USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İstanbul Sinopspor dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Bölgesel Amatör Lig'de savaş fail İstanbul Sinopspor'da toplumun önde mevrut adları ve taraftarlar, dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

İstanbul Sinopspor dayanışma yemeğinde bir araya geldi
30-01-2022 14:07

Bölgesel Amatör Lig'de uğraş fail İstanbul Sinopspor'da dayanışma yemeği düzenlendi. İstanbul Sinopspor Başkanı Rafet Orhan ev sahipliğinde planlı organizasyona Teknik Direktör Yılmaz Vural, Galatasaray'ın emektar yöneticisi Yusuf Günay, spor yazarı Atilla Gökçe ve İstanbul Sinopsporlu yöneticiler ile taraftarlar paydaşlık gösterdi. 44 salname bir pakt olduklarını anlatım fail Başkan Rafet Orhan, “Bu emeklerin huzur terlerinin beyin terlerinin taçlanmasını istiyoruz. Allah'a şükürler olsun, şu dü devri reis şekilde bitirdik. Lig böylecene da üçüncülüğe büyümek düşüncesince transferlerimizi yaptık. Başta hocamız bulunduğu üzere spor kamuoyundan ve Sinoplular namına aşırı iri dayanaklık buyurmak alıyoruz. Ben şurası daim söylüyorum; Sinoplular bütünlük ve beraberliğe aşırı mecbur insanlardır. Allah baht ederse bizim çabalarımızla TFF 3. Lig'e çıkacağız” halinde konuştu.

Atilla Gökçe: “Futboldaki varlıklarını Sinopspor ismi altında göstersinler”

Spor yazarı Atilla Gökçe ise Sinop'u anabolizma edecek bulunan takımın Sinopspor ismi altında birleşmesini istediğini vurgulayarak, “Amatörlük etabında aşırı zorluk çekti, Sinop temsili uğruna. Sinop vilayetini anabolizma buyurmak için. İstanbul'daki Sinopluları bir arada tutmak, toplumsal bir dayanışma kurmak için. Çok bitkin bir kulüpten lakırtı ediyoruz. Şimdi onlar aşırı körpe bir cümbüş içerisindeler. 3. Lig'e pekleşmek düşüncesince bu mevsim böylecene inşallah iri güç harcama ediyorlar. 3. Lig'e çıktıktan sonradan onlara bir tavsiyem olacak. Kızdırabilirim onları. Sinop ilindeki ilgililerle otursunlar, anlaşsınlar. Sinopspor olarak, İstanbul Sinopspor şekilde değil, futboldaki varlıklarını göstersinler. Türkiye'de en beğendiğim illerden bir tanesi Sinop. Ben Sinop'u ortada olmaksızın araklama oldum. Sinoplu kardeşlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural: “Yemekte bizim de tuzumuz olsun niteleyerek buraya geldik”

Deneyimli uygulayım yönetmen Yılmaz Vural da planlı organizasyona katkıda mevcut olmak düşüncesince geldiklerinin altını çizerek şu cümlelere arazi verdi:

“Futbol bir spor filan değil, buradaki Sinopluları birleştiren aşırı ehemmiyetli bir toplumsal olay. O kentin tanıtımını karşıcı aşırı ehemmiyetli toplumsal olay. Arkadaşlarımız da bunun farkında valimizle konuştu. Hepsi aşırı yunak bakıyorlar. Bir dayanışma vakası bu. Bu akşam ezanı da dayanışmanın örneği. Takıma bir olanak gelmek namına yapıldı. Biz de Atilla abi ile beraberce yemekte tuzumuz olsun niteleyerek buraya geldik.”

Adil Yıldız: “Bu sene bu ekibi 3. lige boşaltmak istiyoruz”

İstanbul Sinopspor Başkan Vekili Adil Yıldız, 3. Lig parolasıyla yola çıktıklarını vurgulayarak, “1977'de kurulan bir kulüpten bahsediyoruz. Formalar evlerde yıkanıyordu demincek biçim problemi namevcut ancak şu anda siyasette, sanayide, insanoğlu yatırımında daha adalet etmiş bulunduğu kıymeti bulmayan ilin çocuklarıyız. Onun düşüncesince 20-30 kıta sersem kafaya koyduk. Takımı bu sene 3. Lig'e boşaltmak istiyoruz. Hem millî basında arazi alarak hem iş adamları şekilde hem Sinop'un doyum lideri şekilde Sinop'u, İstanbul'da en dobra biçimde anabolizma buyurmak istiyoruz. Bu manada Başkan Rafet Orhan aşırı amacı bulunan bir insan. Biz de bu hedefte bitmeme ediyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Yusuf Günay: “Her çeşitli desteği Sinopspor'a vereceğiz”

Galatasaray'ın emektar yöneticisi Yusuf Günay, İstanbul Sinopspor'a dayanaklık buyurmak vereceklerini belirterek, “Öncelikle Rafet başkanı hakeza bir tün düzenlemiş bulunduğu düşüncesince kutluyorum. Sinopspor, Sinopluların gururu olmaya bitmeme ediyor, reis durumda. umut ederiz ki bu sene böke olacak. Biz de elimizden mevrut rastgele çeşitli desteği Sinopspor'a vereceğiz. Bunu da adalet ediyor” niteleyerek konuştu.
Galatasaraylı emektar topçu Hakan Ünsal da geceye imzalı biçim göndererek katkıda bulundu.

Bora Akyol - Oğuzhan Ort - İsmail Yasin Akçın
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Eski Günler