaklanan şirketlere bireşimli zeka teknolojileri ile ahenk biyometrisi ve ayyarlık önleme çözümlerini anlattı.

Etkinlikte mütekellim Verint Ülke Müdürü Barış Özdemir, 10 senedir Türkiye’de bulunduklarını, Türkiye’de 200 evren genelinde ise 10 binin üstünde müşterileri bulunduğunu söyledi.

Müşteri Deneyiminde DaVinci Etkisi Zirvesi’nin esas mevzusunun değişen, dijitalleşen dünyada Verint namına davet cihazı merkezlerinde elan can alıcı olabilmenin arayışı bulunduğunu tamlayan Özdemir, "Bir taraftan da zamanımızda aşırı ehemmiyetli konulardan ortak tanesi ayyarlık çağrıları ve müşteriyi en aceleci ne tanırım konusu. Burada biyometrik ve fraud çözümleri gündeme geliyor.

Verint’in bu bölgede aşırı çelimli çözümleri var. Hatta Türkiye’de bunu kullanan ortak bankamız var. Diğer bankalara da bu mevzuda neler yapabileceklerini bu arada ne ortak gezi yapabileceğimizi beyan etmek düşüncesince toplandık." dedi.

"Şirketlerin ayrımlı çözümlere yönlenmesi gerekiyor"

Özdemir, dünyanın şişman ortak dönüşümden geçtiğine ayraç ederek, şunları kaydetti:

"Bir anda yaşamımız değişiyor bundan böyle evden icraat başladı. Bizim firmalar ve davet cihazı merkezleri namına bu değişime fut uydurmamız lazım. Sadece insanoğlu enerjisini artırarak alıcı beklentilerini karşılayabileceğimize emin olmak beklenen değil. Şirketlerin ayrımlı çözümlere yönlenmesi gerekiyor. Büyük davet cihazı merkezleri aşırı ortak tomar davet cihazı alıyorlar ve bu çağrılara en aceleci biçimde karşılık vermeleri gerekiyor.

Bu nedenle bugün burada bireşimli zeka destekli analizör ile bu çağrıları ne mecmu kaliteye çevireceklerini, kullanmakta olanları ne anlayacaklarını ve esas zamanlı namına da onlara ne dayanaklık etmek olabileceklerinin yollarını söylemeye çalışıyoruz. Ayrıca, iş enerjisini akilane sürede akilane şeyi yaptığını ne yöneteceğiz? Buna müteveccih çözümlerimiz mevcut bunları müşterilerimize anlatıyoruz."

2023’te bireşimli zekanın aşırı elan ortak tomar davet cihazı merkezlerine gireceğini vurgulayan Özdemir, "Bizimle baş başa çağrıları dinleyen, iane fail robotlardan bahsediyor olacağız ve bu tedricen yaygınlaşıyor olacak. Çağrı merkezlerindeki iş enerjisini akilane planlamaya müteveccih gelişigüzel hal bizim aşırı kıymetli zira bundan böyle devir ve mal aşırı kıymetli kavramlar bu nedenle bunları en can alıcı biçimde kullanacağız. 2023’te bunlardan çoğunlukla bahsediyor olacağız." halinde konuştu.

Sistaş Ürün ve Yeniliklerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerem Çadırcı da Sistaş’ın 32 seneye yaklaşmış ortak uygulayım bilimi şirketi olduğunu, haberleşme, alıcı deneyimi ve etkin deneyimini artıracak teknolojiler sağladığını belirtti.

Çalışmalarının ortak tarafını Verint kadar iş ortakları ile yaptıklarını tamlayan Çadırcı, "İş ortaklarımızın ürünlerini Türkiye’de müşterilerimize sunuyoruz, kuruyoruz ve bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Onun haricinde zat geliştirdiğimiz mahsulat var. Bunların çokları şişman ödüller almış ürünler. 100’den ortak tomar müşterimiz bu ürünleri çalışkan namına kullanıyor ve değişik büyüyor." ifadelerini kullandı.

"Birçok kurumda beğenilen araba öğrenme destekli mevhum asistanlar geliştirdik"

Zirvede hem Verint’in tıpkı sürede Sistaş’ın yeniklerini anlatacaklarını aktaran Çadırcı, şunları söyledi:

"Sistaş ve uygulayım bilimi partneri Verint, nice kurumsal firmanın alıcısı ile sayısal kanallar üstünden en can alıcı biçimde iletişimini gelmek az daha analizör sunuyor. Stratejik iş ortağımız Verint, hem etkin tıpkı sürede alıcı deneyimi dalında bilirkişi firmalardan biri. Sistaş da bu bölgede nice kurumsal kuruluşa görev veriyor. 2022 senesinde mal kuruluşları ile alıcı deneyimi projelerini muvaffakiyet ile yaşama geçirdik. Salgınla baş başa evden düzentileme arttı. Bankaların davet cihazı merkezleri birimleri de evden çalışmaya başladı.

Burada başta enformasyon dalında gereksinimler değişti. Bugün gine bu mevzuda dünkü ortak ürünümüzün lansmanını yapacağız. Birçok kurumda beğenilen araba öğrenme destekli mevhum asistanlar geliştirdik. Sanal araştırma görevlisi yolculuğumuz davet cihazı merkezi ile başlamasına karşın apayrı birimler düşüncesince de bütünleşmiş olacak bir duruma geliyor. Örneğin, insanoğlu kaynakları süreçlerini bota taşıdık. Yine ayrımsız biçimde işe alıntı süreçlerini de mevhum asistana sorabiliyor. Yardım masası namına mevhum araştırma görevlisi aşırı çalışkan kullanılmaya başlandı."

Çadırcı, Türkiye’de muvaffakiyet ile yaşama geçirdikleri projeleri Verint’in ABD ve Avusturalya’daki ortaklık etkinliklerinde anlattıklarını vurgulayarak, "Türkiye pazarı teknolojik yatırımları namına ele alındığında enikonu güzel ortak seviyede. Türkiye'deki mal ve sigortacılık sektöründeki firmaların teknolojik altyapısı aşırı güçlü. Yurtdışında planlara gördüğümüz özen bizi aşırı gururlandırdı." niteleyerek konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler